Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='wanio']Witam

Oto dwa moje chłopaki w wieku 8 tyg.

Caletto SHUTTERFLY

Caletto SILVA LITTLE GUN

AAAA..muszę się opanować.
Jestem twoją wielką fanką, twoją i twojej hodowli ciesze się, że moge cię poznać chociaż na forum :)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PUENTA imszar - bardzo mi miło.
Witam Cie serdecznie na DGM.
Jestem na wiekszości wystaw międzynarodowych w Polsce jak i na wielu krajówkach więc na pewno będzie okazja spotkać sie na którejś z nich .

Posted

To bardzo się cieszę :)
Tyle osób spotkam na wystawach, że naprawdę muszę ćwiczyć z moją sunia by sobie wstydu nienarobić
Ja jadę tylko na dwie międzynarodowe w następbym roku (Łódź i Warszawa)

Posted

no to sie pewnie zobaczymy.Pamietaj duzo , dużo cierpliwości w pracy ze swoją pociecha i najlepiej na smakołyk zaczynaj , musi w niego patrzeć jak w obraz i daj go dopiero wtedy gdy bedzie merdać ogonkiem z radości .i duzo duzo luzu , zabawa i kontakt z pieskiem. to jest najwazniejsze a potem juz bedzie z górki. :D

Posted

niestety... po tym, jak dwa razy w lesie mój mąż go gonił kilkaset metrów (nic niepomogło... żadne wołania, chowania się itp ) nigdy nie jest spuszczany :( poza tym biegnie do każdego przechodnia, o psach nie wspomnę, a nie każdy sobie życzy...

Posted

[quote name='wanio']Witam

Oto dwa moje chłopaki w wieku 8 tyg.

Caletto SHUTTERFLY

Caletto SILVA LITTLE GUN

Marcin, ale sliczne te Waniowe chlopaki:iloveyou: :angel: :lilangel: , no i imione cudne, szczegolnie to: SWEET KISSES IN THE MOONLIGHT :-D .
A zostawiasz sobie w koncu ktores dziecie :-D .

Posted

wanio napisał(a):
i dziewczynki :

Caletto SHOW ME THE MONEY

Hihi zgadnijcie kto powinien miec sznaucerka o takim imieniu:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :evil_lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hihi zgadnijcie kto powinien miec sznaucerka o takim imieniu:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :evil_lol: .

Orsi :sg168: :lol:

jak wroci po urlopie to sie nie połapie na tej nowej dgm :lol: :haha:

Posted

maga18 napisał(a):
Orsi :sg168: :lol:

jak wroci po urlopie to sie nie połapie na tej nowej dgm :lol: :haha:

CO SIE NIE POLAPIE?????????????????
POLAPIE POLAPIE!!!
aczkolwiek ciezko mi idzie hihihihihi:vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :drinka: :drinka: :drinka:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...