Jośka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 PIES W CIĄGŁYM POŚPIECHU gdzie jesteś? mam cię kochana a teraz biegi!!!!! :Dog_run: :roflt: :roflt: :roflt:
Madziara Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Jośka chyba jej nie masz :P Daj ją na stój bo nic nie widać :P
Ka-Vanga Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Hihi niedzwiedz juz jest zamowiony :angel: :angel: :angel: i jedzie do Koszalina :D . No ale ciesze sie bardzo, ze sie maluszki podobaja :angel: :D . Haha Joska fajne foty :lol: :lol: :lol: .
dorotak Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ponieważ Orsini marudziła :evilbat: że nie ma fot Atosa, to wstawiam jedną. To fotka a propos tego, co jest pasją mojego psa od jakiegoś tygodnia. Podpowiem tylko (bo flesz strasznie wyżarł), że Atos trzyma w paszczy roleczkę papieru toaletowego :cunao:
Natalia_W Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ale dlugo mnie tutaj nie bylo... :D To teraz ponadrabiam zaleglosci (czyt. zarzuce Was fotkami :wink: )
malawaszka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Natalia SUPER!!!!! milion razy bardziej podobają mi się takie foty niż w pozach wystawowych :angel: :angel: :angel: świetne wariaty :klacz: aaa BTW to masz może fotkę tego oczka wodnego?? głębokie jest?? :fadein: :oops:
Natalia_W Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Gdzies sie znajdzie :D a glebokie nie jest :wink: niestety - nawet rybek nie mamy :wink:
Agatka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 A kto zgadnie kto to jest po wakacyjnym remanencie ;) Natalia !!??? A skąd ty masz Mopsisa???
malawaszka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 to dawaj :D głębokie nie może być bo się dzieci potopią :fadein: Agatka - ja oczywiście nie mam pojęcia co to za śliczności :oops:
Natalia_W Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Heh Mopsik jest naszej znajomej:) Sunia jest niemozliwa :wink: moje psiaki jzu padaly od zabawy a ta caly czas w formie :wink:
Agatka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 A ja juz myslałam, ze robisz "rozszerzenie" ;) hihihi
alexandra Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Jak zwykle wszystkie wstawiane przez Was fotki są superaśne!!! :D A ja zgaduje że na fotce Agatki to Eowinka najmłodsza latorośl Livki :wink:
Tangram Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Pare zdjec z dzisiejszej sesji "radosnej tworczosci" na dzialce, czyli suczki z ukrytej kamery ;) Dama Bettinka wygrzewa sie na sloneczku :) To juz jesien, hmmm, melancholia... Oj. tak.... Spojrzenie z punktu widzenia ...Furorki ;) Cos tam jest Znalazlam kukurydze:) Mniam, mniam, jestem wegetarianka :) Rzeczywiscie to jest smaczne :)
Elitesse Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Agatka napisał(a): A kto zgadnie kto to jest po wakacyjnym remanencie ;) Natalia !!??? A skąd ty masz Mopsisa??? czyzbo to mala livkowa coreczka ?? sliczna :angel: :angel: natalio ale fotorelacja :D :D :D
jostra Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Natalia, Gosia - super foty Ja nie będę gorsza i też dorzucę coś od siebie Dziś dziewczynki poznawały ogródek:
malawaszka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 o rany Jostra :modla: zajebiste!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel:
jostra Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Strasznie im się podobało i nie chciały wracać do domu :P
jostra Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Szalały i szalały: A teraz słodko śpią w kojcu za moimi plecami i w końcu mogę spokojnie coś podziałać w necie :P :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 nie dziwie sie w taka piekna pogod tez bym po dworze hasala :D ale slodziuchne sa niesamowicie !1 i te puchate pyszczki....czemu sciany w moim mieszkaniu nie sa z gumy ??
madzior_ka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 alexandra napisał(a):Eowinka najmłodsza latorośl Livki ech... musiałaś być pierwsza:( tyż wiedziałam:) CUDNA jest:)))) Natalia extra zdjecia:) ale świetnie wygladają razem dwa (lub więcej) sznauciów.... a mopsik bombowy:) Jostra a twoje dziewuszki to bym wszystkei wzieła!!!!!! cudne!!!
alexandra Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Jostra! Dziewczynki masz boskie!!! A te ujęcia na zielonej trawce no po prostu odlotowe :D
Recommended Posts