Pasavera Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 :angel: :angel: :angel: Troszke Fiśki bo dawno jej nie było :wink: Fotki są ze spacerku Wrocławsiego 8) więcej tutaj :D z Werterem :D Werterkowa kita w końcu zwróciła uwagę Figi :P :angel: :angel: :angel:
Pasavera Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Doris z Fiśką :angel: 8) i fotki autorstwa Aisy :wink: [quote name='Aisa / spotkania']zabawy Zulusa z Figą ;) trzy sznunie romans z Figą ;)
Pasavera Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 i dalej Zulus z Figą :wink: Jak widać taka ilość psiaków wzbudzała pewne zainteresowanie wśród ludzi :D Werter, Figa i Zulus :P galop :lol:
Elitesse Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ale Figa to seksi laska !! a jaka ma sliczna sukienke :)
madzior_ka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 super zdjecia, ale wam zazdroszcze takiego spotkanka!! tyle psiaków naraz do zabawy ech Denis by chyba zwariował ze szcześcia:) może jacyś Krakowienie chętni na podobny spacerek:>? :roll:
Pasavera Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Hi hi :angel: madziorko napisz że chcesz się spotkać w dziale spotkania :wink: Tam jest dużo ludzi chętnych na spacerek więc może i z Krakowa ktosik się znajdzie :P Elitesse tą "sukienkę" zrobiła moja babcia :lol: 8) Jest tylko "wciągnięta" na zwykłą obróżkę :wink:
Agatka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Chciałam Wam przedstawic maleńka EOWINE ELENTARI BARONESS OF Dolina RIvendell FCI nowa członkinie Rivendellkowej Rodziny :) a to jej czarny braciszek który juz niedługo pojedzie do Finladii
orsini Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 no nareszcie fotki!!!!!!!!! super!! zwlaszcza moj czarnulek!!!!
malawaszka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 :klacz: Piękne!!!! coraz częściej podejrzewam, że Boluś kiedyśjeździł na wystawy :lol: strasznie mi szkoda, że nie da się odczytać jego tatoo bo ciekawam skąd pochodzi i razem z niufką Seti :D
alexandra Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 orsini napisał(a):no nareszcie fotki!!!!!!!!! super!! zwlaszcza moj czarnulek!!!! Jaki Twój!! On jest mój :P Wszystkie były i sa urocze, ale on swoją nieśmiałością jest rewelka :lol: No i w ogóle wszystkie foty są super!! Pas, Waszeczka, Ka vanga super zdjęcia :D Ja jednak stwierdzam , że nie umiem robić zdjęć. Wstyd się przyznać, zwłaszcza że mój tatko to zawodowy fotograf; po prostu tak mnie zawsze wyręczał z fotografowaniem , że teraz jestem w tej kwestii kaleką :-?
malawaszka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 masz w domu fotografa to marsz na darmowy kursik :laola:
alexandra Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 malawaszka napisał(a):masz w domu fotografa to marsz na darmowy kursik :laola: Oooo co to to niee!! :lol: Mój tata jest dobrym fotografem, ale nauczycielem żadnym :lol: Nie specjalnie potrafi przekazać swoją sporą wiedzę :-? Ale jak nadal będę tak robić kiepsko foty, to chyba bede musiała się przemóc. :lol: Justyna, nie ma problemu, może przy Tobie tata bardziej się spręzy i postara jaśniej tłumaczyć :lol:
jostra Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 alexandra napisał(a): Justyna, nie ma problemu, może przy Tobie tata bardziej się spręzy i postara jaśniej tłumaczyć :lol: :P :lol: :lol: :lol: Poza tym my kuzynki som, nie? :lol: :lol: :lol: Nawe coniektórzy widzieli podobieństwo :lol: A mi bardzo miło było :P
Agatka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 jakie kuzynki ?? ;) Bolus ma to cos we krwii :) a wszyscy tylko o czarnulku, a mojego połamanca to nikt nie zauwazył ?? ;)
malawaszka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 zauważył zauważył i nic nie pisze bo pękla z zazdrości :oops:
Agatka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Nie ma czego bo to cos ma temperament gorszy od 10 rozbrykanych Dengisiów i 5 szalonych Dajanek ;) razem wzietych ;):D
madzior_ka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Agatko boskie masz te szczeniorki:)) od razu sie w nich zakochałam... dpobrze ze nie widziałam ich na zywo bo bym ci je chyba ukradła;):) :lol: oboje sa sliczni:) zarówno twoja sunia jak i jostrowo-Olowy psiak:):) a Lunetka i Boluś są tacy uroczy!!! super zdjecia:) a ty sie Ola nie zrażaj bo jak zdjęć nie będziesz robic ot sie nie nauczysz rób, rób i jescze raz rób - nas zasypuj fotami a w koncu sie nauczysz:) chociaz i tak nie uwazam zeby ci to jakos zle szło sądząc po róznych fotkach Besi na stronie:)
madzior_ka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 super zdjecia Justa i prosimy o więcej!!!:) najlepiej z agility ale jak masz z wystawy to tez chetnie zobacze:) bo narazie nic innego do czytania ni ma wiec sie nudzem:) [quote name='Justa']dorotak z Atosem a czy on na tym zdjęciu dotknął łapą :roll: strefy? pewnie tak, ale wyszedł jakby przeleciał nad nią:) a tak na marginesie to jak wóci Dorotak to mam pytanie: czy wystarczy jak pies dotknie strefy jedną łapą czy nie?
Justa Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Reszta fotek (z wystawy) będą jutro, bo dzisiaj już się zmywam. A z Agility możesz sobie poszukac madziorko w topicu o Wystawie na ostatnich stronach ;) Za wiele tego nie mam, bo ilośc fotek ograniczona a ja musiałam focić przeca moje ukochane miniaturyyyy!!! :D Mnie sie wydaje, że musi dotknąć jedną łapą, bo tak oglądałam na zagranicznych stacjach ;)
Justa Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 czarno-srebrne Agatka z Dengitkiem Winners :D Orsini na drugim planie :D Orsini & Agatka & Jacys obcy 8) Agatka& Orsini A tu sama orsini
Elitesse Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Orsini dawno takiej sesji nie miala hihi a tam nie jacys obcy tylko Adam O . z Wiktorkiem i sunia z Vis a Vis :)
Recommended Posts