Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bo ja taka d..a ten sam problem stale prosic nie umiem,dziekowac nie umiem chcialoby sie samemu a sie nie da i wstd jest:(
ale podobnie jak z Gufem dla dobra zwierza moje 'wstydliwosci' musze przelknac bo bedzie za pozno jak z stara kicia bede sie czaic zbierac liczyc i po kocie..
dzis kicia sie nie pojawila na podworku a dziwne bo ostatnio bywała codzien,ja i sasiadka dokarmianmy ją i do domu mi kilka razy sie wpakowala...a oto przedmiot moich zmartwień (oczy ma troche po mamie);
[IMG]http://images47.fotosik.pl/389/a2671441fb44d5cfmed.jpg[/IMG]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='rytka'] dla dobra zwierza moje 'wstydliwosci' musze przelknac bo bedzie za pozno [/QUOTE]
za wszystko co bezinteresownie robisz dla zwierząt i za to JAKA JESTEŚ będę Ci pomagać zawsze jak tylko będę mogła, a swoją wstydliwość schowaj do kieszeni :)

Posted

[quote name='Ajula']za wszystko co bezinteresownie robisz dla zwierząt i za to JAKA JESTEŚ będę Ci pomagać zawsze jak tylko będę mogła, a swoją wstydliwość schowaj do kieszeni :)[/QUOTE]

wstydliwosc jak wsydliwosc to chyba troche zarozumialosc moja:oops: ,ze ja sama a tu nici sama niewiele moge ....

Posted

sterylka w srode koszt 100zł.odrob,odpch 20zł.kicia juz raz rodzila dowiedziałam sie od mojej 'wszystkowiedzacej' sasiadki bo chodzila z małym...podpytywalam czy ona nie ma na wlasciciela przypadkiem ,zeby nie było ,ze komus kotke tak skrzywdziałam ;)z wywiadu wynika,ze niczyja ale lubiana przez wszystkich,dokarmiana bo taka miziasta przylepa i sie dopomina od kazdego czegos przysznego i głasków;)

Posted

[quote name='togaa']To trzymamy kciuki za malutką.
Kurcze, a wet. zrobi zabieg na kredyt ?[/QUOTE]

rachuek za prąd moj poczeka troche,potem sobie wyrownam z bazarku troche i jedna ciotka zaproponowala,ze dolozy sie tez do sterylki;)

w poniedzialek juz bede filowac ,zeby kicie zamknac ...

Posted

Juz jesteśmy po wizycie. Gufcio na lewe oczko nie widzi i ma podwyższone ciśnienie-jaskra. Mam mu zakraplać oczko lekiem Azopt 2x dziennie. Prawe oczko jest do operacji- skręt trzeciej powieki- mozna jeszcze poczekać ale nie za długo.

Posted

Gufiaczek u pana dr ma rabat:lol:, operacja ma kosztować 200 zł.
Cioteczki mam pytanko:oops:: czy miałby ktoś możliwość zapisania Azoptu jako lek na chorobę przewlekłą ( wtedy nie kosztowałby ok. 50 zł. tylko mniej)

Posted

[quote name='KateBono']Gufiaczek u pana dr ma rabat:lol:, operacja ma kosztować 200 zł.
Cioteczki mam pytanko:oops:: czy miałby ktoś możliwość zapisania Azoptu jako lek na chorobę przewlekłą ( wtedy nie kosztowałby ok. 50 zł. tylko mniej)[/QUOTE]
zapytaj blueberrykiss, ona mi kiedyś napisała, że ma dostęp do różnych ludzkich leków i może coś załatwić
żeby po prostu dać jej znać, jak coś potrzebne

• 3 weeks later...
Posted

ciotki na rozweselenie w tych Waszych kłopotach z Sauronem -wspomninki ...
[IMG]http://images41.fotosik.pl/461/c8f76238a8514d86.jpg[/IMG]
[IMG]http://images35.fotosik.pl/301/d442a3a9da41c6bbmed.jpg[/IMG]
moje pozegnanie w Gnieznie jak oddawałam go Ajuli i jechal w nieznane do KB i BB ale sie nie rozczulałam bo mial do mnie wrócic;)
[IMG]http://images46.fotosik.pl/446/a110bd04da2ef147med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='KateBono']Dziękuję przecudne fotki naszego Gufiątka i Panienki Mopowej od razu weselej i cieplutko na serduchu sie zrobiło[/QUOTE]

szczenie szybko dom znajdzie, finansowo narazie nie moge wspmóc to chociaz chumor poprawie...trzymajcie sie ciepło.

ps.Wasz wątek dot.DT tez skasowany?

Posted

[quote name='KateBono']Nawet nie wiedziałam, Jamora hoteliku też nie ma, pewnie moderator pokasował.[/QUOTE]

jakies zostały a część skasowana dziwne rzeczy sie tu dzieja na tej doogo...:roll:

Posted

[quote name='rytka']jakies zostały a część skasowana dziwne rzeczy sie tu dzieja na tej doogo...:roll:[/QUOTE]
bo jeden dupek się doczepił, że to niezgodne z regulaminem
ten sam, który się doczepił do naszej supergogi, że łamie prawa autorskie wystawiając na bazarku obrazki decoupage - które sama zrobiła :angryy:
a to dlatego, że on maluje obrazki i chyba chciał wykasować konkurencję kapuś jeden

Posted

no ja tez pisałam na innym watku ,ze to jakis DUPEK się oburzył na wątki hotelowe,ze to niby reklama , TAKA ZWYKŁA LUDZKA życzliwość !! Dupek i tyle( pewnie prawnik z tych podobnych do rekinów) bo szczególarz , tak sobie serfuje i poprawia świat !! NO nic wiecej nie napiszę !!

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]:tree1: kochanym Beatce i Kasi oraz Gufiaczkowi, Pepsiuli i reszcie towarzystwa życzę Wesołych Świąt! [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][COLOR=darkorchid][B]
:tree1: i wszystkim kochanych ciociom, które poznałam ponad rok temu przy akcji "Gufi" - też Wesołych Świąt[/B][/COLOR][/FONT]
[B]
cieszę się, że wtedy trafiłam na wątek Gufiakowy, że Was poznałam, bo jesteście wszystkie super[/B] :loveu:

• 4 months later...
Posted

bylam u Gufa ,bylam u Gufa:multi::multi:on jest kochany sama slodycz wszystkich kocha... caly świat bardzo kocha:loveu:myslałam,ze troche spowaznial czy cus ale dzie tam dzieciuch z niego i głuptasek jak był;)

wogole cale stado u KB i BB bardzo rozbrykane i wesole Pepsi stara sie pilnowac wszystkiego wprowadzac porzadek ale nie nadarza:evil_lol:

bede czesciej wpadac na wizyty pa bo wiecie wizyt kontrolnych nigdy dosc:evil_lol: