rytka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 bo ja taka d..a ten sam problem stale prosic nie umiem,dziekowac nie umiem chcialoby sie samemu a sie nie da i wstd jest:( ale podobnie jak z Gufem dla dobra zwierza moje 'wstydliwosci' musze przelknac bo bedzie za pozno jak z stara kicia bede sie czaic zbierac liczyc i po kocie.. dzis kicia sie nie pojawila na podworku a dziwne bo ostatnio bywała codzien,ja i sasiadka dokarmianmy ją i do domu mi kilka razy sie wpakowala...a oto przedmiot moich zmartwień (oczy ma troche po mamie); [IMG]http://images47.fotosik.pl/389/a2671441fb44d5cfmed.jpg[/IMG] Quote
Ajula Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='rytka'] dla dobra zwierza moje 'wstydliwosci' musze przelknac bo bedzie za pozno [/QUOTE] za wszystko co bezinteresownie robisz dla zwierząt i za to JAKA JESTEŚ będę Ci pomagać zawsze jak tylko będę mogła, a swoją wstydliwość schowaj do kieszeni :) Quote
rytka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Ajula']za wszystko co bezinteresownie robisz dla zwierząt i za to JAKA JESTEŚ będę Ci pomagać zawsze jak tylko będę mogła, a swoją wstydliwość schowaj do kieszeni :)[/QUOTE] wstydliwosc jak wsydliwosc to chyba troche zarozumialosc moja:oops: ,ze ja sama a tu nici sama niewiele moge .... Quote
rytka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 sterylka w srode koszt 100zł.odrob,odpch 20zł.kicia juz raz rodzila dowiedziałam sie od mojej 'wszystkowiedzacej' sasiadki bo chodzila z małym...podpytywalam czy ona nie ma na wlasciciela przypadkiem ,zeby nie było ,ze komus kotke tak skrzywdziałam ;)z wywiadu wynika,ze niczyja ale lubiana przez wszystkich,dokarmiana bo taka miziasta przylepa i sie dopomina od kazdego czegos przysznego i głasków;) Quote
togaa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 To trzymamy kciuki za malutką. Kurcze, a wet. zrobi zabieg na kredyt ? Quote
rytka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 [quote name='togaa']To trzymamy kciuki za malutką. Kurcze, a wet. zrobi zabieg na kredyt ?[/QUOTE] rachuek za prąd moj poczeka troche,potem sobie wyrownam z bazarku troche i jedna ciotka zaproponowala,ze dolozy sie tez do sterylki;) w poniedzialek juz bede filowac ,zeby kicie zamknac ... Quote
rytka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 i jak Gufi po konsultacji z dr.Garncarzem bedzie potrzebna operacja? Quote
KateBono Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Juz jesteśmy po wizycie. Gufcio na lewe oczko nie widzi i ma podwyższone ciśnienie-jaskra. Mam mu zakraplać oczko lekiem Azopt 2x dziennie. Prawe oczko jest do operacji- skręt trzeciej powieki- mozna jeszcze poczekać ale nie za długo. Quote
Ajula Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 to niedobrze na operację trzeba jechać do Warszawy jak sądzę? Quote
KateBono Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Ajula']to niedobrze na operację trzeba jechać do Warszawy jak sądzę?[/QUOTE] Nie mylisz się Ajula opercja będzie w Warszawie. Quote
Ajula Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 o rany, to znowu dużo kasy potrzeba :( teraz już pewnie nie będzie zniżki na fundację Quote
What May NN Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 grunt by Gufiakowi poprawić komfort życia! a ile taka operacja kosztuje?? Quote
KateBono Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Gufiaczek u pana dr ma rabat:lol:, operacja ma kosztować 200 zł. Cioteczki mam pytanko:oops:: czy miałby ktoś możliwość zapisania Azoptu jako lek na chorobę przewlekłą ( wtedy nie kosztowałby ok. 50 zł. tylko mniej) Quote
Ajula Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='KateBono']Gufiaczek u pana dr ma rabat:lol:, operacja ma kosztować 200 zł. Cioteczki mam pytanko:oops:: czy miałby ktoś możliwość zapisania Azoptu jako lek na chorobę przewlekłą ( wtedy nie kosztowałby ok. 50 zł. tylko mniej)[/QUOTE] zapytaj blueberrykiss, ona mi kiedyś napisała, że ma dostęp do różnych ludzkich leków i może coś załatwić żeby po prostu dać jej znać, jak coś potrzebne Quote
rytka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ciotki na rozweselenie w tych Waszych kłopotach z Sauronem -wspomninki ... [IMG]http://images41.fotosik.pl/461/c8f76238a8514d86.jpg[/IMG] [IMG]http://images35.fotosik.pl/301/d442a3a9da41c6bbmed.jpg[/IMG] moje pozegnanie w Gnieznie jak oddawałam go Ajuli i jechal w nieznane do KB i BB ale sie nie rozczulałam bo mial do mnie wrócic;) [IMG]http://images46.fotosik.pl/446/a110bd04da2ef147med.jpg[/IMG] Quote
KateBono Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Dziękuję przecudne fotki naszego Gufiątka i Panienki Mopowej od razu weselej i cieplutko na serduchu sie zrobiło Quote
rytka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='KateBono']Dziękuję przecudne fotki naszego Gufiątka i Panienki Mopowej od razu weselej i cieplutko na serduchu sie zrobiło[/QUOTE] szczenie szybko dom znajdzie, finansowo narazie nie moge wspmóc to chociaz chumor poprawie...trzymajcie sie ciepło. ps.Wasz wątek dot.DT tez skasowany? Quote
KateBono Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='rytka'] ps.Wasz wątek dot.DT tez skasowany?[/QUOTE] Nawet nie wiedziałam, Jamora hoteliku też nie ma, pewnie moderator pokasował. Quote
rytka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='KateBono']Nawet nie wiedziałam, Jamora hoteliku też nie ma, pewnie moderator pokasował.[/QUOTE] jakies zostały a część skasowana dziwne rzeczy sie tu dzieja na tej doogo...:roll: Quote
Ajula Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='rytka']jakies zostały a część skasowana dziwne rzeczy sie tu dzieja na tej doogo...:roll:[/QUOTE] bo jeden dupek się doczepił, że to niezgodne z regulaminem ten sam, który się doczepił do naszej supergogi, że łamie prawa autorskie wystawiając na bazarku obrazki decoupage - które sama zrobiła :angryy: a to dlatego, że on maluje obrazki i chyba chciał wykasować konkurencję kapuś jeden Quote
jkp Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 no ja tez pisałam na innym watku ,ze to jakis DUPEK się oburzył na wątki hotelowe,ze to niby reklama , TAKA ZWYKŁA LUDZKA życzliwość !! Dupek i tyle( pewnie prawnik z tych podobnych do rekinów) bo szczególarz , tak sobie serfuje i poprawia świat !! NO nic wiecej nie napiszę !! Quote
Ajula Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]:tree1: kochanym Beatce i Kasi oraz Gufiaczkowi, Pepsiuli i reszcie towarzystwa życzę Wesołych Świąt! [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=darkorchid][B] :tree1: i wszystkim kochanych ciociom, które poznałam ponad rok temu przy akcji "Gufi" - też Wesołych Świąt[/B][/COLOR][/FONT] [B] cieszę się, że wtedy trafiłam na wątek Gufiakowy, że Was poznałam, bo jesteście wszystkie super[/B] :loveu: Quote
rytka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 bylam u Gufa ,bylam u Gufa:multi::multi:on jest kochany sama slodycz wszystkich kocha... caly świat bardzo kocha:loveu:myslałam,ze troche spowaznial czy cus ale dzie tam dzieciuch z niego i głuptasek jak był;) wogole cale stado u KB i BB bardzo rozbrykane i wesole Pepsi stara sie pilnowac wszystkiego wprowadzac porzadek ale nie nadarza:evil_lol: bede czesciej wpadac na wizyty pa bo wiecie wizyt kontrolnych nigdy dosc:evil_lol: Quote
Ajula Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 to prawda, Gufcio trafił w najlepsze miejsce :loveu: a wizyty kontrolne u dziewczyn są bardzo przyjemne :) Quote
Recommended Posts