Ajula Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='rytka'] teraz nie ma:lol: /38,7/ jadl pił normalnie,.[/quote] to mi trochę ulżyło, bardzo się cieszę moim zwierzom na lekkie biegunki daje smektę (1 saszetka dosypana do jedzenia) caluję cię Gufku w śliczny łepek i zazdroszczę Rytce, że może z tobą spać :evil_lol: Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Na prosbe Irenki wkleijam Gufiego na swoj profilek... dodalam link do cegielek i trzymam kciuki za niego i za sprzedaz... moze teraz troszke sie ruszy;) Quote
Ajula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Kamila_s']Na prosbe Irenki wkleijam Gufiego na swoj profilek... dodalam link do cegielek i trzymam kciuki za niego i za sprzedaz... moze teraz troszke sie ruszy;)[/quote] na profil w NK? a wytłumaczysz mi jak się to robi? Quote
irenaka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Kamila_s']Na prosbe Irenki wkleijam Gufiego na swoj profilek... dodalam link do cegielek i trzymam kciuki za niego i za sprzedaz... moze teraz troszke sie ruszy;)[/quote] Jak nie ruszy teraz, to już nie ruszy;) Dziękuję Kamilko:loveu:, działasz zawsze cuda i tym razem też tak będzie. Trzymam kciuki za cegiełki i za zdrowie Gufiego. Quote
majqa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Kamila_s']Na prosbe Irenki wkleijam Gufiego na swoj profilek...dodalam link do cegielek i trzymam kciuki za niego i za sprzedaz... moze teraz troszke sie ruszy;)[/quote] Jest mi przemiło zobaczyć Cię na tym wątku Kamilko!!! :loveu: Dziękuję za pomoc!!! :lol: Quote
Ajula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :helo: przypominamy, że Gufi ma cegiełki na sprzedaż! Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 no cos drgenlo:multi:;) tak na dobry poczatek by odczarowac... widzialam,ze duzo ludzie wzielo juz pinzeki by podlaczyc do innych kont ,wiec Gufi bedzie rozreklamowany na maxa;);) Nie dziekujcie dziewczyny..to jak zawsze zasluga Irenki,ktore pisze gdzie moze i mnie tu sciagnela:evil_lol:;) bede trzymala teraz reke na pulsie z tymi cegielkami;) Quote
Ajula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jakie wy zdolne jestescie i umiecie robić takie czary mary z profilami, allegrami, pinezkami itp :lol: chyba jednak czas mi sie zakwalifikować do zgredów :evil_lol: Quote
nata od jadzi Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 na szybko przekopałam się przez konto i dla Gufiego jest już przynajmniej 105 zł. na 100% są wpłaty od 4 osób, w tym nie wszystkie z allegro ;) Quote
_ogonek_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ajula, nie martw się każdy w czymś jest dobry ;) ;) ;) Quote
rytka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 czy gufi nie jest malutki:loveu:zmiescił sie w legowisko mopa i sam je wyciągnął spod kanapy na srodek kuchni i sie ułożył,mówiłam,ze on sobie umie pościelic:evil_lol: [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7352/zdjcie116.jpg[/IMG] [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3838/zdjcie1201.jpg[/IMG] wogóle Guf rządził dziś w kuchni:mad: [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/5624/zdjcie0891.jpg[/IMG] [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7619/zdjcie102.jpg[/IMG] Quote
rytka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 ale w pokoju też rządził:eviltong: [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/6979/zdjcie0842.jpg[/IMG] a tu dowod,ze mop zaczepi a Guf spi:lol: [IMG]http://img339.imageshack.us/img339/5330/zdjcie0672.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 W górę Gufeńku... Domku, czas się objawić. :roll: Quote
Ajula Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 boski wspaniały :loveu: jestem zachwycona!! a Gufi ulokowany w za małym dla niego posłaniu mopika po prostu mnie rozwalił :evil_lol: [SIZE=1]teraz będę kombinować skąd wziąść kasę na takie posłanko dla Gufika[/SIZE] :evil_lol: Rytko, ale poważnie mówiąc - Gufi wygląda coraz piękniej, boczki się zaokrąglają, sierść pięknie błyszczy - Twoja to zasługa :buzi: nasze wymieniłaś, ale żeby nie Ty, to Gufi może by już nie żył, albo stałby na chudy i nieszczęsliwy na łańcuchu Quote
majqa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Ajula'](...) żeby nie Ty, to Gufi może by już nie żył, albo stałby na chudy i nieszczęsliwy na łańcuchu[/quote] Dokładnie tak! Ja wolę nie myśleć, co by było gdyby...skóra cierpnie. :roll: Quote
Ajula Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Gufi serce moje już godzina 15, a dziś jeszcze nikt do Ciebie nie zaglądał? :lmaa: Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ja jestem, tylko ni bijcie że tak późno :evil_lol: Quote
Ajula Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='rytka'] widziałam tam koszyk wiklinowy akurat na Gufa:loveu:jak bedzie jeszcze to biore:evil_lol::evil_lol:[/quote] ekstra, może mu się akurat spodoba szczerze mówiąc nierozsądne byłoby kupowanie nowego legowiska za kupę kasy, skoro pieniądze są potrzebne na leczenie już planowałam, że obejdę okoliczne sklepy i może coś wyżebrzę :evil_lol: Quote
majqa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 U nas, w super pontonie, mogę spać sobie ja. :mad: Niunie mają to gdzieś, robią zwrot na łóżko, mini kanapę i fotele. :evil_lol: Quote
Ajula Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Majqa, mi też już sie zdarzyło spać na psim materacu :evil_lol: jak byliśmy u mojej siostry - ona ma zwykłej szerokości kanapę, więc zabralismy psie materace, żeby miały na czym spać (bo na taką małą kanapę byśmy się wszyscy nie zmieścili) TZ poszedł spać, a ja z siostrą siedziałysmy i gadałysmy do późna - jak poszłam do pokoju okazalo się, że na kanapie nie ma dla mnie już miejsca, bo było zajęte przez TZ i psy - nie chciałam w nocy robić rabanu, więc się położyłam spac na psim materacyku :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ajula, mnie się to jeszcze nie zdarzyło. Ale kto wie, kto wie... :evil_lol: Quote
rytka Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 ponton-tak samo mowilam na legowisko Frytki:lol:ale ona nie potrafila sie tak zwinąć w kłębek jak Guf i zawsze połwa Frytki miesciła sie poza pontonem chociaż byl b. duzy.Frytka spała w nim jak sie obraziła na mnie lub za kare,po kilku latach troche sie powycierał:eviltong:Czuje ,ze guf bedzie sie dobrze czul w pontonie ale czy zrezygnuje z fotela:roll: ps.zadziwia mnie,ze juz nie probuje wchodzić na łozko,nie wejdzie za zadne skarby a tylko 2 razy powwiedzialam mu 'nie' kilka dni temu,skubany jest mądry. Quote
Recommended Posts