Ajula Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 to ja póki co pozdrawiam Gufika, Bellę, Rytkę i jej rodzinę :lol: Quote
nata od jadzi Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ruszyły cegiełki: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=702569016]CHARYTATYWNA-Uciec przed kalectwem-prośba Gufiego (702569016) - Aukcje internetowe Allegro[/url] powiedzcie, jak trzeba coś poprawić Quote
majqa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Natuś, dodaj troszkę więcej fotek, proszę. Dosyłam Ci właśnie na mail. Te w aucie, te, gdzie widać było, w jak opłakanym stanie był Gufek. Quote
rytka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Jesli Gufi miał wypadek/na co wskazują obrazenia tylniej częsci ciala/to głowa nie ucierpiała wcale:razz:ten pies jest strasznie sprytny i podstępny,własnie go zamkłam na noc i musze go na siłe wnosić bo sie zapiera i ja do niego czule 'rano po ciebie przyjde'a on ,trzęsie sie to ja 'kochany jestes'trzęsie sie ...co ja słowo, to on trzęsionka:roll: sie zrobił niemozliwy,zbadał teren,wybadał ludzi i stosuje stosowną strategie ale ja juz znam te sztuczki/suczka siosty to drgawki dostawała jak nie dostała co chciała/teraz słysze jak wyje:roll:rano znowu bedzie mniej kocyka ,mniej dywanika/pobgryza/a na początku grzeczny był nic nie niszczył ,cicho siedział:evil_lol:jak przyjdzie do domu-bo przychodzi-co zrobie jak on zna droge!znowu udaje,ze grzeczny mop go zaczyna a on spać sie kładzie-naprawde udaje,ze spi/jestem pewna,ze udaje/mop tylko w nocy włazi do łozka a w dzien na legowisku lub podłoga ale nie Gufi,wszędzie za mopem idzie ale spać na podłodze:shake:Gufi w domu 80% czasu na kanapie spędza:evil_lol:Kuty na 4 łapy ten bidulek a ja go obserwuje i nie nabierze mnie:diabloti:a i kumaty bo wystarczy,ze ostrzejszym głosem powiedziałam dosyć zostajesz,leżeć to zaprzestał walki i trzęsionek i a ja spokojnie mogłam dzwi zamknąć:eviltong: Quote
Ajula Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 inteligentny stworek może i udaje, ale dlatego, że jemu ludzie potrzebni biedny maluszek kochany czemu, ach czemu nie mam domu z ogrodem! :placz: Quote
rytka Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 a po co Ci dom z ogrodem ...jak chcesz Gufiego to jemu ogród nie potrzebny ani dom wielki..jemu wystarcza kanapa i miska z jedzonkiem,teraz nawet towarzystwo mopa i spacery przedkłada na rzecz kanapy:eviltong:no ale on tak na początku potrafi bajerować ...zobaczymy kiedy mu sie kanapa znudzi i co wtedy mu sie zachce:evil_lol: ps.żadne schody nie są za wysokie dla niego,juz nie musiała byś go wnosić,sunie po schodach jak szalony:evil_lol: Quote
togaa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 rytka, pieknie sie czyta Twoje opowieści.. A to ci gadzina podstępna z Naszego Gufika..! I jak szybko pańskich manier nabrał...:razz: ? Tylko kanapa mu sie marzy...?!!!;) Kanapa i pilot do tv w łapie...;) Quote
Ajula Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 prawdę mówiąc to obyłoby się bez ogródka, ale za to mój Gacuś jest nie do przejścia :-( Quote
majqa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='togaa'](...) Kanapa i pilot do tv w łapie...;)[/quote] I tego mu życzę z całego serca!!! Niech pilotkiem przełącza kanały swojemu kochanemu panu. Quote
Basia i Barni Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='majqa']I tego mu życzę z całego serca!!! Niech pilotkiem przełącza kanały swojemu kochanemu panu.[/quote] taaa z wiadomości na Tv dog shop - psie zakupy :evil_lol: Quote
Ajula Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Basia i Barni']taaa z wiadomości na Tv dog shop - psie zakupy :evil_lol:[/quote] dobre dobre :evil_lol: Quote
majqa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Basia i Barni']taaa z wiadomości na Tv dog shop - psie zakupy :evil_lol:[/quote] To jedyny właściwy kanał. :eviltong: Quote
rytka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 no co Wy?niewidomy ma telewizje oglądać? zapomnialam wczoraj dodać,ze najfajniejsze ma relacje z kotem-kot chodzi cicho i przechodzi mu koło nosa a Gufi nic:eviltong:kotka sobie pomyślała nareszcie jakiś normalny pies nie zaczepia mnie i nie miętosi/bo ona wychowana z Frytka nauczona ,ze psy to takie upierdliwe ale nie grożne stworzenia/tylko z drugiej strony juz dwa razy sie na nią położył:roll:po prostu kot jest za małym i za cichym obiektem i Guf zauważa go dopiero jak na niego wejdzie Quote
Ajula Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Rytko, może mu trzeba namordnik zakładać, jak wchodzi do domu? w trosce o palce mamy Quote
rytka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Ajula']Rytko, może mu trzeba namordnik zakładać, jak wchodzi do domu? w trosce o palce mamy[/QUOTE] Gufu nie dybie na pale mamy:eviltong: ani na niczyje ,jak nie ma w niech jedzenia:razz:wystarczy,ze bede pilnować,zeby w poblizu Gufa nie konsumować niczego i jest dobrze,dlatego przyprowadzam go tylko wtedy kiedy mam czas,zeby posiedzieć i miec wszystko na oku:razz:nauczy sie suche je zręki juz ładnie tylko lekko podszczypuje,z kiełbaską to sie sama boje:oops:bo widze jak ją łyka,siostra poradziła mi,zeby dawać mu pokrojoną w drobne kostke do miski-to sie oswoi:roll: Quote
Basia i Barni Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='rytka']Gufu nie dybie na pale mamy:eviltong: ani na niczyje ,jak nie ma w niech jedzenia:razz:wystarczy,ze bede pilnować,zeby w poblizu Gufa nie konsumować niczego i jest dobrze,dlatego przyprowadzam go tylko wtedy kiedy mam czas,zeby posiedzieć i miec wszystko na oku:razz:nauczy sie suche je zręki juz ładnie tylko lekko podszczypuje,z kiełbaską to sie sama boje:oops:bo widze jak ją łyka,siostra poradziła mi,zeby dawać mu pokrojoną w drobne kostke do miski-to sie oswoi:roll:[/quote] dba chłopak o wasze figury :evil_lol: Quote
rytka Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 dzionek słoneczny,Gufi przychodzi do domu i spi ,zupełnie ignoruje mopa i spi :roll:przyszło mi na myśl,ze taki zmęczony bo pracuje w nocy/ co rano zastaje demolke jak go wypuszczam/.Paznokieć mu sie zlamał,nie da sobie dotknąć a wisi mu taki zadzior/miękkie wyłazi/ pewnie złamał go w czasie nocnych demolek,w dzień aniołek w nocy diabelek:lol: Quote
Ajula Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 z których łapek? przednich, czy tylnych? może trzeba mu czyms zasypać, nie leciała mu krew? Quote
majqa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='rytka'](...) Paznokieć mu sie zlamał,nie da sobie dotknąć a wisi mu taki zadzior/miękkie wyłazi/ (...) [/quote] O qrczę...:-( Quote
Ajula Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='nata od jadzi']jak nikt nie licytuje to ja zaczynam[/quote] oby to był dobry początek, bo jakos narazie chętnych brak :placz: Quote
Ajula Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 kto kto się dołoży do skarbonki Gufika? :helo: Quote
Recommended Posts