Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

O no to się zebrałam ...zmienię tytuł:oops::lol:

A teraz przejdźmy do rzeczy:

Beziczek życzy wszystkim z okazji Świąt zdróweczka, wszelakiej pomyślności, ogromnych prezentów i dużo psiej miłości!!!

• 1 month later...
Posted

Dawno nic nie wstawiałam, a Bezik mnie regularnie odwiedza i słodka jest coraz bardziej, niestety ....ze słodkiego ciasteczka zrobił się całkiem pokaźny okrąglutki pączuś, niech no tylko wiosna się zrobi to będą z Mają spalać sadło, bo masakra jest:shake:

Posted

Ale nochalek cudowny. Majuska, JA WIEDZIAŁAM, ŻE TAK BĘDZIE,JA WIEDZIAŁAM. Hi, a to się Beziowi i Majusi i Majusce trafiło. Tercet wprawdzie nie egzotyczny, ale za to kochany!Pozdrowienia dla was wszystkich.

• 10 months later...
Posted

Po przeczytaniu wątku Bezy już wiem czemu ta psycholka w swoich wypocinach na gadu pisała, że tylko mała suczka ją interesuje, że odrobinkę większa to już za duża i nie nadaje się do bloku.. Bo tak się krowa usprawiedliwiała oddając Bezę.
Przysięgam, że do tej pory aż takiej agresji cała ta sprawa we mnie nie wyzwalała, ale teraz ciężko mi ważyć słowa! Co za kretynka! Wysublimowana sadystka łamiąca psychiki kolejnym psom!