Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, nie, Majuska, zrobić mi coś takiego przed snem!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toć to potwory dwa, a ja starsza pani jestem i sie bojam potworów.Spać nie będę mogła albo co:diabloti: Ale poważnie mówiąc to one są fantastyczne.Śliczne, kochane i w ogóle.A ludzie to chyba naprawdę oczu nie mają, żeby takie ciacho nie miało jeszcze domeczku.I to kochającego do szaleństwa.:shake: Serdeczności dla szalonych panienek i dla ciebie.

Posted

becia66 napisał(a):
cudne fotki majuska.....:loveu:..zresztą jak zwykle.....
Rzuć te gacie dziewczyno i bierz sie za fotografię.....:eviltong::evil_lol:

A to akurat moja córa fociła:lol:

Posted

Majuska, kochana, ja wszystko rozumiem (chyba:evil_lol:)-i potwory zębate i w ogóle, ale jakie gacie ty masz rzucić, dziewczyno:crazyeye::crazyeye::crazyeye:?:lol::lol::lol:

Posted

Lilek napisał(a):
Majuska, kochana, ja wszystko rozumiem (chyba:evil_lol:)-i potwory zębate i w ogóle, ale jakie gacie ty masz rzucić, dziewczyno:crazyeye::crazyeye::crazyeye:?:lol::lol::lol:

A bo ja tak na codzień, zawodowo zajmuje sie ich sprzedawaniem:evil_lol:,...żeby bylo za co michy napełniać:lol: Jak widze Becia uważa, że więcej kasiorki byłoby z " focenia", oj nie wiem, nie wiem...:evil_lol:

Posted

Ja też nie jestem tego pewna.Na wszelki wypadek ja uczę angielskiego, żeby potwory głodne nie latały i żeby im nie przyszło do łepków mnie zjeść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Więc może te gacie to nie jest cakiem zły pomysł.To może nie rzucaj ich jednak, ale foty są takie, że rozwalają i na kolana rzucają.Kochane masz te zwierzyny:loveu:

Posted

Oj, chyba nie byłoby.Dlatego ja na wszelki wypadek uczę angola, żeby potwory głodne nie latały i nie przyszło im do łebków zjeść mnie na śniadanko.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Więc może jednak nie rzyucaj tych gaci.Niech tam.Ale fotki są takie, że rozwalają i na kolanka rzucają.Strasznie kochane masz te zwierze.:loveu:

Posted

Lilek - a co ty tak podwójnie dziwnie piszesz jakoś ? :eviltong:
Majuska - nie żebym miała cos do tych gaci bo sama je noszę...:eviltong: ale marnujesz sie dziewczyno bo foty ci świetne wychodzą, w każdym ujęciu widać ,,dobre oko " i szkoda coby się takie talenta marnowały....:eviltong:

Posted

:shake:Aaaa, Becia, belferski nałóg, coby misie zrozumiały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:<A tak poważnie to mój durny kompcio pokazał jakiś błąd, to napisałam raz jeszcze, a tu masz. Bałwan przesłał obie wiadomości.Rita, gacie to najlepsza rzecz na świecie.Noszę je codziennie, a najbardziej to lubię lniane, bo uważać na gniecenie nie trzeba.I tak się pogniotą, a są super.Tak że gaci to ja sie nie czepiam wcale.Hmmm, do jednych, męskich przyczepiłam się cóś koło 27 lat temu i tak mi już zostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lilek napisał(a):
Tak że gaci to ja sie nie czepiam wcale.Hmmm, do jednych, męskich przyczepiłam się cóś koło 27 lat temu i tak mi już zostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to ja lepsza o rok bo 28 lat się jednych trzymam....:evil_lol::evil_lol:....tych samych gaci....:shake:...ktoby pomyślał....:evil_lol::evil_lol: / czasem porządnie piorę....:eviltong:/

Posted

becia66 napisał(a):
to ja lepsza o rok bo 28 lat się jednych trzymam....:evil_lol::evil_lol:....tych samych gaci....:shake:...ktoby pomyślał....:evil_lol::evil_lol: / czasem porządnie piorę....:eviltong:/

Witaj w klubie,ja tez 28 lat:evil_lol:/jak ten czas leci:razz:/.

Posted

Becia, kochana, ja ci powiem, prać czasem trzeba, wyjścia ni ma, a ile uciechy przy tym:diabloti:.Rita, Becia, to my już dinusie jesteśmy.Klub Dinozaura to jest to.:lol:

Posted

Ech, Gametko,bo pewnie model zły dobrałaś do swojej figury.Mój model wygodny jest, nie ciśnie i ogólnie ok.Chociaż cięższe czasy bywały też.Idealnych gaci po prostu nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Gorzej, jak są zupełnie kiepskie.:-(Wtedy nie ma wyjścia.Gnać trzeba i to stanowczo.:mad::mad::mad:

Posted

Lilek napisał(a):
Becia, kochana, ja ci powiem, prać czasem trzeba, wyjścia ni ma, a ile uciechy przy tym:diabloti:.Rita, Becia, to my już dinusie jesteśmy.Klub Dinozaura to jest to.:lol:

Powinni nam juz zaczac placic szkodliwe:evil_lol:

Posted

gameta napisał(a):
Ale macie laski kochane zacięcie - ja męskie gacie po 8 latach pognałam ciupasem :evil_lol: a wstręt mam taki, że kolejnych nie chcę już prać :shake:

zamów u majuski to wyszuka najlepsze.....:evil_lol::evil_lol:...a może i takie co prać nie trza......:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

No i znowu głupi kompcio kazał mi diagnozować problemy z połączeniem, to ci<Becia, powtórzę, com napisała.Jak będzie 2 razy, to się nie chichaj.To nie ja, to komp.Becia, Majuska nie Pon Bócek, nie stworzy takich, co ich prać nie trza.Wszystkie trza prać, ino nie wirować, a jak już, to z umiarem, bo się zbiesić może.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Trochę Was oderwe od tych gaci....:eviltong:

Bezowa melancholia....

" W praniu " wyszło, że Bezulka z kotkami jednak potrafi współistnieć, a nawet ogromną sympatią obdarować ( ta cudna kociczka to Szakirka:diabloti: )

I taki czasem fajny Uszatek ze mnie...:eviltong: