gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Daga & Maks napisał(a):Kubuś chyba pobił rekord w prędkości zbierania deklaracji :loveu: Myślę,że Kubus pobił super rekord....jeśli to nie sen to 300 zł, to Kubolinek jest Supermanem:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 To nie sen.:) Tylko teraz mięciutkiego łożeczka skarbeńkowi brakuje. Quote
siekowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Miałam dziś bardzo kiepski dzień a teraz wlazłam na wątek Kubusia i nie mogę uwierzyć w to co tu się dzieje. :crazyeye: Ciotki jesteście wspaniałe :loveu::loveu::loveu: no aż poryczałam się ze szczęścia. Ja mogę porobić ogłoszenia w necie, że szukamy dla niego dożywotniego tymczasu ale dobrze by było zmienić tekst. Negri allegro jak najbardziej się przyda. :) Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ketunia napisał(a):To nie sen.:) Tylko teraz mięciutkiego łożeczka skarbeńkowi brakuje. Bardz...bardzo dziekujemy...to dla mnie nadzwyczajna pomoc z Nieba...:multi::multi::multi::multi::multi:Będzie łóżeczko..żebym pęknąć miala...będzie...myśle, że nie tylko ja będę szukała..a kto szuka- znajduje:loveu::loveu::loveu: Quote
ketunia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 gonia66 napisał(a):Bardz...bardzo dziekujemy...to dla mnie nadzwyczajna pomoc z Nieba...:multi::multi::multi::multi::multi:Będzie łóżeczko..żebym pęknąć miala...będzie...myśle, że nie tylko ja będę szukała..a kto szuka- znajduje:loveu::loveu::loveu: Masz rację.:) Na pewno Kubusiowi się uda. Musi się udać:) Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Napisalam do trzech domowych tymczasow(do Donki5 też)...czekamy więc do jutra(dzisiaj znaczy)...niestety jutro mamy swieto i moge wrócic poźniej, wiec jesli domki sie tu nie odezwą a na PW- napiszę wszystko jak wróce(zalezy w jakim będe stanie-heheh..:eviltong:)....trzymajcie kciukaski no i moze jutro (dzis) odezwie się Anna666- obiecala tez napisac do jakiegos domku....:pKubuś..a Ty już dziadziu pakuj walizeczki-lada dzień- bedziesz w domeczku grzał doopeczke na spokojnej emeryturce...my juz sie o to postaramy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malagos Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cioteczki kochane, jesteście wspaniałe! :loveu: Pisała do mnie gonia66, ale ja juz od roku nie moge brać tymczasów do domu. Taka sytuacja, niestety. :shake: Za to mam budkę i kojec, dla niektorych biedakow to zbawienie i tak. I mam stale tę budkę zajetą, a od wczoraj goszczę dwie maleńkie sunie z Zamoscia. Ale i tak dla Kubusia nie wyobrażam sobie budy. On musi wreszcie poznać dom, ciepło, i swego człowieka... Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja zaraz zawału dostanę!!!! 10 zł Gonia 66 5 zł Bjuta 5 zł Sleepingbyday 15 zł Agnieszka103 10 zł Dorota1 20 zł Ihabe 10zł Darunia-Puma 20 zł Mikoada 10 zł Xmartix 300 zł siostra Ketuni Asia!!!!! czyli 405 !!! :crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Odchodzący za TM Kuba, po 12 latach w schronisku stoi na progu Domku!!!! Kubuś! Ty nawet nie patrz na żadne tęcze!!! Życie dopiero się zaczyna!!! Kochani! ja bym jeszcze nie kończyła zbiórki, 300 zł to b. dużo pieniędzy może jeszcze by się ktoś dorzucił i udało by się panią Asię chociaż odrobinę odciążyć? :roll: Quote
elmira Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Niesamowite i wspaniałe. A może zmienić tytuł, bo pieniadze są. Może ktoś nie może wziąć dziadzia, z przyczyn finasowych, ale wspierany przez deklaracje sie na to zdecyduje? Malutki niedługo juz nikt nie będzie cie gryzł i bedziesz miał spokój. Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ketunia, a nie masz ty brata, tak wspaniałomyślnego jak siostra? byłabym zianteresowana :cool3: :evil_lol: to teraz ja bym przebierała - jak najlepszy domek. u ulv na przykład, ech... albo u renaty, ale ta zatkana po pachy... Quote
Agnieszka103 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kochani...wchodzę, czytam i...dech mi zaparło...Kurcze...Dziękuję wszystkim w imieniu Kubusia. Jesteście wielkie!!! Quote
Agnieszka103 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dziś u nas w Gliwicach pada śnieg. Mam nadzieję, że Kuba szybko znajdzie się w domku, bo z tego co pisała ana666 to psiaki śpią też na zewnątrz :( Quote
ihabe Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ihabe napisał(a):Siekową to ja kiedyś uduszę:evil_lol: Ja już nie dam rady więcej wątków takich staruszków co bym je wzięła od razu w ramiona i nigdy juz nie wypiuściła:-(:-(:-( Ja mogę ( albo i nie mogę) ale raczej mogę jakieś 20zł ? Muszę skorygować 20 zł na 10 zł.:-( Ale ciotki są takie szybkie , że to dla Kubusia nie robi różnicy a dla mojego Lenoksika robi:-( Nie gniewaj się Kubuś Quote
ketunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 sleepingbyday napisał(a):ketunia, a nie masz ty brata, tak wspaniałomyślnego jak siostra? byłabym zianteresowana :cool3: :evil_lol: to teraz ja bym przebierała - jak najlepszy domek. u ulv na przykład, ech... albo u renaty, ale ta zatkana po pachy... Niestety nie mam. Chciaż moja siostra już się wciągnęła w dogo:lol: Quote
Agnieszka103 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ihabe napisał(a):Muszę skorygować 20 zł na 10 zł.:-( Ale ciotki są takie szybkie , że to dla Kubusia nie robi różnicy a dla mojego Lenoksika robi:-( Nie gniewaj się Kubuś Moja droga, przecież 10 zł to też duża pomoc. A cioteczki faktycznie idą jak burza ;) Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='ihabe']Muszę skorygować 20 zł na 10 zł.:-( Ale ciotki są takie szybkie , że to dla Kubusia nie robi różnicy a dla mojego Lenoksika robi:-( Nie gniewaj się Kubuś Kubuś się nie gniewa, tylko bardzo dziękuje! :loveu::loveu::loveu: 10 zł Gonia 66 5 zł Bjuta 5 zł Sleepingbyday 15 zł Agnieszka103 10 zł Dorota1 10 zł Ihabe 10zł Darunia-Puma 20 zł Mikoada 10 zł Xmartix 300 zł siostra Ketuni Asia!!!!! czyli 395 !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
elmira Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Z tymczasem u ulv (bo nie znam innych osób, które wymieniałyście) było by super. Tylko ja nie wiem, czy ulv bierze do siebie tyczasy. Quote
gonia66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jestem...jedna odpowiedx juz dostalam..no ale czekam jeszcze na swie cioteczki..zobaczymy..czy ktos napisze do ulv????byloby super:loveu: Quote
siekowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Czy ktoś pisał do Belissy, która ma domowy hotelik w Giżycku? http://www.dogomania.pl/forum/f937/dt-domowy-platny-cenny-do-negocjacji-zdjecia-148373/ Quote
ihabe Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Proszę kochane zajrzyjcie kiedyś do mojego Lenoxa, tak mi tam samotnie i n ie wiem jak mu pomóc:-(:-(:-( A jest btaki śliczny ale niewidomy:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/lenox-pies-ktory-widzi-sercem-potrzebuje-naszych-oczu-zeby-znalezc-dom-146933/index23.html#post13153238 Quote
gonia66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='siekowa']Czy ktoś pisał do Belissy, która ma domowy hotelik w Giżycku? http://www.dogomania.pl/forum/f937/dt-domowy-platny-cenny-do-negocjacji-zdjecia-148373/ Właśnie napisalam..ale kurcze..to chyba nowa osoba na dogo...domek w Giżycku...n poprosilamo telefon- jak poda- zadzwonie i wszystko uzgodnie...zobaczymy co ma w ofercie- zdjęcia(choc ich malutko) wygladaja imponująco..ale wiemy wszystkie ze same fotki nie wystarcza:roll:POzcekam na odp... Quote
bumel Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zajrzałam do Kubusia dzięki siekowej. Ale mnie rozczulił chłopak... Wygląda na to, że idzie jak burza z deklaracjami, ale jeśli nadal potrzebna pomoc to 25 zł mogę miesięcznie wpłacać byle go szybko na ten domowy tymczas wyciągnąć (aha, moje wpłaty są możliwe dopiero od połowy listopada, chyba że do jutra dostanę nr konta:razz:). Quote
gonia66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='bumel']Zajrzałam do Kubusia dzięki siekowej. Ale mnie rozczulił chłopak... Wygląda na to, że idzie jak burza z deklaracjami, ale jeśli nadal potrzebna pomoc to 25 zł mogę miesięcznie wpłacać byle go szybko na ten domowy tymczas wyciągnąć (aha, moje wpłaty są możliwe dopiero od połowy listopada, chyba że do jutra dostanę nr konta:razz:). BArdzo dziękujemy...dopisujemy deklaracje oczywiscie(tzn Bjutka dopisze) i mysle ze dostaniesz ten numer konta do jutra na pewno, więc spoko:loveu: PBELISSA odpisala- niestety numru telef nie podala- nie podoba mi sie to absolutnie- nie rozumiem ustalania takich waznych spraw przez internet...no ale odpowiedzialam Jej i ja...:cool3: Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 :multi: do góry Kuba! w poszukiwaniu dt! Quote
Recommended Posts