Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dobrze to i ja się dołożę ale niestety aż mi wstyd bo mogę dać mu tylko 10zł miesięcznie ......... tylko proszę o regularne privy z kontem i wieloma wykrzyknikami - " BABO WPŁAĆ NA DZIADUNIA"!!!!!!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='darunia-puma']no dobrze to i ja się dołożę ale niestety aż mi wstyd bo mogę dać mu tylko 10zł miesięcznie ......... tylko proszę o regularne privy z kontem i wieloma wykrzyknikami - " BABO WPŁAĆ NA DZIADUNIA"!!!!!!
I ja tez prosze, i ja też!!!!!!!!!!!!!

Posted

Pewnie! Będziemy egzekwować wszystko do ostatniego grosza! :evil_lol:

Jak jakiś pies spędził 12 lat w schronisku to mu się na koniec należy dom jak psu micha!!!! Zbieramy.

10 zł Gonia 66
5 zł Bjuta
5 zł Sleepingbyday
15 zł Agnieszka103
10 zł Dorota1
20 zł Ihabe
10zł Darunia-Puma
20 zł Mikoada

czyli 95 !!! Czekamy na kolejne deklaracje!! :loveu:

Kubuś, ty to widzisz?!!! Jeszcze ktoś dorzuci piątala i nazbierasz stówkę w jeden dzień!!!!

Posted

[quote name='Bjuta']Pewnie! Będziemy egzekwować wszystko do ostatniego grosza! :evil_lol:

Jak jakiś pies spędził 12 lat w schronisku to mu się na koniec należy dom jak psu micha!!!! Zbieramy.

10 zł Gonia 66
5 zł Bjuta
5 zł Sleepingbyday
15 zł Agnieszka103
10 zł Dorota1
20 zł Ihabe
10zł darunia-puma

czyli 75 !!! Czekamy na kolejne deklaracje!! :loveu:Bjutko- dopisz cioteczke mikoadę..bardzo bardzo dziekuejm:p- mamy juz więc prawie stowkę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='xmartix']ja dam 10 zł
szkoda psinki
:multi::multi::multi::multi::multi::multi:No to Kubolinek ładnie "ruszył z kopyta"....na pierwszy dzień...to super kwota uzbierana..bardzo bardzo dziekujemy wszystkim kochanym darczyńcom:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Bjutko- dopisz cioteczke mikoadę..bardzo bardzo dziekuejm:p- mamy juz więc prawie stowkę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Zedytowałam równocześnie z Twoim postem! :evil_lol:

Posted

Bjuta napisał(a):
Zedytowałam równocześnie z Twoim postem! :evil_lol:

Chyba znow musisz Bjutko zedytowac- x-matrix dodal dyszke do deklaracji- mamy więc 105 zł na teraz..a do rana daleko...oj...daleko:loveu::loveu::loveu:

Posted

10 zł Gonia 66
5 zł Bjuta
5 zł Sleepingbyday
15 zł Agnieszka103
10 zł Dorota1
20 zł Ihabe
10zł Darunia-Puma
20 zł Mikoada
10 zł Xmartix

czyli 105 !!! :crazyeye: :loveu: Czekamy na kolejne deklaracje!! :loveu:
Kubuś idzie na rekord! Zgromadził stówkę w jeden dzień!!!

Z moich doświadczeń wynika, że hotelik czy DT można znaleźć za ok 400 zł, ale Kubuś młody nie jest na pewno dojdą koszty weta. No ale jakby się udało 4 stówy nazbierać, to by było bezpiecznie.

Kochani! Kto szuka DT?

Posted

Dokladnie o tym samym pomyslalam- kto szuka DT?/Wydawalo mi sie wczoraj, ze Anna666 pisala cos o szukaniu, ze gdzies miala zadzwonic w tej sprawie???Moze sie jeszcze dzis odezwie..a jesli nie to kto to bierze na siebie????:p

Posted

ketunia napisał(a):
Cioteczki moja kochana siostra Asia dorzuca co miesiąc 300 zł:)
Zabierajcie chłopaka ze schronu jak najprędzej. On powinien grzać kosteczki na łożeczku.

Czy ja dobrze widzę łoooo matko Kubuniu uciekaj do ciepłego domku :multi:

Posted

ketunia napisał(a):
Zabierajcie chłopaka ze schronu jak najprędzej. On powinien grzać kosteczki na łożeczku.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To rzeczywiście rekord w szybkości zbierania deklaracji!

:loveu::loveu::loveu:

Tylko skąd wytrzasnąć dt? :roll:

Posted

ketunia napisał(a):

Ze co?????Zi ile dorzuca???Naprawdę dobrze widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:????Napiszcie proszę, zy to nie jest sen..prosze....:loveu:jeśli nie jest to sen- znajdziemy mu domek choćby na koncu świata:lol:...Lara pytaj tą Donkę5...a ja tez zaraz bede myslala intensywnie...znajdziemy..znajdziemy pieseczku...Kubunie mają szczęscie..:loveu::loveu::loveu: