ana666 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jejku jesteście wspaniałe:loveu: Ten hotelik o którym pisałam odpada bo byłby w kojcu a nie o to chodzi ale na 18.30 jestem umówiona z super kobietą która bieże psy z naszego schroniska na płatny DT, będe z nią rozmawiać w sprwwie Kuby, oby go wzieła bo i niej będzie mieć najlepiej pod słoncem:loveu: Trzymajcie kciuki. Quote
mikoada Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ana666 napisał(a): na 18.30 jestem umówiona z super kobietą która bieże psy z naszego schroniska na płatny DT, będe z nią rozmawiać w sprwwie Kuby, oby go wzieła bo i niej będzie mieć najlepiej pod słoncem:loveu: Trzymajcie kciuki. Trzymam mocno kciuki za domek ;) Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 10 zł Gonia 66 5 zł Bjuta 5 zł Sleepingbyday 15 zł Agnieszka103 10 zł Dorota1 10 zł Ihabe 10zł Darunia-Puma 20 zł Mikoada 10 zł Xmartix 300 zł siostra Ketuni Asia!!!!! 25 zł Bumel (od połowy listopada) czyli 420 !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ja też go nie mogę zabrać:placz: trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie Quote
darunia-puma Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 i co i co wiadomo już co z tym dt? Quote
gonia66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 gonia66 napisał(a):BArdzo dziękujemy...dopisujemy deklaracje oczywiscie(tzn Bjutka dopisze) i mysle ze dostaniesz ten numer konta do jutra na pewno, więc spoko:loveu: PBELISSA odpisala- niestety numru telef nie podala- nie podoba mi sie to absolutnie- nie rozumiem ustalania takich waznych spraw przez internet...no ale odpowiedzialam Jej i ja...:cool3: Napisalam wiec do Belissy i pokrotce wyjasnilam o co mi chodzi izadalam mase pytan- niestety nie odpowiedziala na zadne z nich, choc obiecala...dla mnie niepowazna kobieta- pisalam ze to problem powazny i na CITO...numeru telef się boi podać alabo nie wiem co..na stronie internetowej hoteliku ktory prowadzi tez nie podaje nr telefonu do hoteliku....zdjęcia w galerii jakies dwa z kotkami- to wszystko...no nie wiem- nie chce osadzać...ale nie podoba mi się to wszystko....:cool3:Mam nadzieje ze Anna66 cos pozytywnego nam napisze...:lol: Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ano666 chyba już można wrzucić do pierwszego postu ;) 10 zł Gonia 66 5 zł Bjuta 5 zł Sleepingbyday 15 zł Agnieszka103 10 zł Dorota1 10 zł Ihabe 10zł Darunia-Puma 20 zł Mikoada 10 zł Xmartix 300 zł siostra Ketuni Asia!!!!! 25 zł Bumel (od połowy listopada) czyli 420 !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Kto użyczy konta? Warto chyba już wpłacać, bo przecież tymczas się znajdzie lada dzień! (Ano byłoby super gdybyś to była Ty:eviltong:, no bo jesteś założycielką wątku!:loveu:) I masz pierwszy post do wklejania wpłat i wszystkiego! :loveu: (Gdybyś nie założyła postu Kubusiowi, bo by się nie doczekał wolności...) :shake: Quote
ana666 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Z tymczasu nici:shake::-( Ta pani podjęła decyzje że zostawi na stałe jedną z tymczasowiczek i do tego ma ostatnio problemy zdrowotne-nie może go wziąść:-( Dzowniłam do jeszcze jednej cioteczki z Poznania ale też nie może, mi już nik nie przychodzi do głowy kto mógłby go wziąść:shake: Quote
ana666 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 A co do zbierania pieniędzy to nigdy nie zbierałam na swoje konto:oops: Quote
sabina*** Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jestem z Kubusiem i mocno trzymam kciuki za nowy domek! Jesteście wielkie!!! Oby jak najszybciej się udało Quote
ketunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Miałam nadzieję, że dzisiaj się uda załatwić dt. Jednak nie poddajemy się. Jeszcze troszkę Kubusiu. Quote
gonia66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 niE NIE...OCZYWISCIE ZE SIĘ NIE PODDAJEMY...NIE ODPOQWIEDZIALY MI JESZCZE 2 OSOBY...ZARAZ ZOBACZE CZY SIĘ DZIS JUZ LOGOWALY...(kurcze sory za czcionke)...i myslimy dalej intensywnie....myslimy i dzialamy... KTO JEST CHĘTNY ZBIERAC FUNDUSZE NA KONTO KUBUSIA?????BARDZO PROSZE SIĘ DECYDOWAC, BO WTEDY JUZ MOZNA ZACZAC ZBIERAC-A KASA JEST POTRZEBNA- BO WIADOMO ZE JAK SIE COS ZNAJDZIE TO kubus JEST DO WZIĘCIA na wczoraj!!!!! Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 ana666 napisał(a):A co do zbierania pieniędzy to nigdy nie zbierałam na swoje konto:oops: To nie jest wcale trudne ;) Tylko trzeba się pilnować i systematycznie podliczać. Najlepiej jest założyć subkonto na które wpływa kasa tylko i jedynie na psiaka i się nic nie miesza... Quote
ana666 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jak nikt nie będzie chciał to moge zbierać....:roll: Quote
ketunia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dziewczyny znalazłam coś takiego http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-148872/ Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 OOOOOOOOOO....Ketunia...ja dopiero skonczylam pracować...:shake:nic dzis dla Kubusia nie zdążylam zrobić niestetyy a jutro mam dyzur i musze isc spac, bo bede spala na korytarzu, zamiast dzieci pilnować...ale zapisalam wielkimi literami telefon do tego hoteliku- zadzwonie z samego rana!!!!warunki opisane mi się podobaja- ale chyba i tak ktos musialby się wypowiedziec na dogo albo sprawdzic...??ZReszta jakby mial tam jechac(nawet nie wiem dokladnie gdzie to jest) to ktos by z nim jechal i sprawdzil tez warunki...mam nadzieje ze to nie jest daleko...jutro dam znac ale chyba dopiero po poludniu...Tatmta Pani Bellissa tez napisala ze od listopada moze brac KUbusia do domku..ale kurcze coś mnie tamta Pani nie przekonuje...choc wiem ze moge się mylic i nie chce nikogo obrazac broń Boże....szukamy więc...no i prosze na PW rozeslac wszystkim deklarujacym numer konta do wplat..i jeszcze jedno...konieczny bazarek jakis i jednorazowe wplaty- na paliwo...bo to tez bedzie koszt- a na to poki co- nie mamy...wiec juz trzeba pisac i blagac o kaske....Kubus musi wyjechac JUZ....ja nie potrafie Go sobie wyobrazic na tym zimnie....:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
ketunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='gonia66']OOOOOOOOOO....Ketunia...ja dopiero skonczylam pracować...:shake:nic dzis dla Kubusia nie zdążylam zrobić niestetyy a jutro mam dyzur i musze isc spac, bo bede spala na korytarzu, zamiast dzieci pilnować...ale zapisalam wielkimi literami telefon do tego hoteliku- zadzwonie z samego rana!!!!warunki opisane mi się podobaja- ale chyba i tak ktos musialby się wypowiedziec na dogo albo sprawdzic...??ZReszta jakby mial tam jechac(nawet nie wiem dokladnie gdzie to jest) to ktos by z nim jechal i sprawdzil tez warunki...mam nadzieje ze to nie jest daleko...jutro dam znac ale chyba dopiero po poludniu...Tatmta Pani Bellissa tez napisala ze od listopada moze brac KUbusia do domku..ale kurcze coś mnie tamta Pani nie przekonuje...choc wiem ze moge się mylic i nie chce nikogo obrazac broń Boże....szukamy więc...no i prosze na PW rozeslac wszystkim deklarujacym numer konta do wplat..i jeszcze jedno...konieczny bazarek jakis i jednorazowe wplaty- na paliwo...bo to tez bedzie koszt- a na to poki co- nie mamy...wiec juz trzeba pisac i blagac o kaske....Kubus musi wyjechac JUZ....ja nie potrafie Go sobie wyobrazic na tym zimnie....:placz::placz::placz::placz::placz: Goniu znalazłam jeszcze cos takiego: http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/ Tam był Skrytek. Tzn chyba jeszcze jest ale jedzie do DS. Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 z wpłatami to czekamy, az znajdzie sie miejsce, tak? Quote
Agnieszka103 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 gonia66 napisał(a):Napisalam wiec do Belissy i pokrotce wyjasnilam o co mi chodzi izadalam mase pytan- niestety nie odpowiedziala na zadne z nich, choc obiecala...dla mnie niepowazna kobieta- pisalam ze to problem powazny i na CITO...numeru telef się boi podać alabo nie wiem co..na stronie internetowej hoteliku ktory prowadzi tez nie podaje nr telefonu do hoteliku....zdjęcia w galerii jakies dwa z kotkami- to wszystko...no nie wiem- nie chce osadzać...ale nie podoba mi się to wszystko....:cool3:Mam nadzieje ze Anna66 cos pozytywnego nam napisze...:lol: gonia66, z tego co napisałaś to wynika, że faktycznie jest to dosyć dziwne... Również absolutnie nikogo nie osądzam, tym bardziej, że ani tej Pani ani tego miejsca nie znam, ale nie ukrywam, że byłabym chyba spokojniejsza, gdyby Kuba tam nie trafił... Mam nadzieję, że jednak znajdzie się szybko dobre miejsce dla Kubusia. Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dziwwczyny!!!!!Jupis- Donka5 odpowiedziala, ze moze podjac sie opieki nad Kubusiem- to wlasnie ten chyba domek(bo juz mi sie miesza), co cyl Skrytek w Nim....:multi::multi::multi::multi:Zadzwonie i uzgodnie co i jak i Wam napisze- i prosze o kontakt osoby ktora ma opieke nad Kubusiem- moj tel 793712077 Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ale się cieszę, Donka ma świetne warunki, ja tam zaglądałam dzisiaj, Kuba tam będzie miał superowo:multi: Quote
Recommended Posts