mikoada Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 super jeżeli się uda i Kubuś będzie mógł tam zamieszkać, trzymam mocno kciuki :) Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 naprawdę trzeba juz zbierac pieniazki!!!!Jesli nikt nie chce- ja podam numer konta- choc to bedzie juz moj piąty pies "księgowościowy":roll: Quote
ketunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jeśli chcecie to ja moge zbierać pieniążki. Sporą część będzie wpłacała moja siostra a konta mamy w tym samym banku. Więc pieniądze księgują mi się automatycznie. Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ketunia napisał(a):Jeśli chcecie to ja moge zbierać pieniążki. Sporą część będzie wpłacała moja siostra a konta mamy w tym samym banku. Więc pieniądze księgują mi się automatycznie. Kochana jestes cioteczko!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::loveu:Juopi jupi!!!Juz dzwoniłam do Donki...miejsce zaklepane w domku z dwiema suniami..super warunki. Cena 10 zł za dobe plus wyzywienie...nie wiem czy Kubus potrzebuje specjalistycznej karmy.ale z tego co pamietam- nie, wiec Donka mowila, ze to na pewno nie bedzie 100 zł na miesiac(karma)..ale mylse, ze osoba ktora bedzie zbierala pieniazki bedzie zamawiala jedzonko- najlepiej przez Allegor albo zaprzyjaxnione hurtownie, i bedzie szlo do Kubusia- no chyba ze uzgosnie z Donką, ze sama bedzie kupowala na paragon i wysylala nam tylko kwoty do przeslania za jedzonko. Ketunia- nie ma wiec na co czekac- przesylaj nam wszystkim konto Kubusia na PW trzeba zebrac kase na CITO!!Moze jeszcze ta odsoba ostatnia co dekarowala, ze jak dzis do wieczora nbedzie miala numer konta- to tez wplaci a jak nie-=to w przyszly miesiacu dopiero...NO I BARDZO WAZNA SPRAWA- TRANSPORT!!!!!!MYSLE, ZE CHETNEGO DO ZAWIEZIENIA TO UDA SIE ZNALEŹĆ ALE OPROCZ TEGO POTRZEBNA JEST KASA!!!!!!!!!POTRZEBNE NAM JEDNORAZOWE KWOTY NA TRANSPORT!!!PISCIE GDZIE MOZECIE BLAGAJAC O WSPARCIE!!!!! Domek jest dosc daleko od Kubusia- 60 km od Warszawy- pod lasem, bez towarzystwa sasiadów...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 gonia66 napisał(a):Dziwwczyny!!!!!Jupis- Donka5 odpowiedziala, ze moze podjac sie opieki nad Kubusiem- to wlasnie ten chyba domek(bo juz mi sie miesza), co cyl Skrytek w Nim....:multi::multi::multi::multi:Zadzwonie i uzgodnie co i jak i Wam napisze- i prosze o kontakt osoby ktora ma opieke nad Kubusiem- moj tel 793712077 :cool3::cool3::cool3::cool3: :loveu::loveu::loveu: super! Quote
mikoada Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 super super, no to czekamy na nr konta i mam nadzieję, że Kubuś już niedługo będzie spał w ciepełku :) Quote
ketunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 W takim razie wysyłam nr konta do do deklarujących Cioteczek:loveu: Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ketunia napisał(a):W takim razie wysyłam nr konta do do deklarujących Cioteczek:loveu: No to ja czekam niecierpliwieCioteczko..:loveu::loveu::loveu::loveu:napisz jak bedziemy rozbić z jedzonkiem??bedziesz zamawiala z zebranych deklaracji czy bedziemy "zamawiać" u Donki i jej lacic osobno???No i ejszcze wazne bardzo!!Niech osoba opiekujaca sie Kubusiem napisze- czy Kubus nie potrzebuje specjalistycznej karmy przypadkiem..???:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ode mnie tez juz kaska poleciała do kubusiowej skarpetki:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cioteczki- pozwolilam sobie na wysłanie numeru konta ketunii cioteczce dorotce1, gdyz nie widzę Ketunii na wątku, a ważne, zeby jak najszybciej pieniążki wplyneły:loveu: Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Troszke jestem zawiedziona, ze nie ma tu dziś opiekunek psa i watku....to mnie niepokoi..ja wiem, ze macie duzo pracy...ale kurcze- tu sie zrobiło "gorąco"...trzeba naprawde wiele spraw pozalatwiac...dograc...co my tu same przed kawiaturą mozemy zrobic????Potrzebujemy waszej pomocy- ORGANIZACJA TRANSPORTU JEST TERAZ NA CITO!!!!!JESLI BEDZIE- KUBUS MOZE JECHAC CHOCBY JUTRO!!!NO ALE JAK MAM SZUKAC TRANSPORTU CHOCBY, JAK JA NIE WIEM W JAKI SPOSOB BEDZIE MOZNA WYCIAGNAC PSA- ZBLIZA SIE WEKEND- TO DOBRY CZAS NA TRANSPORT...no ale dzis nie bylo nikogo z opiekunów, choc tu caly czas czuwam....dziewczyny- mY TO PRZED KOMPEM I Z TELEFONAMI- NIE DAMY RADY!!!!!!!!!!!!MUSICIE TERAZ WZIAC LOS KUBU W SOWJE RĘCE I NAM POMAGAC!!!!INACZEJ NICI- A DOMEK NIE BEDZIE CZEKAL....chetnych psiakow- zwlaszcza teraz- przed zima- jest "multum".....Proszę o kontakt- jutro nie wiem kiedy wejde, ale telefonicznie mogę pomoc...w sobote nie ma mnie caly dzień- jesli by sie udalo cos jutro to moge jeszcze pomoc tylko bardzo prosze zadzwonic pod nr 793712077!!!!nawet jesli macie jakis pomysl na transport same- tez prosze zadzwonic zebym nie zukala i nie tracila czasu...:razz::razz::razz::razz::shake: Quote
ketunia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ja mogę karmę zamawiać w Krakvecie lub gdzie indziej i wysyłać do Donki. Cioteczki przepraszam, że nie wysłałam nr konta do Was wszystkich ale zobaczcie kogo dzisiaj znalazłyśmy z Capri111 i odebrałyśmy "wspaniałemu właścicielowi". Nóż się w kieszeni otwiera. Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sorki,że się wtrącę,ale 10zł/doba plus karma? Przecież wyjdzie około 400zł/na miesiąc,to mosii bierze tyle za bernardyna:roll:. Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 już dostałam wezwanie do zapłaty :evil_lol: od ketuni, przelew będzie uskuteczniony. poszczęściło sie kubusiowi. trzymajcie kciuki za rawianina... :-( oby jemu tez sie udało. i innym też. Quote
elmira Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ja trzymam ieustająco za te biedne dziadziuchy! ketunia, dobrze, że pomogłyście temu chudzielcowi. Wrzuć link, jeśli będzie watek psiaka. Quote
darunia-puma Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 przelew od nas również już poszedł trzymamy kciuki za dziadusia Quote
ana666 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Super! :multi:To gdzie trzeba zawiezc Kubę? Bo może będe mieć transport tylko chciałabym wiedzieć gdzie dokładnie. Quote
ketunia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kubusiu przepraszam:oops: Dziewczyny błagam o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f1155/legnica-natychmiast-potrzebna-pomoc-ratunku-149048/#post13166399 Quote
Agnieszka103 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jak się cieszę!!! Kubuś będzie w domku...Cudnie :loveu: Kochani, skontaktowałam się z wirtualną opiekunką Kubusia i ona też powiedziała, że będzie wpłacać pieniądze na konto, które podam :) także zaraz do niej pisze ;) A co z transportem? Czy już coś zostało ustalone na PW? Quote
mikoada Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No właśnie co z transportem czy coś się udało załatwić?? Quote
ana666 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 właśnie rozmawiałam ze znajomą, jak dostanie wolne już w tą niedziele możemy go zawiezc, jutro koło 12 da mi ostateczną odpowiedz, ale myśle że z wolnym nie będzie problemu więc w niedzielę Kubuś już by pojechał:loveu: Także transport jest na 100% bo jak by nie wyszło w niedzielę to innego dnia jak będzie miała wolne zawieziemy. Nie liczyłam jeszcze ile ale jest potrzebna kasa na paliwo. Czy mógłby się ktoś dołożyć? czy Ketunia z tego co zebrała by dała ile trzeba? Quote
Recommended Posts