Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy wczoraj u Loganka - spędziliśmy z nim ostatnie godziny...

Bardzo smutne godziny.

Logan często bywał u mnie u gościach, często też zabieraliśmy go na wspólne spacery z naszymi psami, dziś trudno mi się pogodzić z tym, że już z nami nigdzie nie pójdzie.

Pocieszam się jedynie tym, że mogliśmy mu pomóc chociaż w tych ostatnich tygodniach, że na końcu swojej drogi nie był sam... Żałuję, że nie udało nam się zrobić dla niego więcej, aby mu wynagrodzić te wszystkie - smutne, lata, zabrakło czasu...

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale co sie konkretnie wydarzylo ??? Co bylo powodem ???

Jeszcze nie tak dawno plywal, cieszyl sie zyciem moze nie w perfekcyjnym zdrowiu ale ... ponoc w miare.
Czy to te zapalenie miesni zuciowych?

Bardzo mi smutno ...

Posted

żegnaj kochany psiaku.
mimo że tyle osób walczyło o Ciebie, to jednak się nie udało. zbyt wiele złego na tak małe umęczone ciało... przynajmniej terz nic nie boli... poza naszymi sercami

doddy, Pit, Uran - dziękujemy za opiekę nad Loganem

Posted

[quote name='piechcia15']
kurcze to za wcześnie....to jeszcze nie pora....
[*][/quote]

Zawsze jest za wcześnie. Jeszcze bardziej boli, gdy dotyka to zwierzaka, dla którego pojawia się nadzieja na lepsze...
Loganku
[*]

Posted

Dziewczyny pomóżmy pozostałym psiakom z fundacji:
Zapraszam serdecznie na bazarek:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszkowo-torebkowy-bazarek-na-psy-z-fundacji-ast-do-16-09-godz-23-00-a-145915/index2.html#post12923069[/URL]

Posted

kolejny bazarek na psiaki
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-psy-z-fundacji-ast-do-17-09-godz-23-00-a-146009/#post12931122"][COLOR=#000000]Różności na psy z Fundacji AST, do 17.09 godz.23.00[/COLOR][/URL]