Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to znaczy że on już odszedł...?:placz::placz: moje serce pękło na tysiąc części:placz::placz: wiem, że to prawidłowa decyzja, ale nie umiem się z tym pogodzić że jakiś skurczybyk go doprowadził do takiego stanu, a to biedne zwierze jeszcze lubi ludzi!!! pokażcie choć jego ostatnie zdjęcie,aby go zobaczyć ostatni raz :placz::placz: uściskajcie go od nas bardzo mocno:placz::placz:

....................................:placz::placz:...........................................

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie Loganka:

Wpłaty:
Neo136 10zł
Martyna H. 20zł

Wypłaty:
237,54zł - wizyta u dr Janickiego
60zł - wizyty z lewatywami
40zł - dzisiejsza wizyta

RAZEM: [B]647,46zł[/B]

Dziękujemy tym, którzy pomagają nam czynnie przy Loganku.
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Łeee zjadło mi posta, którego napisałam przed rozliczeniem.

Logan jeszcze żyje. ;)
Dziś zebrało się konsylium lekarzy i rozmyślało, co jeszcze moglibyśmy zrobić dla Loganka i wymyślili jeszcze jakieś cuda aby ruszyć jelita. Logan dostał 3 zastrzyki a na jutro tabletkę na przeczyszczenie.
Jeśli to go nie ruszy to niestety...
ale jednak żyjemy jeszcze nadzieją "kupową".

Posted

[quote name='doddy']Była kupa. :cunao:[/quote]:laola: oby na tej jednej się nie skończyło!
prosimy o szczegóły: wielkość, konsystencja, barwa:evil_lol: itd:razz:

Posted

ale zawsze już coś mniej jest w brzuchu!! normalnie mały kamyk z serca spadł, ale jeszcze duzy głaz ciąży :-( ale ja wierzę w niego...on ma taką siłę walki...!!! a jak jego kondycja?wstaje choć trochę,chodzi?te upały pewnie go dobijają ;/

Posted

[quote name='doddy']Była kupa. :cunao:[/quote]

nie miałam netu, a tu kupa!:multi:

choć oczywiście cieszę się bardzo...to nie napawajmy się zawczasu optymizmem....bardzo bym chciała, zeby Logankowi udało się, ale słysząc opowieści Doddy przez telefon...bardzo się martwię o niego i jakoś z każdą opowieścią tracę nadzieję....ale dalej trzymajmy kciuki....oby to pomogło:-(