Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bianka19']Ale ty nie wiesz wogóle o co mi chodziło .. :shake:
Od początku...

Weszłam w PhotoFiltre .
Naciskam na File.
Pokazuje mi się: New.. , Open.. itp.
Klikam na New.. i wyskakuje taka tabela z pikselami .
Tam gdzie pisze New Size pisze Width i tam wpisuję 500 , a tam gdzie pisze Heihgt wpisuję 100 i klikam ok.
Wyskakuje mi białe okienko w kształcie bannera o rozmiarach 500x100.
I teraz nie wiem , jak do tego okienka umieścić zdjęcia Cezarka , napis i kolorystykę .. :shake:
Proszę napisz mi wszystko , bo chcę sama robić bannery , ale niestety.. Nie każdy jest doskonały , bo np. ja nie jestem i nie umiem tego zrobić :placz:[/QUOTE]

No to Ci nie pomogę, nigdy bannerów tam nie robiłam. On chyba nie do tego służy. Jak pisałam, wstawiam tam tylko ramki i napisy ;)

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='as_kate']No to Ci nie pomogę, nigdy bannerów tam nie robiłam. On chyba nie do tego służy. Jak pisałam, wstawiam tam tylko ramki i napisy ;)[/quote]
Ahaa okej..;)

Posted

[quote name='bianka19']Ahaa okej..;)[/QUOTE]

No przykro mi. ;)
Najbardziej to bym chciała wiedziec, jak wyciąć psa z tła na przykład i wkleić gdzie indziej. Paintem kiedyś próbowałam i lipa :nonono2:

Posted

[quote name='as_kate']No przykro mi. ;)
Najbardziej to bym chciała wiedziec, jak wyciąć psa z tła na przykład i wkleić gdzie indziej. Paintem kiedyś próbowałam i lipa :nonono2:[/quote]
Też tak próbowałam..
Da się , ale jest bardzo brzydko :angryy:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam wieczorową porą :loveu::multi:

widzę że Cezarek już przyszykowany do spania ćwiczy pozycje :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dużo ma dziwnych pozycji :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bianka19']Też tak próbowałam..
Da się , ale jest bardzo brzydko :angryy:[/QUOTE]

Fakt. kiedyś mi wystarczało ^^ ale nie do banerow bo nie wiedziałam co to jest :D

Posted

[quote name='as_kate']Fakt. kiedyś mi wystarczało ^^ ale nie do banerow bo nie wiedziałam co to jest :D[/quote]
Hehe :D
[quote name='LadyK'][URL]http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/pv391_DSC03358.JPG[/URL] :loveu:[/quote]
:loveu:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Fajne foty stóp :)

A.[/quote]
Haha Dzięki ;)
[quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Witam ... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i28.tinypic.com/96zzpx.jpg[/IMG][/quote]

[quote name='Maks i Spark']Witanko :)

A.[/quote]
Witam was :loveu:
[quote name='as_kate']Siema :) Ha ha, dziś jestem przed Tobę :)[/quote]
Siemka , ale śmieszne haha :diabloti:

Posted

Witamy po raz pierwszy :hand:
[url]http://www.otofotki.pl/img10/obrazki/pv391_DSC03358.JPG[/url] - jaki słodziaczek :loveu:
Ślicznego masz pieska :loveu:
Będziemy regularnie wpadać ;)