Kasia77 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Tia']Ciągle ogłoszenia odświeżam, ale widzę, że nadal nikt się nie interesuje ząbkiem:( nikt...jak zaczarowane to wszystko. A Ząbek pozdrawia ze słonecznego pomorza... Ząbek uwielbia wyjścia poza domowe obejście,kiedy widzi w ręku smycz i szelki dostaje szału i krzyczy w niebogłosy,dopóki nie ubierą się inne psy i wszyscy nie wyjdą poza znudzone podwórko:) A jak już wracają,to wszystkie są umęczone, ledwo idą,tylko Ząbek ciągle pełen siły i mógłby jeszcze biec i biec..., on ma niezniszczalne pokłady energii;) Ząbek spacerkowy Quote
Tia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Taki piękny i kochany, a już tak długo nie może znaleźć domu! Quote
Wisełka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ząbku, masz chyba najdługaśniejszy jęzorek na świecie ;) Quote
Namrebod Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 olekg89 napisał(a):Psu żaden preparat nie potrzebny.Tylko stare dobre MŻ. Mam psy po kastracji/sterylizacji i ich waga nie zmieniła się nawet o 1kg a od zabiegów minęło 4 i 6lat.Ja rozumiem biedny psiak po przejściach chcialaśmu wynagrodzić i to ci się chwali jak najbardziej.Sam zastanawiam się nad byciem DT ,ale obawiam się że nie oddam hehe. Ale tu chodzi o jego zdrowie zapasiony psiak w typie jamnika będzie cierpiał.Zresztą jak każdy. Sam wziąłem wychudzonego psa ze schroniska i w krótkim czasie z 24kg upasłem go do 40kg ,gdzie jego normalna waga to 29-31kg. Takie jest moje zdanie trzeba ząbka odchudzić ,będzie śliczny młody i powabny i szybko znajdzie domek.Ten jego irokez przez morde jest naprawdę urokliwy. Pozdrawiam:) I bez urazy takie moje zdanie:) Str73, poost 729 Historię Ząbka zaczyna się tak, że przebywał w schronie gdzie toczyła się codzienna walka o przetrwanie, ogromna ilość psów w wolnym wybiegu, nawet nie wiem w jaki sposób udało mu się przetrwać. Prawdziwy wojownik. Zdjęcia czasem przekłamują, a 10 kg., to całkiem dobra waga - uważam. Pies jak widać ze zdjęć i z wypowiedzi jest szczęśliwy i w dobrej formie. Ratowanie to trudne zadanie, nie wie ten kto tymczasa nie miał. Potrzebny mu tylko dom, jak na moje oko, Więc do góry Quote
Wisełka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ząbek wygląda dobrze :) Jak będzie sam chciał schudnąć to będzie jedzonko w miseczce zostawiał :evil_lol: Quote
Tola^^ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jakie cudowne zdjęcia a Ząbuś ma tyle energii! I jest taki śliczny czemu ludzie szukający psiaków tego nie widzą! :(:( Quote
jotpeg Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wspaniały pies! i super ze ma tyle energii - znaczy zdrowy i szczesliwy!!! Quote
Mika31 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 witam pana Ząbka dziś takie słoneczko napewno będziesz biegać na trawce! Quote
Tola^^ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mika31 napisał(a):witam pana Ząbka dziś takie słoneczko napewno będziesz biegać na trawce! I może też na trawce będzie sie opalać :loveu: Quote
ana666 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 To ja powiem dzień dobry Ząbulku:loveu: Quote
Kasia77 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Mika31 napisał(a):Ząbku bruszek już opalony? Oj,opalony,opalony:loveu:,słońca nam wczoraj nie brakowało,wszystkie piesie umęczone upałem, dlatego dziś dla równowagi mamy duuużo chłodniej;) Quote
Tola^^ Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 O to opalanie sie udało :) Dobrze że trochę chłodu przyszło... Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Kasia77 napisał(a):Oj,opalony,opalony:loveu:,słońca nam wczoraj nie brakowało,wszystkie piesie umęczone upałem, dlatego dziś dla równowagi mamy duuużo chłodniej;) W Lublinie nadal + 30, nie wiem jak zaśniemy w tej duchocie, powietrze stoi. Psy ledwo żywe. Ząbeczek, niech ci się proroczy sen o najlepszym domku na świecie przyśni, kochany :) Quote
Recommended Posts