danka1234 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Tia']Były jakieś odezwy w jego sprawie czy nadal nic???[/QUOTE] Z tego co wiem nie ma zadnego odzewu. Quote
Angel Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ogłoszenia porozwieszałyśmy w Poznaniu na dworcu, gdzie najwięcej ludzi zawsze chodzi..:) tylko szkoda że nic narazie nie ruszyło z jego adopcją :( Quote
ocelot Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 To się i ja tu przywlekłam przywołana z wątku Bulisia:) Quote
Tola^^ Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Od dawnego czasu jestem nareszcie u Ząbka! A u Niego tak jak wtedy żadnego domku i nadal u Kasi... Po tym czasie to życie powinno mu dać cudowny domek, ale na razie cisza w jego sprawie :( Quote
zeberka4 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Widziałam Ząbeczka już kiedyś,dziwie się że jeszcze domku nie ma to taki nietypowy psiaczek który urzekł mnie urodą! Quote
Tola^^ Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ząbuś to naprawdę śliczny psiak, w schronisku taki mizerny a tu jak się wyrobił! :)Tylko czemu tego DS nadal nie ma :( Quote
Kasia77 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Tola^^']Ząbuś to naprawdę śliczny psiak, w schronisku taki mizerny a tu jak się wyrobił! :)Tylko czemu tego DS nadal nie ma :([/QUOTE] Sliczny,kochany,przytulaśny zadziora.Byłam pewna,że niejeden telefon będzie dzwonił w sprawie adopcji,ale nie dzwonił i nie dzwoni, chyba poto żeby wpędzić DT w rozpacz jak bedzie trzeba w końcu oddać Bąbla po całym długim roku..... Quote
Tola^^ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kasia77 napisał(a):Sliczny,kochany,przytulaśny zadziora.Byłam pewna,że niejeden telefon będzie dzwonił w sprawie adopcji,ale nie dzwonił i nie dzwoni, chyba poto żeby wpędzić DT w rozpacz jak bedzie trzeba w końcu oddać Bąbla po całym długim roku..... No po tym czasie co jest u Ciebie to ciężko będzie go oddać... :evil_lol: A mu też pewnie będzie mu tęskno do Ciebie, lecz na pewnie po czasie obydwoje się przyzwyczaicie :p A Ząbuś malutki niech już do domku idzie ten mały łobuz :loveu: Mam nadzieje że w końcu nastąpi ten oczekiwany moment ! Quote
Tia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 To może ktoś zrobił by mu nowe ogłoszenia???, bo większość ma nieaktualnych:( Jeżeli nikt się nie znajdzie to ja mogę mu zrobić dopiero w następnym tygodniu w weekend bo będę mieć trochę czasu, gdyż narazie jestem zawalona bo jeszcze robię ogłoszenia innym psom... Quote
Isadora7 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Tia']To może ktoś zrobił by mu nowe ogłoszenia???, bo większość ma nieaktualnych:( Jeżeli nikt się nie znajdzie to ja mogę mu zrobić dopiero w następnym tygodniu w weekend bo będę mieć trochę czasu, gdyż narazie jestem zawalona bo jeszcze robię ogłoszenia innym psom... No i dokładnie, o tym tez napisałam na wątku Buliego, tam impreza trwa, może teraz warto doprowadzic do imprezy tutaj. Quote
pajda67 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ząbeczku my też trzymamy kciuki, żeby szybko znalazł sie ten wymarzony domek!!!!! Quote
Tia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Kasia77 napisał(a):Ana, aktualizuj tytuł watku- miesięcy przybywa. A może tak by wątek przekazać na Ciebie Kasia77 aby był na bieżąco aktualizowany, Ana wspominała, że teraz nie ma zbytnio czasu wchodzić na dogo. Quote
Tola^^ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To był by dobry pomysł, tak już było by wszystko na bieżąco aktualizowane i było by bez problemu :) Wystarczy napisać do moderatora... Quote
Kasia77 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tia napisał(a):A może tak by wątek przekazać na Ciebie Kasia77 aby był na bieżąco aktualizowany, Ana wspominała, że teraz nie ma zbytnio czasu wchodzić na dogo. Nie,dziękuje.Na dogomanie wchodze bo muszę, prowadzę dwa własne wątki tymczasowiczów,i wolny czas,jeśli go mam, wole poswięcić psom niż komputerowi, więc myślę,że Ana znajdzie na tyle czasu,żeby zmieniać m-ce w tytule. Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kasia77 napisał(a):Nie,dziękuje.Na dogomanie wchodze bo muszę, prowadzę dwa własne wątki tymczasowiczów,i wolny czas,jeśli go mam, wole poswięcić psom niż komputerowi, więc myślę,że Ana znajdzie na tyle czasu,żeby zmieniać m-ce w tytule. Oooo to Kasiu77 widzę że nasz Ząbek i inne twoje tymczasowicze mają u ciebie wspaniale, prawie każda wolna chwila z tobą :) Mam nadzieje że ana666 znajdzie trochę czasu i zmieni tytuł :) Quote
Tia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kasia77 napisał(a):Nie,dziękuje.Na dogomanie wchodze bo muszę, prowadzę dwa własne wątki tymczasowiczów,i wolny czas,jeśli go mam, wole poswięcić psom niż komputerowi, więc myślę,że Ana znajdzie na tyle czasu,żeby zmieniać m-ce w tytule. To była tylko propozycja...częściej teraz bywasz na wątku niż Ana...ale jeśli nie to nie:) Pewnie jak się ona zjawi to zmieni:) Quote
Isadora7 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ząbeczku na chwile dzisiaj tylko, dobranoc psino Quote
Recommended Posts