Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='snuszkak']ja chce podjechać zobaczyć ale to dopiero w lutym na początku jakoś bo teraz zarobiona jestem[/QUOTE]

To moze daj znac, to ja chetnie wybiore sie z Toba?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ms_arwi']To moze daj znac, to ja chetnie wybiore sie z Toba?[/QUOTE]

jasne, bede pisać ale tak jak powiedziałam dopiero na początku lutego jak sesja minie :)

• 4 weeks later...
Posted

napiszę jak uda mi się trafić do schroniska, teraz mnie praca zawaliła ale tylko do końca lutego bo później losowisko zamykaja i bede wolna, moze uda mi sie wczesniej umowic z ms_arwi

Posted

[B]Cioteczki[/B], zglosila sie do mieleckiego schroniska Pani z Poznania chetna na suczka onka - Malinke. Poniewaz Malinka juz poszla do adopcji, obiecalam Pani, ze pomoge w kontakcie z poznanskimi wolontariuszami. Komu przekazac adres mailowy?

[QUOTE] Dzień dobry. Szukam owczarka niemieckiego najlepiej długowłosego suczkę lub psa. Nie
ma to znaczenia. Proszę o wszelakiego typu namiary na osoby prowadzące adopcje owczarków niemieckich. Kontakt z wolontariuszami z Poznania umożliwiłby mi bezproblemowe spotkanie się z osobą opiekującą się psem jak i samym psem. Za wszelakiego typu pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam. Kasia.
[/QUOTE]

Posted

[quote name='Ulka18'][B]Cioteczki[/B], zglosila sie do mieleckiego schroniska Pani z Poznania chetna na suczka onka - Malinke. Poniewaz Malinka juz poszla do adopcji, obiecalam Pani, ze pomoge w kontakcie z poznanskimi wolontariuszami. Komu przekazac adres mailowy?[/QUOTE]

Myślę, że najlepsza będzie GoniaP ;-).

Posted

[quote name='Ulka18'][B]Cioteczki[/B], zglosila sie do mieleckiego schroniska Pani z Poznania chetna na suczka onka - Malinke. Poniewaz Malinka juz poszla do adopcji, obiecalam Pani, ze pomoge w kontakcie z poznanskimi wolontariuszami. Komu przekazac adres mailowy?[/QUOTE]

Jeżeli nie znajdzie się w Poznaniu odpowiedni psiak, to w schronisku w Przyborówku (k.Poznania) na dom czekają onki.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/147093-PrzeA-liczne-onki-i-onkowate-z-PrzyborA-wka-k-Poznania"]Tutaj jest wątek[/URL]

Posted

[quote name='ick']A młody onek Atos z Poznania
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174050-Super-mA-ody-Owczarek-czeka-na-swojego-czA-owieka-Potrzebne-ogA-oszenia[/url][/QUOTE]

a ja nic o nic nie wiem

Posted

Jestem z wątku pudli i pudlowatych w potrzebie, Snuszkak zgłosiła nam, że w schroniskiu w Poznaniu jest 12 letnia pudelka. Czy jest na wątku ktoś, kto może nam udzielić informacji o tej suni, zrobić zdjęcia, sprawdzić w jakim jest stanie?

Posted

pudelka jest miniaturowa, ma 12 lat, kolor morelek. prawdopodobnie nie widzi lub widzi słabo bo chodzi niepewnie na sztywnych łapkach. nie wychodziła sama z budy: pewnie jest przerażona boksem pełnym psów. nie widzę żeby miała w tym miejscu duże szanse. ze zdjęciami ciężko bo nie wiadomo czy tam można robić a boks jest narożnikowy, szary, słabo widoczny a buda daleko:( w czwartek znów jedziemy to może uda nam się coś więcej dowiedzieć...

Posted

Bez zdjęć nie ma jak jej ogłaszać, bez ogłoszeń nikłe szanse na dom, więc proszę postarajcie się:p
może chodzić na sztywnych łapkach jak ma chore stawy, kręgosłup, nie musi to być problem ze wzrokiem, ale oczywiście może. Wstawimy ją na wątek pudlowy, będziemy ogłaszać, ale potrzebujemy zdjęć i danych do ogłoszeń, jak się uda to jeszcze jakieś informacje. Dzięki i czekamy:p
Może ona ze strachu tak chodzi? Nie można jej wyciągnąć do zdjęć, zobaczyć jak się zachowuje poza boksem?