ms_arwi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='snuszkak']ja chce podjechać zobaczyć ale to dopiero w lutym na początku jakoś bo teraz zarobiona jestem[/QUOTE] To moze daj znac, to ja chetnie wybiore sie z Toba? Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Szkoda, że SchronTeam tak nagle zamilkł i stwierdził, że jednak nie potrzebują naszej pomocy... Quote
Paulina87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Z tego co widzę na stronie teraz w schronie dużo lepiej, szkolenia dla psów, wolontariusze. Chyba idzie ku dobremu. Quote
snuszak Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='ms_arwi']To moze daj znac, to ja chetnie wybiore sie z Toba?[/QUOTE] jasne, bede pisać ale tak jak powiedziałam dopiero na początku lutego jak sesja minie :) Quote
ms_arwi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='snuszkak']jasne, bede pisać ale tak jak powiedziałam dopiero na początku lutego jak sesja minie :)[/QUOTE] ja mam ostatni egzam 1 lutego, wiec pasuje :) Quote
Ss Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cos tu cicho... czy sa jakies spaniele jeszcze w schronisku? Quote
snuszak Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 napiszę jak uda mi się trafić do schroniska, teraz mnie praca zawaliła ale tylko do końca lutego bo później losowisko zamykaja i bede wolna, moze uda mi sie wczesniej umowic z ms_arwi Quote
Ulka18 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [B]Cioteczki[/B], zglosila sie do mieleckiego schroniska Pani z Poznania chetna na suczka onka - Malinke. Poniewaz Malinka juz poszla do adopcji, obiecalam Pani, ze pomoge w kontakcie z poznanskimi wolontariuszami. Komu przekazac adres mailowy? [QUOTE] Dzień dobry. Szukam owczarka niemieckiego najlepiej długowłosego suczkę lub psa. Nie ma to znaczenia. Proszę o wszelakiego typu namiary na osoby prowadzące adopcje owczarków niemieckich. Kontakt z wolontariuszami z Poznania umożliwiłby mi bezproblemowe spotkanie się z osobą opiekującą się psem jak i samym psem. Za wszelakiego typu pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam. Kasia. [/QUOTE] Quote
MonikaP Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Ulka18'][B]Cioteczki[/B], zglosila sie do mieleckiego schroniska Pani z Poznania chetna na suczka onka - Malinke. Poniewaz Malinka juz poszla do adopcji, obiecalam Pani, ze pomoge w kontakcie z poznanskimi wolontariuszami. Komu przekazac adres mailowy?[/QUOTE] Myślę, że najlepsza będzie GoniaP ;-). Quote
Ulka18 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jaki ma adres mailowy GoniaP? To przekaze calosc korespondencji z zainteresowana. Quote
MonikaP Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Ulka18']Jaki ma adres mailowy GoniaP? To przekaze calosc korespondencji z zainteresowana.[/QUOTE] Napisz do niej pw. Quote
conceited Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witajcie, Jestem z watku "przytuliska w Dopiewie". Dalam Goni znac, ze jej szukacie, i jednoczesnie daje Wam tu znac, ze mamy w przytulisku ONka dlugowlosego jakby co ;) Quote
GoniaP Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 już podaję mojego maila: [email][email protected][/email] Quote
Ulka18 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Goniu, wyslalam Ci maila. Mam nadzieje, ze to dobry dom i ze jakis onek zostanie adoptowany. Quote
Molli Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Ulka18'][B]Cioteczki[/B], zglosila sie do mieleckiego schroniska Pani z Poznania chetna na suczka onka - Malinke. Poniewaz Malinka juz poszla do adopcji, obiecalam Pani, ze pomoge w kontakcie z poznanskimi wolontariuszami. Komu przekazac adres mailowy?[/QUOTE] Jeżeli nie znajdzie się w Poznaniu odpowiedni psiak, to w schronisku w Przyborówku (k.Poznania) na dom czekają onki. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/147093-PrzeA-liczne-onki-i-onkowate-z-PrzyborA-wka-k-Poznania"]Tutaj jest wątek[/URL] Quote
Ulka18 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Podeslalam maila od zainteresowanej do GoniP. Gonia pociagnie dalej temat adopcji. Quote
snuszak Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 chartów w schronisku nie ma, za to bulki, husky, wilkow pełno Quote
2010 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A młody onek Atos z Poznania [url]http://www.dogomania.pl/threads/174050-Super-mA-ody-Owczarek-czeka-na-swojego-czA-owieka-Potrzebne-ogA-oszenia[/url] Quote
elisse Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 snuszkak wielkie dzięki o info o chartach :) Quote
snuszak Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='ick']A młody onek Atos z Poznania [url]http://www.dogomania.pl/threads/174050-Super-mA-ody-Owczarek-czeka-na-swojego-czA-owieka-Potrzebne-ogA-oszenia[/url][/QUOTE] a ja nic o nic nie wiem Quote
2010 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='snuszkak']a ja nic o nic nie wiem[/QUOTE] Kas go zna oto jej adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Od dawna szukają mu DS............ Quote
snuszak Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 a pamiętam, widziałam kiedyś jego wątek... dziwne że cały czas bez domu Quote
Energy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jestem z wątku pudli i pudlowatych w potrzebie, Snuszkak zgłosiła nam, że w schroniskiu w Poznaniu jest 12 letnia pudelka. Czy jest na wątku ktoś, kto może nam udzielić informacji o tej suni, zrobić zdjęcia, sprawdzić w jakim jest stanie? Quote
marta23t Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 pudelka jest miniaturowa, ma 12 lat, kolor morelek. prawdopodobnie nie widzi lub widzi słabo bo chodzi niepewnie na sztywnych łapkach. nie wychodziła sama z budy: pewnie jest przerażona boksem pełnym psów. nie widzę żeby miała w tym miejscu duże szanse. ze zdjęciami ciężko bo nie wiadomo czy tam można robić a boks jest narożnikowy, szary, słabo widoczny a buda daleko:( w czwartek znów jedziemy to może uda nam się coś więcej dowiedzieć... Quote
Energy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bez zdjęć nie ma jak jej ogłaszać, bez ogłoszeń nikłe szanse na dom, więc proszę postarajcie się:p może chodzić na sztywnych łapkach jak ma chore stawy, kręgosłup, nie musi to być problem ze wzrokiem, ale oczywiście może. Wstawimy ją na wątek pudlowy, będziemy ogłaszać, ale potrzebujemy zdjęć i danych do ogłoszeń, jak się uda to jeszcze jakieś informacje. Dzięki i czekamy:p Może ona ze strachu tak chodzi? Nie można jej wyciągnąć do zdjęć, zobaczyć jak się zachowuje poza boksem? Quote
Recommended Posts