Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Nie powiem :shake: Ale on jest stary a ja młoda :diabloti:

To tak jak u mnie :evil_lol: Syn zdaje maturę a ja mam 20 lat. :eviltong:

Posted

oooo a u mnie sama młodzież :loveu: KWM :bigok:

a ja dzisiaj zrobiłam super wymianę :hmmmm: usług :evil_lol:ja pojechałam z Oliwią na ćwiczenia a w zamian siostra umyła mi okno :sweetCyb: ahhhh wreszcie światło dotarło do mojej pieczary :loveu:

a poza tym to mam mnóstwo pracy i mega lenia :comp26::wallbash::shithappens:

Posted

malawaszka napisał(a):
...a ja dzisiaj zrobiłam super wymianę :hmmmm: usług :evil_lol:ja pojechałam z Oliwią na ćwiczenia a w zamian siostra umyła mi okno :sweetCyb: ahhhh wreszcie światło dotarło do mojej pieczary :loveu:

a poza tym to mam mnóstwo pracy i mega lenia :comp26::wallbash::shithappens:

Jako że ja też lenia posiadam, to poproszę o wypożyczenie siostry:diabloti::razz:

Posted

Ja Ci mogę tego lenia podrzucić mojego :diabloti:

Zobaczcie jakie cudo szuka domu :placz: 12 letnia jak Luna - jej pani umiera... :placz:

Nie mogę z tych jej uszu a'la papillon :lol:

Posted

Ojojoj:-( Uchi ma niemożliwe :loveu:
Namawiam rodziców na takie cudo, ale stawiają opór. Z jednej strony zakochani w Gimlastym, z drugiej boja się tej odpowiedzialności, bo widza ile serca trzeba w to włożyć, zeby psuń był szczęsliwy. Cóż, to w sumie dobre, że są świadomi, że pies to członek rodziny, a nie maskotka...

Odnosnie szczęsliwego psa... pobiłam dzis Gimlastego drzwiami po głowie :placz: Siedzę w robocie i myslę o zbitym pieseczku, który pewnie już nie pamięta co się stało. Wyć mi sie chce i go przytulać :placz: Jestem na siebie zła :angryy:

Posted

Chandler napisał(a):
A dzieci to tak szybko rosą...:roll:, one rosną, a my się starzejemy...:cool3:

Mów za siebie :diabloti::mad: Ja tam wcale się nie starzeję :shake: Normalnie czasem aż mi głupio, kiedy mówię ile mam lat, a ludziom szczęki opadają ze zdziwienia. Nie wiem, czy tak mlodo wyglądam, czy może zachowuję się, jak gówniara? :hmmmm: :evil_lol:

Posted

4374..... Dzięki Ci za większe kropki ;) Choć od liczenia też oczy bolą :evil_lol:

Weszka - jak mi kiedyś powiesz że Ci się chce pracować to chyba od razu umrę :evil_lol:

Posted

Biedna mała sunia. :-(

Nie leń się pracuj a garb ci sam wyrośnie.

A ja po fryzjerze mam kopletnie łyse psy - jeszcze ociupinka i miałabym chińczyki bezwłose. :cool3:

Posted

No, wreszcie wszystko gotowe do świętowania.
Jeszcze tylko życzenia dla naszych nowych :cool3: zapsionych znajomych :p:

RADOSNYCH ŚWIĄT!!! i choć kilku godzin pięknego słońca
wszystkim małym i dużym,
dwu- i czterołapnym :loveu:,
szczególnie zaś, Waszko , całej Twojej sforze ;)

Posted

Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY!

Życzy Dagmara i Lea:razz: