AnkaG Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pysia napisał(a):Nie powiem :shake: Ale on jest stary a ja młoda :diabloti: To tak jak u mnie :evil_lol: Syn zdaje maturę a ja mam 20 lat. :eviltong: Quote
Doginka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Pysia']Mój syn to się zestarzał w expresowym tempie :crazyeye: Stał się dorosły a ja mam tylko rok więcej :evil_lol: To Ty masz syna? Quote
Chandler Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pysia napisał(a):Nie powiem :shake: Ale on jest stary a ja młoda :diabloti: Akurat... :megagrin: Quote
Pysia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Doginka']To Ty masz syna? Czasami sama jestem zdziwiona skąd on się wziął :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 oooo a u mnie sama młodzież :loveu: KWM :bigok: a ja dzisiaj zrobiłam super wymianę :hmmmm: usług :evil_lol:ja pojechałam z Oliwią na ćwiczenia a w zamian siostra umyła mi okno :sweetCyb: ahhhh wreszcie światło dotarło do mojej pieczary :loveu: a poza tym to mam mnóstwo pracy i mega lenia :comp26::wallbash::shithappens: Quote
Doginka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 malawaszka napisał(a):...a ja dzisiaj zrobiłam super wymianę :hmmmm: usług :evil_lol:ja pojechałam z Oliwią na ćwiczenia a w zamian siostra umyła mi okno :sweetCyb: ahhhh wreszcie światło dotarło do mojej pieczary :loveu: a poza tym to mam mnóstwo pracy i mega lenia :comp26::wallbash::shithappens: Jako że ja też lenia posiadam, to poproszę o wypożyczenie siostry:diabloti::razz: Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Ja Ci mogę tego lenia podrzucić mojego :diabloti: Zobaczcie jakie cudo szuka domu :placz: 12 letnia jak Luna - jej pani umiera... :placz: Nie mogę z tych jej uszu a'la papillon :lol: Quote
Doginka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Monika ale cudna sznupeczka:crazyeye::loveu: - biedulka:-( Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 cudowna i grzeczna, a jeszcze nie wie co się dzieje... ehhh to jest straszne... :shake: Quote
tangerine74 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ojojoj:-( Uchi ma niemożliwe :loveu: Namawiam rodziców na takie cudo, ale stawiają opór. Z jednej strony zakochani w Gimlastym, z drugiej boja się tej odpowiedzialności, bo widza ile serca trzeba w to włożyć, zeby psuń był szczęsliwy. Cóż, to w sumie dobre, że są świadomi, że pies to członek rodziny, a nie maskotka... Odnosnie szczęsliwego psa... pobiłam dzis Gimlastego drzwiami po głowie :placz: Siedzę w robocie i myslę o zbitym pieseczku, który pewnie już nie pamięta co się stało. Wyć mi sie chce i go przytulać :placz: Jestem na siebie zła :angryy: Quote
asher Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Chandler napisał(a):A dzieci to tak szybko rosą...:roll:, one rosną, a my się starzejemy...:cool3: Mów za siebie :diabloti::mad: Ja tam wcale się nie starzeję :shake: Normalnie czasem aż mi głupio, kiedy mówię ile mam lat, a ludziom szczęki opadają ze zdziwienia. Nie wiem, czy tak mlodo wyglądam, czy może zachowuję się, jak gówniara? :hmmmm: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 http://images34.fotosik.pl/186/bb068b4fd0747296.jpg jakie ma uszydła:loveu: miejmy nadzieję, że pomogą mu one w znalezieniu nowego domu;) Quote
Doginka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 LeCoyotte :angryy::angryy::angryy: - przesadziłeś z tymi kropkami - jak ja mam znaleźć tę właściwą?:angryy::mad::placz: Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 4372 banalnie proste :loveu::loveu::loveu: ale jestem zachwycona levelem :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 4374..... Dzięki Ci za większe kropki ;) Choć od liczenia też oczy bolą :evil_lol: Weszka - jak mi kiedyś powiesz że Ci się chce pracować to chyba od razu umrę :evil_lol: Quote
AnkaG Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Biedna mała sunia. :-( Nie leń się pracuj a garb ci sam wyrośnie. A ja po fryzjerze mam kopletnie łyse psy - jeszcze ociupinka i miałabym chińczyki bezwłose. :cool3: Quote
anetta Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ale suńka, piękna, nie wygląda na 12. Po drugim zdjęciu to powiedziałabym że to szczenie ;) Quote
weszka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Teraz tylko wielkosobotnie dzień dobry i --> http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756871&postcount=265 a później będę nadrabiać :) Quote
asher Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 4384 :lol: A sunia naprawdę urocza! Te uchi... :loveu: Quote
tangerine74 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No, wreszcie wszystko gotowe do świętowania. Jeszcze tylko życzenia dla naszych nowych :cool3: zapsionych znajomych :p: RADOSNYCH ŚWIĄT!!! i choć kilku godzin pięknego słońca wszystkim małym i dużym, dwu- i czterołapnym :loveu:, szczególnie zaś, Waszko , całej Twojej sforze ;) Quote
weszka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Waszeczko ależ miałaś cudowne przywidzenie :D:D:D:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :hmmmm:Dlaczego zniknęły życzenia świąteczne od mienia?:placz: Mam nadzieję, że je odzytałaś Waszeczko:p, a jak nie to maaaaa:diabloti: Quote
dagusiek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY! Życzy Dagmara i Lea:razz: Quote
ariss Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 u Was to nawet nie staram się nadrabiać,bo za dużo nagadane:evil_lol::oops: ale życzę samych cudowności na święta;) Quote
Recommended Posts