malawaszka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [B][URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=301928422[/URL] pies ma pecha :( ja go obcinałam już dwa razy - anioł nie pies - teraz nie mogą się nim opiekować - mieszka w kojcu, raz dziennie przyjeżdżają go karmić - pies świruje, szczeka, chce uciekać - blisko jest ulica ruchliwa, w końcu go ktoś otruje bo przeszkadza jak szczeka :( a nie mogą się nim opiekować bo choroba wyniszcza rodzinę jego pani :(((( siedzę i ryczę... ostatnio jak byłam u nich obciąć go to zaczęłam myśleć o tym żeby go zabrać do siebie jak już sie przeprowadzę i cały czas o nim myślałam, ale teraz nie mam jak :(((( qrwa mać [/B] Quote
Vectra Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Śliczny ten olbrzymek :) zawsze mnie kusiło na takiego ;) aczkolwiek nie ten charakter ... oby szybko znalazł domek ... dobrze widze , że jest kopiowany z obu stron ? Quote
malawaszka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104602[/url] tak Ewa - on jest kopiowany - uszy oczywiście zmaszczone bo nie stoją jak trzeba :angryy: a jak jest zarośnięty to wygląda jak CTR - ma świetne gęste futro! niech mi ktoś ogrodzi działkę to go z miejsca biorę :placz::placz::placz: Quote
Katerinas Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 cholerka..... ładny ten sznaucer .... Ewa - czemu nie ten charakter? Quote
malawaszka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Katerinas']cholerka..... ładny ten sznaucer .... Ewa - czemu nie ten charakter?[/quote] jest świetnie zbudowany:loveu: piękne kąty ahhhh dla Ewy za łagodny :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Boshh, kolejne cudeńko:mdleje::mdleje::mdleje: za szybkie znalezienie tego jedynego domku:kciuki: Quote
Vectra Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Katerinas']cholerka..... ładny ten sznaucer .... Ewa - czemu nie ten charakter?[/quote] Ja mam na myśli że charakter nie do moich "bullterierów" ;) ja olbrzymy lubie , zawsze mnie się podobywały :loveu: takie dostojne , twarde , lubiące po swojemu ... tylko że nie maja tego bublowatego kopa :evil_lol: Ja już wchłonęłam się w te świńskie charaktery :diabloti: nie gniotsa nie łamiotsa ... No i sznupka trzeba czesać , trymować , obcinać :roll: komu by się kciało :evil_lol: Monika , trzymam kciuki za domek dla pieska :multi: Quote
malawaszka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [IMG]http://img482.imageshack.us/img482/9947/hoteljx7.jpg[/IMG] niech mi ktoś taki kojec da :placz: taki pojedynczy wystarczy z jedną budką :placz: Quote
Vectra Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Weszka , ale kojec to nie jest wielki problem ;) jeśli masz tam jakiś budowlańców pod ręką , to możesz z płyt betonowych zrobić ściany ... koszt najmniejszy .. budę z desek szalunkowych .. Trzeba chcieć i się uda :) Quote
malawaszka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 nie ma żadnych budowlańców teraz :placz: ani płyt, ani kasy :angryy: qrfffffa Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kurde no .....:placz::placz::placz:...następny .....cholera jasna ...... Nastorek na szczęście ma domek ...:mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Katerinas Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 cholerka... byłabyś bliżej dałabym Ci słupki do siatki... [SIZE=1](chyba jeszcze mamy :hmmmm: )[/SIZE] :roll: ale trochę kilosów nas dzieli.... a to znowu koszt :roll: Quote
aga1215 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cudoooooooooooooooo :loveu: ile on ma? [SIZE=1][COLOR=pink]Może Ju by zrobił?[/COLOR][/SIZE] :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kurde no .....:placz::placz::placz:...następny .....cholera jasna ...... Nastorek na szczęście ma domek ...:mdleje: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] no dzisiaj w ogóle mam masakryczny dzień - wieści o Rambo, czekanie czy Nestor pojedzie, czekanie na odpowiedź o niewidomym Homerku (tu dwa szczęścia :laola: ) i jakby tego było mało to okazało się że sznaucera, który był sam na działce w Krakowie rodzina zmarłego właściciela wydała byle gdzie - bedzie całymi dniami zamknięty w kojcu :shake: i kurna sama nie wiem czy dzień na plus czy na minus :mdleje: [quote name='Katerinas']cholerka... byłabyś bliżej dałabym Ci słupki do siatki... [SIZE=1](chyba jeszcze mamy :hmmmm: )[/SIZE] :roll: ale trochę kilosów nas dzieli.... a to znowu koszt :roll:[/quote] ehhh to nie takie proste wsio:shake: - ja tam nie mieszkam jeszcze, ojciec mi nie będzie psa wyprowadzał :placz: [quote name='aga1215']Cudoooooooooooooooo :loveu: ile on ma? [SIZE=1][COLOR=pink]Może Ju by zrobił?[/COLOR][/SIZE] :hmmmm:[/quote] kurcze ona ma jakoś 3-5 lat - dokładnie nie wiem bo jego stary wątek usunięto przy porządkach na dogo :roll: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: oć mam dla Ciebie niebo :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Katerinas Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='malawaszka']no dzisiaj w ogóle mam masakryczny dzień - wieści o Rambo, czekanie czy Nestor pojedzie, czekanie na odpowiedź o niewidomym Homerku (tu dwa szczęścia :laola: ) i jakby tego było mało to okazało się że sznaucera, który był sam na działce w Krakowie rodzina zmarłego właściciela wydała byle gdzie - bedzie całymi dniami zamknięty w kojcu :shake: i kurna sama nie wiem czy dzień na plus czy na minus[/quote] :glaszcze: [quote name='malawaszka']ehhh to nie takie proste wsio:shake: - ja tam nie mieszkam jeszcze, ojciec mi nie będzie psa wyprowadzał :placz:[/quote] wiem, wiem.... tak gadam ..... Quote
Pysia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='malawaszka'][B][URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=301928422[/URL][/B] [B]pies ma pecha :( ja go obcinałam już dwa razy - anioł nie pies - teraz nie mogą się nim opiekować - mieszka w kojcu, raz dziennie przyjeżdżają go karmić - pies świruje, szczeka, chce uciekać - blisko jest ulica ruchliwa, w końcu go ktoś otruje bo przeszkadza jak szczeka :( a nie mogą się nim opiekować bo choroba wyniszcza rodzinę jego pani :(((( siedzę i ryczę... ostatnio jak byłam u nich obciąć go to zaczęłam myśleć o tym żeby go zabrać do siebie jak już sie przeprowadzę i cały czas o nim myślałam, ale teraz nie mam jak :(((( qrwa mać [/B] [/quote] No cóż..... Ju moze zrobić i pewnie OD by zrobił, ale to nie rozwiązuje problemu. Pies nie moze siedzieć w kojcu cały dzień. Zresztą nie lubi tego, jak widać z opisu.... Weszka- potrzebny mi wierszyk i dobry opis psa - taki chwytliwy. Dawaj go - moze faceci załapią bo psiak młody :) Quote
malawaszka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 nie zapominajcie że mam już swojego mężczyznę :eviltong: Edyta - opis jest na allegro - lepiej już nie napiszę - mam dzisiaj mega globusa przez ten permanentny stres dzisiaj - w dodatku Oliwka jest chora i cholernie marudna :shake: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:.....i niech mi ktoś powie ze życie jest piękne :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='malawaszka']nie zapominajcie że mam już swojego mężczyznę :eviltong: Edyta - opis jest na allegro - lepiej już nie napiszę - mam dzisiaj mega globusa przez ten permanentny stres dzisiaj - w dodatku Oliwka jest chora i cholernie marudna :shake:[/quote] Spokojnie. Wszystko się wyklaruje ;) Rambo znajdzie dom, a Oliwka wyzdrowieje :) Głowa do góry!! [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:.....i niech mi ktoś powie ze życie jest piękne :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alu - życie jest piękne!! Oprócz takich chwil są jeszcze inne - te radosne ;) Wystarczy ich tylko nie przegapić.... Quote
malawaszka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Alu - życie jest jkednak piękne - mimo wszystko! Gdybym nie umieła czerpać radości z tych dobrych chwil to nie byłoby siły na działanie w tych złych! Zobaczcie - dla takich chwila warto żyć!!! Pamiętacie Czajnika? [IMG]http://img255.imageshack.us/img255/6192/razemiosobno041ka1.jpg[/IMG] Quote
AnkaG Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Moniko zagladałas na watek sznaucery w schroniskach? Dwie miniatury. :-( Quote
malawaszka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 tak Aniu - już dałam na stronę tą ze Zgierza, tego psiaka z Palucha nie dałam bo nic nie wiem więcej poza tym, że jest/był :niewiem: Quote
anetta Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Czajnika nie da się zapomnieć :evil_lol: Widać że u niego wsio OK! Oli, zdrówka życze. Quote
Recommended Posts