Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=301928422[/URL]

pies ma pecha :( ja go obcinałam już dwa razy - anioł nie pies - teraz nie mogą się nim opiekować - mieszka w kojcu, raz dziennie przyjeżdżają go karmić - pies świruje, szczeka, chce uciekać - blisko jest ulica ruchliwa, w końcu go ktoś otruje bo przeszkadza jak szczeka :( a nie mogą się nim opiekować bo choroba wyniszcza rodzinę jego pani :(((( siedzę i ryczę... ostatnio jak byłam u nich obciąć go to zaczęłam myśleć o tym żeby go zabrać do siebie jak już sie przeprowadzę i cały czas o nim myślałam, ale teraz nie mam jak :(((( qrwa mać
[/B]

Posted

Śliczny ten olbrzymek :) zawsze mnie kusiło na takiego ;) aczkolwiek nie ten charakter ... oby szybko znalazł domek ... dobrze widze , że jest kopiowany z obu stron ?

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104602[/url]

tak Ewa - on jest kopiowany - uszy oczywiście zmaszczone bo nie stoją jak trzeba :angryy: a jak jest zarośnięty to wygląda jak CTR - ma świetne gęste futro!

niech mi ktoś ogrodzi działkę to go z miejsca biorę :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Katerinas']cholerka..... ładny ten sznaucer ....

Ewa - czemu nie ten charakter?[/quote]
Ja mam na myśli że charakter nie do moich "bullterierów" ;) ja olbrzymy lubie , zawsze mnie się podobywały :loveu: takie dostojne , twarde , lubiące po swojemu ... tylko że nie maja tego bublowatego kopa :evil_lol: Ja już wchłonęłam się w te świńskie charaktery :diabloti: nie gniotsa nie łamiotsa ...
No i sznupka trzeba czesać , trymować , obcinać :roll: komu by się kciało :evil_lol:

Monika , trzymam kciuki za domek dla pieska :multi:

Posted

Weszka , ale kojec to nie jest wielki problem ;) jeśli masz tam jakiś budowlańców pod ręką , to możesz z płyt betonowych zrobić ściany ... koszt najmniejszy .. budę z desek szalunkowych ..

Trzeba chcieć i się uda :)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kurde no .....:placz::placz::placz:...następny .....cholera jasna ......

Nastorek na szczęście ma domek ...:mdleje:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no dzisiaj w ogóle mam masakryczny dzień - wieści o Rambo, czekanie czy Nestor pojedzie, czekanie na odpowiedź o niewidomym Homerku (tu dwa szczęścia :laola: ) i jakby tego było mało to okazało się że sznaucera, który był sam na działce w Krakowie rodzina zmarłego właściciela wydała byle gdzie - bedzie całymi dniami zamknięty w kojcu :shake: i kurna sama nie wiem czy dzień na plus czy na minus :mdleje:

[quote name='Katerinas']cholerka... byłabyś bliżej dałabym Ci słupki do siatki... [SIZE=1](chyba jeszcze mamy :hmmmm: )[/SIZE]
:roll: ale trochę kilosów nas dzieli.... a to znowu koszt :roll:[/quote]

ehhh to nie takie proste wsio:shake: - ja tam nie mieszkam jeszcze, ojciec mi nie będzie psa wyprowadzał :placz:

[quote name='aga1215']Cudoooooooooooooooo :loveu:

ile on ma? [SIZE=1][COLOR=pink]Może Ju by zrobił?[/COLOR][/SIZE] :hmmmm:[/quote]

kurcze ona ma jakoś 3-5 lat - dokładnie nie wiem bo jego stary wątek usunięto przy porządkach na dogo :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']no dzisiaj w ogóle mam masakryczny dzień - wieści o Rambo, czekanie czy Nestor pojedzie, czekanie na odpowiedź o niewidomym Homerku (tu dwa szczęścia :laola: ) i jakby tego było mało to okazało się że sznaucera, który był sam na działce w Krakowie rodzina zmarłego właściciela wydała byle gdzie - bedzie całymi dniami zamknięty w kojcu :shake: i kurna sama nie wiem czy dzień na plus czy na minus[/quote] :glaszcze:

[quote name='malawaszka']ehhh to nie takie proste wsio:shake: - ja tam nie mieszkam jeszcze, ojciec mi nie będzie psa wyprowadzał :placz:[/quote] wiem, wiem.... tak gadam .....

Posted

[quote name='malawaszka'][B][URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=301928422[/URL][/B]

[B]pies ma pecha :( ja go obcinałam już dwa razy - anioł nie pies - teraz nie mogą się nim opiekować - mieszka w kojcu, raz dziennie przyjeżdżają go karmić - pies świruje, szczeka, chce uciekać - blisko jest ulica ruchliwa, w końcu go ktoś otruje bo przeszkadza jak szczeka :( a nie mogą się nim opiekować bo choroba wyniszcza rodzinę jego pani :(((( siedzę i ryczę... ostatnio jak byłam u nich obciąć go to zaczęłam myśleć o tym żeby go zabrać do siebie jak już sie przeprowadzę i cały czas o nim myślałam, ale teraz nie mam jak :(((( qrwa mać [/B]
[/quote]
No cóż..... Ju moze zrobić i pewnie OD by zrobił, ale to nie rozwiązuje problemu. Pies nie moze siedzieć w kojcu cały dzień. Zresztą nie lubi tego, jak widać z opisu....
Weszka- potrzebny mi wierszyk i dobry opis psa - taki chwytliwy. Dawaj go - moze faceci załapią bo psiak młody :)

Posted

nie zapominajcie że mam już swojego mężczyznę :eviltong:

Edyta - opis jest na allegro - lepiej już nie napiszę - mam dzisiaj mega globusa przez ten permanentny stres dzisiaj - w dodatku Oliwka jest chora i cholernie marudna :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']nie zapominajcie że mam już swojego mężczyznę :eviltong:

Edyta - opis jest na allegro - lepiej już nie napiszę - mam dzisiaj mega globusa przez ten permanentny stres dzisiaj - w dodatku Oliwka jest chora i cholernie marudna :shake:[/quote]
Spokojnie. Wszystko się wyklaruje ;) Rambo znajdzie dom, a Oliwka wyzdrowieje :) Głowa do góry!!
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:.....i niech mi ktoś powie ze życie jest piękne :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alu - życie jest piękne!! Oprócz takich chwil są jeszcze inne - te radosne ;) Wystarczy ich tylko nie przegapić....

Posted

Alu - życie jest jkednak piękne - mimo wszystko! Gdybym nie umieła czerpać radości z tych dobrych chwil to nie byłoby siły na działanie w tych złych!

Zobaczcie - dla takich chwila warto żyć!!! Pamiętacie Czajnika?
[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/6192/razemiosobno041ka1.jpg[/IMG]