Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']qRRRde :mad: nie wywołuj wilka z lasu - czyt. nie wywołuj goowna zza krzaka :evil_lol:[/quote]
Już nic nie piszę, bo ledwo na oczy patrzę, ale przed snem się uśmiałam z tego goowna zza krzaka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
DOBRANOC śmiejąco i śpiąco na siedząco:diabloti::hand:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha Ewa wyobrażam sobie miny współszkolących się jakbyś wydała taką komendę :roflt: hahahahah

a moje suki ostatnimi dniami doprowadzają mnie do furii - spacery zamieniły się w katorgę :angryy: Pepa od jakiegoś czasu chodzi już w mieście też bez smyczy, ale ostatnio OBIE maUpy zamieniły się w Poszukiwaczy Żarcia Wszelakiego :angryy::angryy::angryy: nie chce mi się ich na smyczach prowadzać bo to się mija z celem :shake: ale kurna mordy niedługo pozaklejam :mad: i tak chodzę sobie po okolicy wydzierając się to na jedną to na drugą: fuuuuj!!!! wypluj to!!!! zostaw!!!! co tam szukasz franco??!!! wynocha mi stąd!!!! kurrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! :mdleje: po prostu bosko, sielsko i anielsko

hahahahha Vectra Twoją komendę też wykorzystuję na spacerach :evil_lol:[/quote]
Buahahahahahaha normalnie jakbym się widziała ze Zmorką x 2 :diabloti: Wypchaj - po licho się męczyć i zaklejać mordy :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']qRRRde :mad: nie wywołuj wilka z lasu - czyt. nie wywołuj goowna zza krzaka :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a co Luna była w stołówce :hmmmm:

Cze Waszencjo :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Weszka napisz coś o gównach zaraz się towarzystwo zleci :evil_lol:[/quote]
Hahahaha, możesz robić za proroka - zleciało się :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Hahahaha, możesz robić za proroka - zleciało się :evil_lol:[/quote]

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: prawie jak muchi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

normalnie się na Was łobroże :obrazic: tylko na goowniane tematy przychodzicie :mad::evil_lol:

UWAGA!!! Robię pizze :evil_lol: należy zadzwonić do straży pozarnej żeby byli w pogotowiu :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']normalnie się na Was łobroże :obrazic: tylko na goowniane tematy przychodzicie :mad::evil_lol:

UWAGA!!! Robię pizze :evil_lol: należy zadzwonić do straży pozarnej żeby byli w pogotowiu :diabloti:[/quote]

Zapewne za chwile zadane zostanie Ci pytanie, czy jesteś PRZED czy PO :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Zapewne za chwile zadane zostanie Ci pytanie, czy jesteś PRZED czy PO :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... w trakcie :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://www.joemonster.org/art/8571/Jak-wyczesac-kota-poradnik[/url]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

hahaha i po i przed zapewne :diabloti::evil_lol:

a w ogóle to chyba mi nie wyjdzie BO czytać nie umiem:placz:
dodałam tylko 1 szklankę mąki, a drugą dopiero teraz :placz: już po rośnięciu i po dodaniu oleju :angryy::placz:taka ze mnie kucharka O! :angryy:

Posted

Nadrabiam zaległości... i padłam ze śmiechu:
[quote name='malawaszka']hahah no ja też bym nie wracała, ale ja nie wpadam w amok jak widzę 30razy większego ode mnie psa:-o i nie biegnę go obszczekać :evil_lol:[/quote] :lol: :lol: :lol:
[quote name='malawaszka'] ale kurna mordy niedługo pozaklejam :mad: i tak chodzę sobie po okolicy wydzierając się to na jedną to na drugą: fuuuuj!!!! wypluj to!!!! zostaw!!!! co tam szukasz franco??!!! wynocha mi stąd!!!! kurrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! :mdleje: po prostu bosko, sielsko i anielsko
[/quote] :lol: spokojne i sielskie spacerki z psami :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a w ogóle to chyba mi nie wyjdzie BO czytać nie umiem:placz:
dodałam tylko 1 szklankę mąki, a drugą dopiero teraz :placz: już po rośnięciu i po dodaniu oleju :angryy::placz:taka ze mnie kucharka O! :angryy:[/quote]
Moja Ty bliźniaczko astralna! :bigok: :loveu:
:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Zrobione :sweetCyb:zjedzone :B-fly: zniknęło tak szybko że nie zdążyłam zrobić zdjęć :bigcool:

PS Wszyscy żyją :evil_lol:
PS2 Blok cały :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz: i ja mam na słowo uwierzyć :roll:

no dobra wierzę ...bo to najprostszy przepis pod słońcem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Strażacy pewno odetchnęli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']Zrobione :sweetCyb:zjedzone :B-fly: zniknęło tak szybko że nie zdążyłam zrobić zdjęć :bigcool:

PS Wszyscy żyją :evil_lol:
PS2 Blok cały :diabloti:[/quote]
No pewnie ...A mnie to się zapraszało wczoraj - zapewne żebym pizzy nie zjadła :placz:
A ja zrobiłam pyszną sałatke i pączki :eviltong:

Posted

Ciasto drożdzowe to nawet po wyrosnięciu dobrze jest jeszcze raz zagnieść i powtórnie czekać aż wyrosnie. Ja to ciasto do pizzy to już na czuja robie. :eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']A ja zjadłabym faworki własnego wyrobu:loveu: - ale nie ma kto mi ich zrobić:shake::-([/quote]
Alez faworki sa bardzo proste :) I robi się je szybko ;) Tylko trzeba je dobrze ubić wałkiem :evil_lol:

Posted

I się nie podzieliła z nami :obrazic:

Przyczep owada do gładkiej powierzchni i czekaj, aż zacznie skakać!
[img]http://www.zoomzoom.pl/files/products/popup/1810771319.jpg[/img]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: