Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']nie ma co pokazywać - czarne spodnie, czarny płaszczyk zimowy, czarna kurteczka "wiosenno-jesienna" itd... [/quote]
A czemu wszystko czarne????:razz:
Skończcie już gadać o tych oprychach:diabloti:[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/pa%20pa.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Doginka']A czemu wszystko czarne????:razz:
Skończcie już gadać o tych oprychach:diabloti:[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/pa%20pa.gif[/IMG][/quote]
Bo Weszka lubi mieć żałobe :diabloti: Wesolych kolorów nie przyjmuje do wiadomości ;)
Weszko mła gdzie jesteś?
Sto lat....:placz:

Posted

[COLOR=Navy][B]hej Wasiuu :) [/B][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B][COLOR=Navy]:grins:

tak nie chcę zapeszać, ale kroi się domek dla Teo :multi:
będzie już wizyta przed adopcyjna na dniach, państwo są aż ze Zgorzelca, ale sami przyjadą po psiaka, mają doświadczenie, mieli przez 12 lat olbrzyma, niestety musieli mu ulżyć w cierpieniu z powodu padaczki...

3mać kciuki !! [/COLOR]

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']jestem :eviltong: byłam na weselu w sobotę i tak jakoś wczoraj nie miałam za bardzo siły coby z Wami pogadać :evil_lol:

a czarny po prostu lubię :p lubię też czerwony :eviltong:[/quote]
Czerwony to mój ulubiony kolor:razz::loveu:

Ja też trzymam:bigok:aż zbieleją:razz:

Posted

[quote name='malawaszka']nie no juz do siebie doszłam :evil_lol: ale fot nie mam żadnych (z wesela też nie) i nic mi się nie chce :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: Waszeczko .....ale to jeszcze nie przesilenie wiosenne :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Weszka weszła w klimakterium, dlatego nic jej się nie chce :diabloti:[/quote]

buuhahaha jak Ty lubisz wmawiać mi swoje ekhem dolegliwości i inne rzeczy - to tak jak z tą kupioną przez Ciebie na bazarku książką o seksie :roflt: :diabloti:

właśnie skończyłam maltretować kundliszony - idę sięwykąpać bo kicham jak najęta :shake: powycinałam kołtuny, poczesałam, wytrymowałam Lunę i jak za każdym razem obiecałam sobie, że od teraz będę to robić regularnie i często :evil_lol: a najlepsza była Pepa - ona była pierwsza czesana - ponieważ ostatnio po czesaniu poszła i mi się zlała w przedpokoju to teraz poleciałam z nimi na dwór zaraz jak tylko skończyłam jączesać, potem wzięłam Lunę na stolik, zaczęłam czesać i co??? i dostałam od Pepy ochrzan :evil_lol: normalnie mnie obszczekała :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']... jak tylko skończyłam ją czesać, potem wzięłam Lunę na stolik, zaczęłam czesać i co??? i dostałam od Pepy ochrzan :evil_lol: normalnie mnie obszczekała :lol:[/quote]
Broniła swojej kumpeli Lunki:diabloti::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']noo jak jutro będzie pogoda ładna - a właściwie to dzisiaj, to zabiorę aparat - jakoś mi sie ostatnio nie chciało focić :oops:[/quote]

no właśnie!!!!!!!!
Bo już nie pamiętam kiedy widziałam tu fotki:mad:;)