Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']oooo a tu choroby wymyślają i przesyłają złe fluidy ..... idę nie daj boziu teraz które zachoruje to ubije łopatą :mad:

Ajda rozwaliła sobie łape ... jadę wieczorem do weta :evilbat:[/quote]

noo lubie czasem wymyślić jakieś choroby żeby wesprzeć finansowo weta :evil_lol:

uuu biedna Ajdulinda :shake: przyznaj, że zrobiłaś jej to sama, żeby swojego weta przed świetami wesprzeć:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']noo lubie czasem wymyślić jakieś choroby żeby wesprzeć finansowo weta :evil_lol:

uuu biedna Ajdulinda :shake: przyznaj, że zrobiłaś jej to sama, żeby swojego weta przed świetami wesprzeć:diabloti:[/quote]
Tak ,Wasiu , tak ... wet też człowiek ,a idą święta niech ma na lepsze prezenty , ja mogę o suchym chlebie i wodzie

celowałam siekierą przez płot i zamiast w łeb trafiłam w pazurek ... to się nazywa mieć cela :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] dostałam receptę na antybiotyk w tabsach bo to mi dużo taniej wyjdzie :razz: tylko będę musiała im go ćwiartować :lol:[/QUOTE]

Haha jak galina dostanie jakieś tabletki i wet wyznaczy 3/4 tabletki rano i wieczorem, to potem sie zbiera te okruchy z każdej tabletki i do mordy wsypuje na raz jako kolejne 3/4:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
Panienki niestety wczoraj wylądowały u weta bo były deczko niewyraźne :shake: i bąki stadami wypuszczały na wolność :mad: no i mają chore gardziołka, dostały zastrzyki i dzis też i pewnie jutro a ja zbankrutuję :placz:
[/quote]
Qrcze Gordon mi dziś wymiotował, a w czwartek wyjeżdżamy do Wilna:roll: - mam nadzieję, że nie zaraził się tym gardziołkiem od Twoich panienek ( wirtualnie ):diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='Vectra']oooo a tu choroby wymyślają i przesyłają złe fluidy ..... idę nie daj boziu teraz które zachoruje to ubije łopatą :mad:

Ajda rozwaliła sobie łape ... jadę wieczorem do weta :evilbat:[/quote]
A ja myślałam, że jedziesz ubić łopatą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Tak ,Wasiu , tak ... wet też człowiek ,a idą święta niech ma na lepsze prezenty , ja mogę o suchym chlebie i wodzie
[/quote]

oczywiście że tak - trzeba się dzielić :cool1:

[quote name='agbar']...to sie nazywa miec rozrywki:diabloti:[/quote]

samo życie :diabloti:

[quote name='Medorowa']Kurcze najpierw weszłam na stronę 2081, później 2080, a następnie na 2082:mdleje: i sie pogubiłam:mdleje:[/quote]

no i co niby chciałaś tym osiągnąć????

[quote name='AnkaG']U mnie Kajcia chora. Głównie pęcherz. [/quote]

:kciuki: za zdrówko

[quote name='Justa']Haha jak galina dostanie jakieś tabletki i wet wyznaczy 3/4 tabletki rano i wieczorem, to potem sie zbiera te okruchy z każdej tabletki i do mordy wsypuje na raz jako kolejne 3/4:evil_lol:[/quote]

o qrde a ja wyrzuciłam to odskrobane :shake:

[quote name='Doginka']Qrcze Gordon mi dziś wymiotował, a w czwartek wyjeżdżamy do Wilna:roll: - mam nadzieję, że nie zaraził się tym gardziołkiem od Twoich panienek ( wirtualnie ):diabloti:[/quote]

noo ja też mam nadzieję, że zdrowy!!!!

[quote name='Medorowa']Kaj Ty:niewiem::niewiem:[/quote]

tukej :p

[quote name='agbar']puscila glosniej muzyke i zapomniala o nas:diabloti:[/quote]

a Ty co śledziu jeden??? :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']o qrde a ja wyrzuciłam to odskrobane :shake:[/quote]
Cóż za rozrzutność!!! :shake: :evil_lol:
Ja mam tak z pół filiżanki oskrobków z tramalu. problem w tym, że to oskrobki z... czopków doodbytniczych. I jakoś mi sie nie usmiecha aplikowanie takich okruszków :evil_lol: Ale nie wyrzucam, bo ja nic nie wyrzucam, mam to w genach, po mamie :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/aiw/23474/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/aiw/meeting.gif[/IMG][/URL]
doberek weszko :multi::multi: wpadłam se do cie bom sie steskniła ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='asher']Cóż za rozrzutność!!! :shake: :evil_lol:
Ja mam tak z pół filiżanki oskrobków z tramalu. problem w tym, że to oskrobki z... czopków doodbytniczych. I jakoś mi sie nie usmiecha aplikowanie takich okruszków :evil_lol: Ale nie wyrzucam, bo ja nic nie wyrzucam, mam to w genach, po mamie :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już widzę jak formujesz nowe czopki w swych dłoniach z owych okruszków :evil_lol:

cze Weszko :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']qrde mój Axik chyba nie żyje :placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no ale jak to poznalas ......może daj go Klockowej na krioterapię ....kurde nooo....ale tak serio serio ??:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

no chyba serio serio :placz: i nie wiem co z nim teraz zrobić :oops: wcześniej jak mi sięwydawało, że nie żyje a żył to nie ruszał się, ale łapki trzymał w normalnej pozycji i ogólnie był taki :hmmmm: zebrany w sobie :roll: a teraz łapki wzdłuż ciałka, pysio otwarty... a już tak lepiej wyglądał :placz:cholera buuu

Posted

[quote name='malawaszka']no chyba serio serio :placz: i nie wiem co z nim teraz zrobić :oops: wcześniej jak mi sięwydawało, że nie żyje a żył to nie ruszał się, ale łapki trzymał w normalnej pozycji i ogólnie był taki :hmmmm: zebrany w sobie :roll: a teraz łapki wzdłuż ciałka, pysio otwarty... a już tak lepiej wyglądał :placz:cholera buuu[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]kurde .....no....nie wiem jak sie takim stworkom sprawdza żywotność .....:shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']wyjęłam z lodówki - czekam aż się ogrzeje, ale jestem niemal na 100% pewna, że nie żyje :shake: buuuuuu[/quote]
Spokojnie :roll: Najpierw poczekaj a potem jakby co to becz :roll:

Posted

qrwa mać!!! własnie mi mama zrobiła wielką przysługę i jak byłam z psami na dworze to zutylizowała aksolotla :angryy::angryy::angryy: BO ONA BYłA PEWNA, żE NIE żYJE :angryy::angryy::angryy: qrwica mnie zaraz trafi :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']qrwa mać!!! własnie mi mama zrobiła wielką przysługę i jak byłam z psami na dworze to zutylizowała aksolotla :angryy::angryy::angryy: BO ONA BYłA PEWNA, żE NIE żYJE :angryy::angryy::angryy: qrwica mnie zaraz trafi :angryy::angryy::angryy:[/quote]
Monika...sory...ale jak to przeczytasz za jakiś czas to zrozumiesz moja reakcje ......
....
A zresztą....powstrzymam się....
Choć mi ciężko to przychodzi.....