Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heloł :cool1: babka drugi raz nie zadzwoniła :p więc Pepa nadal z nami :eviltong: chyba sięwystraszyli wieku bo nie wiem czemu babk sobie wymyśliła, że Pepa ma 3 lata - więc sprostowałam, że nie 3 a minimum 8 :roll:

Posted

przyznam, że ulżyło mi bo taki kawał drogi to miałabym stracha - bo to niełatwo dla mnie skoczyć do koszalina w razie problemów :shake: jak nie znajdzie się taki domek jak ma Elmo to nie oddam :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
przyznam, że ulżyło mi bo taki kawał drogi to miałabym stracha - bo to niełatwo dla mnie skoczyć do koszalina w razie problemów :shake: jak nie znajdzie się taki domek jak ma Elmo to nie oddam :diabloti:

Widać, nie zasłużyli na Pepę :p

Posted

sprzedam Lune na kotlety a Pepa zostanie :diabloti: właśnie mi się maupa wytarzała w goownie :angryy::angryy::angryy: to ja ledwo przytomna bo pracowałam w nocy, pojechałam z nimi na pogorię żeby pobiegały bo trochę się rozchmurzyło a ta pinda taka wdzęczność :angryy: norrmalnie mało jej nie rozszarpałam na kawałeczki - tylko to goowno ją ochroniło :mad: zresztą Pepę też sprzedam na kotlety - ona dostaje *******ca jak wychodzę z domu - maupa skacze na drzwi i otwiera sobie pokoje, znowu się zlała :mad: a najlepsze było wczoraj - pojechaliśmy z J do teatru, suki zostały w domu - po powrocie zastaliśmy Pepę całą w cukrze i cały dom w cukrze :diabloti:

KTO CHCE DWA MALUTKIE NAKOLANKOWE MILUSIE PIESECZKI :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']sprzedam Lune na kotlety a Pepa zostanie :diabloti: właśnie mi się maupa wytarzała w goownie :angryy::angryy::angryy: to ja ledwo przytomna bo pracowałam w nocy, pojechałam z nimi na pogorię żeby pobiegały bo trochę się rozchmurzyło a ta pinda taka wdzęczność :angryy: norrmalnie mało jej nie rozszarpałam na kawałeczki - tylko to goowno ją ochroniło :mad: zresztą Pepę też sprzedam na kotlety - ona dostaje *******ca jak wychodzę z domu - maupa skacze na drzwi i otwiera sobie pokoje, znowu się zlała :mad: a najlepsze było wczoraj - pojechaliśmy z J do teatru, suki zostały w domu - po powrocie zastaliśmy Pepę całą w cukrze i cały dom w cukrze :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten post nie wymaga komentarza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zmaszczone foty bom zapomniała, że mam ISO wysokie ustawione :diabloti:

Pepa ma nadal kiepską sierśc :shake: muszę ją wykąpać bo po deszczu jest cała tłusta :roll: i matowa, ale bojęsię kurcze żeby jej znowu nie przeziębić :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
sprzedam Lune na kotlety a Pepa zostanie :diabloti: właśnie mi się maupa wytarzała w goownie :angryy::angryy::angryy: to ja ledwo przytomna bo pracowałam w nocy, pojechałam z nimi na pogorię żeby pobiegały bo trochę się rozchmurzyło a ta pinda taka wdzęczność :angryy: norrmalnie mało jej nie rozszarpałam na kawałeczki - tylko to goowno ją ochroniło :mad: zresztą Pepę też sprzedam na kotlety - ona dostaje *******ca jak wychodzę z domu - maupa skacze na drzwi i otwiera sobie pokoje, znowu się zlała :mad: a najlepsze było wczoraj - pojechaliśmy z J do teatru, suki zostały w domu - po powrocie zastaliśmy Pepę całą w cukrze i cały dom w cukrze :diabloti:

Buahahahahahahahaha - padłam pod kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze sie zamienimy? :diabloti: Albo nie :shake: Coffffam !! :-o