Alicja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pcytuję SMSa.... Jestem z małym w domu.Jest fajniutki i grzeczny w aucie.Luna go cały czas opieprza:) JUŻ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: SIEM ZACYTUJEM....babiszony:eviltong: Quote
Paula Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']SIEM ZACYTUJEM....babiszony:eviltong: Trzymam :kciuki: żeby szybko znalazł stały domek :loveu: Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='malawaszka'] i zdechł pies http://img509.imageshack.us/img509/6010/21cze2007029le4.jpg zamęczyłaś własnego psa???? :mad::mad::mad: zdjęcia super, pasikonik wyszedł Ci rewela!!! ...........i zazdraszcam fajnej imprezki w gronie bab Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Waszeczko, jestes niesamowita..... odwazna i dzielna bardzo..... Jak Mapet sie czuje?A jak kolezanka Luna zareagowała na przyjaciela??? Wianki i dziewice extracacy.....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Waszeczko, jestes niesamowita..... odwazna i dzielna bardzo..... Jak Mapet sie czuje?A jak kolezanka Luna zareagowała na przyjaciela??? Wianki i dziewice extracacy.....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszeczko wiedziałam ze pokręce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale już treść eska na temaciku jest:p Quote
aga1215 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Monika - jesteś Wielka, wiesz? :buzi: a zdjęcia po zabiegach kosmetyczno-fryzjerskich dasz? Quote
Maga100 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Droga dziewico świętojańska, jeszcze nie doszłaś do siebie? :diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Maga100']Droga dziewico świętojańska, jeszcze nie doszłaś do siebie? :diabloti: ;)dziewica teraz w rezydencji na wsi przebywa:p Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Weszka ogoliła smyka i wstawi dzisiaj jego foty :) Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 narazie to co napisałam na wątku Elmo :loveu::loveu: zw Elmo jest cudowny!!!!! Moriaa mówiła, że szczekał u niej na klatce - u mnie mimo, że moja Luna się jak zwykle darła on nie - ale to może dlatego, że był w szoku bo dziś pierwszy raz jesteśmy w mieście. Musicie mi wybaczyć, ale teraz lecę położyć spać siostrzenicę i jak tylko ją spacyfikuję to obrobię fotki i napiszę coś więcej - powiem jedno kocham tego psiaka jak nie wiem co :loveu: po ogoleniu została z niego 1/3 tego co było - jest dwa razy chudszy od mojej Luny - ona przy nim teraz jak tłusta parówa wygląda :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='malawaszka']narazie to co napisałam na wątku Elmo :loveu::loveu: zw to Elmo czy Mapet? bo juz sie myle oki nie wazne jak wazne ze zdrowy i szczesliwy i ma nowa przyjaciółke Lune.....:loveu: Quote
Vectra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Waszuniu , to rozumiem ,że Elmo zostaje u Ciebie na stałe ? :) Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Vectra napisał(a):Waszuniu , to rozumiem ,że Elmo zostaje u Ciebie na stałe ? :) hehe tez mi tak przez mysl przelecialo:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 muszę się przyznać, że i mnie przeleciało tak przez głowę nie raz bo jest fantastyczny i rewelacyjnie pasuje do zołzowatości Lunkowej - serce mówi tak, rozsądek mówi nie :shake: no i teraz nazywa się Elmo bo nie podobało mi się Mapet :lol: Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 powoli powoli - obrabiają się :razz: boszzz ale cudownie mam na tej wsi :loveu: wczoraj trafiło nam się kilka godzin fajnej pogody i poszliśmy na łąki :multi: cudownie - żywej duszy dookoła, tylko zwierzaki - sarny, bociany :angryy:, zające, koty :crazyeye:, pewnie też obserwowały nas dzikie dziki z lasu, ale widząc, żem z dwoma psami na dziki zrezygnowały z ataku, ale cały czas czułam ich wzrok na plecach :scared: Quote
Doginka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No i uważaj na dzikie kleszcze na łonie Matki Przyrody:diabloti: A co do Elmo - cierpliwie poczekam na jego fotki :loveu: ;) Quote
AlKil Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaj Waszka! Koniecznie proszę o fotki Elmo!!!:lol: Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 taki przyjechałem gorącooo w tym korzuchu tyle ze mnie zdjęła - mówi, że 2/3 mnie ubyło :hmmmm: bleeee śmierdzące filcowe ubranie :shake: tak się rozbierałem trochę panikowałem, bo nie znałem maszynki, a od nożyczek to się tylko odciski porobiły...zresztą przy nożyczkach też panikowałem - w końcu jestem sznaucerem :diabloti: chwilę sobie z tym pochodziłem bo wpadałem w chisterię jak mi próbowała to obciąć :oops: iiii tadaaammmm :multi: oto jestem!!! która to chciała ze mnie zrobić PONa?? :evil_lol: grzecznie czekam na michę mmniiiaaammm dooobree było, ale co za dużo ryżu to zostawiłem bo to niezdrowo :evil_lol: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 nooooo Wasia moje uznanie....tylko eeee gdzie jest Elmo:crazyeye: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 obserwacje na gorąco - Elmo jest żywo zainteresowany kotami, ale tylko leci zobaczyć co i jak i wraca - nie wrzeszczy na nie, ani nie próbuje atakować :multi: noo obcięci i pojedzeni ruszamy na spacer :multi: Elmo od razu zmienił sposób poruszania się - rozbrykał się, już nic go nie ciągnęło za skórę, bo te folce strasznie musiały mu dokuczać - w wielu miejscach miał strasznie ponaciągane włoski - zwłaszcza na brzuchu, a tam najbardziej panikował - ma coś wspólnego z Luną :mad: noo chodźmy już szybciejjj wespół w zespół z Luną gruba i chudy :evil_lol: i klasyczny karpik :lol: biegaaamyyy Quote
zaba14 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wasia świetna robota :loveu: ile to cudo będzie miało latek?? Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 hihi:evil_lol: te jego uchi mnie rozwalaja:evil_lol: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://img292.imageshack.us/img292/7106/dscf3038vb0.jpg jakie słodkie uchi:loveu::loveu::loveu: brawo Waszka...............ja tam zawsze mam dylemata wziąść jakiegoś psiaka czy nie..............:cool1: warunki mam................ale:cool1::cool1: i tak zostaje:cool1: Quote
Recommended Posts