Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pcytuję SMSa....
Jestem z małym w domu.Jest fajniutki i grzeczny w aucie.Luna go cały czas opieprza:)

JUŻ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
SIEM ZACYTUJEM....babiszony:eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Waszeczko,
jestes niesamowita.....
odwazna i dzielna bardzo.....
Jak Mapet sie czuje?A jak kolezanka Luna zareagowała na przyjaciela???

Wianki i dziewice extracacy.....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Waszeczko wiedziałam ze pokręce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale już treść eska na temaciku jest:p

Posted

narazie to co napisałam na wątku Elmo :loveu::loveu: zw

Elmo jest cudowny!!!!! Moriaa mówiła, że szczekał u niej na klatce - u mnie mimo, że moja Luna się jak zwykle darła on nie - ale to może dlatego, że był w szoku bo dziś pierwszy raz jesteśmy w mieście.

Musicie mi wybaczyć, ale teraz lecę położyć spać siostrzenicę i jak tylko ją spacyfikuję to obrobię fotki i napiszę coś więcej - powiem jedno kocham tego psiaka jak nie wiem co :loveu: po ogoleniu została z niego 1/3 tego co było - jest dwa razy chudszy od mojej Luny - ona przy nim teraz jak tłusta parówa wygląda :evil_lol:

Posted

muszę się przyznać, że i mnie przeleciało tak przez głowę nie raz bo jest fantastyczny i rewelacyjnie pasuje do zołzowatości Lunkowej - serce mówi tak, rozsądek mówi nie :shake:

no i teraz nazywa się Elmo bo nie podobało mi się Mapet :lol:

Posted

powoli powoli - obrabiają się :razz: boszzz ale cudownie mam na tej wsi :loveu: wczoraj trafiło nam się kilka godzin fajnej pogody i poszliśmy na łąki :multi: cudownie - żywej duszy dookoła, tylko zwierzaki - sarny, bociany :angryy:, zające, koty :crazyeye:, pewnie też obserwowały nas dzikie dziki z lasu, ale widząc, żem z dwoma psami na dziki zrezygnowały z ataku, ale cały czas czułam ich wzrok na plecach :scared:

Posted

taki przyjechałem

gorącooo w tym korzuchu

tyle ze mnie zdjęła - mówi, że 2/3 mnie ubyło :hmmmm:

bleeee śmierdzące filcowe ubranie :shake:

tak się rozbierałem

trochę panikowałem, bo nie znałem maszynki, a od nożyczek to się tylko odciski porobiły...zresztą przy nożyczkach też panikowałem - w końcu jestem sznaucerem :diabloti:

chwilę sobie z tym pochodziłem bo wpadałem w chisterię jak mi próbowała to obciąć :oops:

iiii tadaaammmm :multi: oto jestem!!!

która to chciała ze mnie zrobić PONa?? :evil_lol:

grzecznie czekam na michę

mmniiiaaammm

dooobree było, ale co za dużo ryżu to zostawiłem bo to niezdrowo :evil_lol:

Posted

obserwacje na gorąco - Elmo jest żywo zainteresowany kotami, ale tylko leci zobaczyć co i jak i wraca - nie wrzeszczy na nie, ani nie próbuje atakować :multi:

noo obcięci i pojedzeni ruszamy na spacer :multi: Elmo od razu zmienił sposób poruszania się - rozbrykał się, już nic go nie ciągnęło za skórę, bo te folce strasznie musiały mu dokuczać - w wielu miejscach miał strasznie ponaciągane włoski - zwłaszcza na brzuchu, a tam najbardziej panikował - ma coś wspólnego z Luną :mad:

noo chodźmy już szybciejjj

wespół w zespół z Luną

gruba i chudy :evil_lol:

i klasyczny karpik :lol:

biegaaamyyy