malawaszka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='paula_z']Witaj (nie)poprawna politycznie :p witaj kochanko Debeściarki :diabloti: [quote name='bouvik']Witaj Moniczko:p Swego czasu słyszałam od Pysiowej, że sie do mnie wybierasz pomiziać bouviki- czekam jeden dzień, drugi......a tu nic:mad:. Babo wredna przyjeżdżaj, bo ja już pi******ca dostaje z 13 psami w domu!!!:crazyeye::crazyeye: Cały czas tylko psy, jedzenie (psów oczywiście- bo ja nie mam czasu jeść) , karmienie szczeniaków, stymulacja i kooooopa prania. :shake:Do tego cały czas jestem sama- bo mój TZ cały czas w robocie:angryy: Masz mój tel 606-343-055 i jak bedziesz miała czas i ochotę to zapraszam. Pozdrawiam:cool1: przyjadę na pewno ino narazie to one za małe te Twoje wnuczęta i nie chciałam ich tak napastować, ale na pewno wpadnę... tzn TFU TFU przyjadę :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:za rękę mialam trzymać w samolocie ...zapomniałaś:razz: Witaj Waszko od latających kotów:eviltong: witaj Alu dzieląca musk z dwiema :hmmmm: dogociółkami :evil_lol: [quote name='dealer']witaj Wasia tralalasia:diabloti: kotek ci pozazdroscil ze bedziesz odlatac i tez pooofruuuunal:razz: ooo witaj jednatrzeciagłówku :diabloti: [quote name='dealer']yyyy...przeca juz tu bylam....i co ja teraz mam napisac?:diabloti: a nic nie pisz :obrazic: [quote name='aga1215']:hmmmm:l unetka tysz zakofana czy co? ;) :evil_lol: we mnie - tylko i wyłącznie :p [quote name='Vectra']Waszuniu , gdzie Ty się podziewasz ? :diabloti: ja już płodzę listę życzeń :diabloti: ;) grab grab grab :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Waszka ćwiczy loty ...cóś na miare Dadal & Ikar ...wespół w zespół z koteckami tak - ostatnio takie jakieś mam górnolotne myśli :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Weszko czekam jutro na cud foty ;) FOTY a nie poty :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Pysia napisał(a):Weszko czekam jutro na cud foty ;) FOTY a nie poty :evil_lol: będą będą będą - o ile będzie ładna pogoda, bo jak będzie brzydka to nawet go nie biorę z domu :shake: NOOO I MUSICIE WIEDZIEć, żE DZISIEJSZą NOCKę I JUTRZEJSZY DZIEń SPęDZAM ZZZZZZZZZ VICTOREEEMMMMMM :laola: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 malawaszka napisał(a):1. :bad-word: 2. hahaha noo jest to jakaś myśl :evil_lol: serio serio tak Cie macnął??? :diabloti: nie... ale to takie moje niespelnione marzenie, wiec tak se napisalam... wezwano mnie ino na trzepanie bagazu... bo wiozlam niezidentyfikowane metalowe przyzady... sprzed to tatuazu malawaszka napisał(a):będą będą będą - o ile będzie ładna pogoda, bo jak będzie brzydka to nawet go nie biorę z domu :shake: NOOO I MUSICIE WIEDZIEć, żE DZISIEJSZą NOCKę I JUTRZEJSZY DZIEń SPęDZAM ZZZZZZZZZ VICTOREEEMMMMMM :laola: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: who is it-wiktor????:mad: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']będą będą będą - o ile będzie ładna pogoda, bo jak będzie brzydka to nawet go nie biorę z domu :shake: NOOO I MUSICIE WIEDZIEć, żE DZISIEJSZą NOCKę I JUTRZEJSZY DZIEń SPęDZAM ZZZZZZZZZ VICTOREEEMMMMMM :laola: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:PYSIA odstąpiła Ci WIKTORA ....o masz :razz: Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']1. nie... ale to takie moje niespelnione marzenie, wiec tak se napisalam... wezwano mnie ino na trzepanie bagazu... bo wiozlam niezidentyfikowane metalowe przyzady... sprzed to tatuazu 2. who is it-wiktor????:mad: 1. łeee to lipa - myślałam, że miałaś taką frajdę :evil_lol: 2. Wiktor to...... ahhh zaraz wstawię fotki robione Wiktorem:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:PYSIA odstąpiła Ci WIKTORA ....o masz :razz: noo mam chody :grins: ale to wcale nie jest dobre bo teraz siedzę i płaczę, że nie mogę sobie zakupić brata Wiktora :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 foty robione Wiktorem przez mła :loveu::loveu::loveu: ciągle tylko te kwiatki i kwiatki - a jaaaa???? Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 no to troszkę Lunek :loveu: taka jestem grzeczna :hmmmm: co by tu... dość leżenia SIAD!!! (rozległo się nagle...i rozniosło echem po okolicy) ehhh załamka... boże za jakie grzechy ona jest moją panią... zaraz mnie tu pokręci Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Vectra']Waszuniu musisz mieć lustrzanke :diabloti: kurna wiesz jak ja teraz cierpię :placz::placz::placz: no i skąd ja mam wziąć kasę no skąd??? :-(:-(:-( [quote name='LAZY']Witaj szczęśliwa Waszko z przepiękną Lunetką! hello Laz :loveu::loveu::loveu: chwila prywaty: APEL: czy ktoś ma ochotę się dorzucić do karmy dla kotów które są u missieek na tymczasie???????? każdy grosz się liczy :modla: Quote
Pysia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']kurna wiesz jak ja teraz cierpię :placz::placz::placz: no i skąd ja mam wziąć kasę no skąd??? :-(:-(:-( hello Laz :loveu::loveu::loveu: chwila prywaty: APEL: czy ktoś ma ochotę się dorzucić do karmy dla kotów które są u missieek na tymczasie???????? każdy grosz się liczy :modla: Babo przypomnij mi jutro o tej karmie jak przyjedziesz. Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ehhh po bolesnej i dotkliwej krytyce jaka dotknęła mła do zywego w Pysiowym blogu wstawiam jeszcze kilka kwiatków - bo tylko to mi ładnie wychodzi :-(:-(:-( Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :crazyeye:wow ...toż to już przyjaźń z Wiktorem na wieki:razz: Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 malawaszka napisał(a):1. łeee to lipa - myślałam, że miałaś taką frajdę :evil_lol: 2. Wiktor to...... ahhh zaraz wstawię fotki robione Wiktorem:loveu: noo mam chody :grins: ale to wcale nie jest dobre bo teraz siedzę i płaczę, że nie mogę sobie zakupić brata Wiktora :placz::placz::placz: aaa... ten Viktor... jak mozesz`nie miec na lustrzanke?? zupelnie nie rozumiem .... Pysia!! namow ja na zakup- zobacz jak sie dziolcha marnuje... Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']aaa... ten Viktor... jak mozesz`nie miec na lustrzanke?? zupelnie nie rozumiem .... Pysia!! namow ja na zakup- zobacz jak sie dziolcha marnuje...:razz:nooo ...jak możesz nie mieć .....:diabloti:....kurde wogóle ...to ja nie mam na lustrzanke ale Ty:crazyeye::diabloti: Pysia ...dlaczego JU nie kuffi Weszce lustrzanki Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 bardzo śmieszne HA HA HA :obrazic: :placz: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']bardzo śmieszne HA HA HA :obrazic: :placz::diabloti:i czego ryczy ......utulkam ...za ręce trzymać nie bendem:eviltong: Quote
Maga100 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']kurna wiesz jak ja teraz cierpię :placz::placz::placz: no i skąd ja mam wziąć kasę no skąd??? :-(:-(:-( przecież jesteś CZŁONKIEM zarządu :cool1: a ja wiem, ile tacy zarabiają :diabloti: Quote
Paula Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']witaj kochanko Debeściarki :diabloti: To pomówienia jakieś :eviltong: Ja z nią tylko spałam :evil_lol: Cudny foch :loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :evil_lol:heyka poprawne i niepoprawne...jak nocka z lufą Wiktora przy boku:razz:...dawa te dzieła tutaj :razz:.... kurde ....i jak szukamy sponsorana zakup lustrzanek czy nie:diabloti: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='dealer'] piekne...cudne...:mdleje: dilerowa... jakas ty romantyczna:cool3::cool3: weszeczko... czekam tu na cie- mialas dzis przyleciec :razz: Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):dilerowa... jakas ty romantyczna:cool3::cool3: to teraz dopiero zauwazylas:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='bouvik']Witaj Moniczko:p Swego czasu słyszałam od Pysiowej, że sie do mnie wybierasz pomiziać bouviki- czekam jeden dzień, drugi......a tu nic:mad:. Babo wredna przyjeżdżaj, bo ja już pi******ca dostaje z 13 psami w domu!!!:crazyeye::crazyeye: Cały czas tylko psy, jedzenie (psów oczywiście- bo ja nie mam czasu jeść) , karmienie szczeniaków, stymulacja i kooooopa prania. :shake:Do tego cały czas jestem sama- bo mój TZ cały czas w robocie:angryy: Masz mój tel 606-343-055 i jak bedziesz miała czas i ochotę to zapraszam. Pozdrawiam:cool1: i tak jestes dzielna.....powaznie....:loveu: i pomiziaj te slicznotki......:loveu: ja nadal trzymam kciukaski i zycze Wam wszystkim mnostwo zdrowka:loveu: Quote
Recommended Posts