Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Witaj (nie)poprawna politycznie :p

witaj kochanko Debeściarki :diabloti:

[quote name='bouvik']Witaj Moniczko:p

Swego czasu słyszałam od Pysiowej, że sie do mnie wybierasz pomiziać bouviki- czekam jeden dzień, drugi......a tu nic:mad:.
Babo wredna przyjeżdżaj, bo ja już pi******ca dostaje z 13 psami w domu!!!:crazyeye::crazyeye:
Cały czas tylko psy, jedzenie (psów oczywiście- bo ja nie mam czasu jeść) , karmienie szczeniaków, stymulacja i kooooopa prania. :shake:Do tego cały czas jestem sama- bo mój TZ cały czas w robocie:angryy:
Masz mój tel 606-343-055 i jak bedziesz miała czas i ochotę to zapraszam.
Pozdrawiam:cool1:

przyjadę na pewno ino narazie to one za małe te Twoje wnuczęta i nie chciałam ich tak napastować, ale na pewno wpadnę... tzn TFU TFU przyjadę :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:za rękę mialam trzymać w samolocie ...zapomniałaś:razz:
Witaj Waszko od latających kotów:eviltong:

witaj Alu dzieląca musk z dwiema :hmmmm: dogociółkami :evil_lol:

[quote name='dealer']witaj Wasia tralalasia:diabloti:
kotek ci pozazdroscil ze bedziesz odlatac i tez pooofruuuunal:razz:

ooo witaj jednatrzeciagłówku :diabloti:

[quote name='dealer']yyyy...przeca juz tu bylam....i co ja teraz mam napisac?:diabloti:

a nic nie pisz :obrazic:

[quote name='aga1215']:hmmmm:l unetka tysz zakofana czy co? ;) :evil_lol:

we mnie - tylko i wyłącznie :p

[quote name='Vectra']Waszuniu , gdzie Ty się podziewasz ? :diabloti:
ja już płodzę listę życzeń :diabloti: ;)

grab grab grab :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Waszka ćwiczy loty ...cóś na miare Dadal & Ikar ...wespół w zespół z koteckami

tak - ostatnio takie jakieś mam górnolotne myśli :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Weszko czekam jutro na cud foty ;) FOTY a nie poty :evil_lol:

będą będą będą - o ile będzie ładna pogoda, bo jak będzie brzydka to nawet go nie biorę z domu :shake:

NOOO I MUSICIE WIEDZIEć, żE DZISIEJSZą NOCKę I JUTRZEJSZY DZIEń SPęDZAM ZZZZZZZZZ VICTOREEEMMMMMM :laola: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
1. :bad-word:
2. hahaha noo jest to jakaś myśl :evil_lol: serio serio tak Cie macnął??? :diabloti:

nie... ale to takie moje niespelnione marzenie, wiec tak se napisalam... wezwano mnie ino na trzepanie bagazu... bo wiozlam niezidentyfikowane metalowe przyzady... sprzed to tatuazu

malawaszka napisał(a):
będą będą będą - o ile będzie ładna pogoda, bo jak będzie brzydka to nawet go nie biorę z domu :shake:

NOOO I MUSICIE WIEDZIEć, żE DZISIEJSZą NOCKę I JUTRZEJSZY DZIEń SPęDZAM ZZZZZZZZZ VICTOREEEMMMMMM :laola: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

who is it-wiktor????:mad:

Posted

[quote name='malawaszka']będą będą będą - o ile będzie ładna pogoda, bo jak będzie brzydka to nawet go nie biorę z domu :shake:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:PYSIA odstąpiła Ci WIKTORA ....o masz :razz:

Posted

[quote name='clockwork']1. nie... ale to takie moje niespelnione marzenie, wiec tak se napisalam... wezwano mnie ino na trzepanie bagazu... bo wiozlam niezidentyfikowane metalowe przyzady... sprzed to tatuazu

2. who is it-wiktor????:mad:

1. łeee to lipa - myślałam, że miałaś taką frajdę :evil_lol:
2. Wiktor to...... ahhh zaraz wstawię fotki robione Wiktorem:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:PYSIA odstąpiła Ci WIKTORA ....o masz :razz:

noo mam chody :grins: ale to wcale nie jest dobre bo teraz siedzę i płaczę, że nie mogę sobie zakupić brata Wiktora :placz::placz::placz:

Posted

no to troszkę Lunek :loveu:

taka jestem grzeczna

:hmmmm: co by tu...

dość leżenia

SIAD!!! (rozległo się nagle...i rozniosło echem po okolicy)

ehhh załamka...

boże za jakie grzechy ona jest moją panią...

zaraz mnie tu pokręci

Posted

[quote name='Vectra']Waszuniu musisz mieć lustrzanke :diabloti:

kurna wiesz jak ja teraz cierpię :placz::placz::placz: no i skąd ja mam wziąć kasę no skąd??? :-(:-(:-(

[quote name='LAZY']Witaj szczęśliwa Waszko z przepiękną Lunetką!

hello Laz :loveu::loveu::loveu:

chwila prywaty:
APEL:
czy ktoś ma ochotę się dorzucić do karmy dla kotów które są u missieek na tymczasie???????? każdy grosz się liczy :modla:

Posted

[quote name='malawaszka']kurna wiesz jak ja teraz cierpię :placz::placz::placz: no i skąd ja mam wziąć kasę no skąd??? :-(:-(:-(

hello Laz :loveu::loveu::loveu:

chwila prywaty:
APEL:
czy ktoś ma ochotę się dorzucić do karmy dla kotów które są u missieek na tymczasie???????? każdy grosz się liczy :modla:

Babo przypomnij mi jutro o tej karmie jak przyjedziesz.

Posted

malawaszka napisał(a):
1. łeee to lipa - myślałam, że miałaś taką frajdę :evil_lol:
2. Wiktor to...... ahhh zaraz wstawię fotki robione Wiktorem:loveu:

noo mam chody :grins: ale to wcale nie jest dobre bo teraz siedzę i płaczę, że nie mogę sobie zakupić brata Wiktora :placz::placz::placz:

aaa... ten Viktor...

jak mozesz`nie miec na lustrzanke?? zupelnie nie rozumiem .... Pysia!! namow ja na zakup- zobacz jak sie dziolcha marnuje...

Posted

[quote name='clockwork']aaa... ten Viktor...

jak mozesz`nie miec na lustrzanke?? zupelnie nie rozumiem .... Pysia!! namow ja na zakup- zobacz jak sie dziolcha marnuje...:razz:nooo ...jak możesz nie mieć .....:diabloti:....kurde wogóle ...to ja nie mam na lustrzanke ale Ty:crazyeye::diabloti:
Pysia ...dlaczego JU nie kuffi Weszce lustrzanki

Posted

[quote name='malawaszka']kurna wiesz jak ja teraz cierpię :placz::placz::placz: no i skąd ja mam wziąć kasę no skąd??? :-(:-(:-(

przecież jesteś CZŁONKIEM zarządu :cool1:
a ja wiem, ile tacy zarabiają :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']witaj kochanko Debeściarki :diabloti:
To pomówienia jakieś :eviltong: Ja z nią tylko spałam :evil_lol:

Cudny foch :loveu:

Posted

:evil_lol:heyka poprawne i niepoprawne...jak nocka z lufą Wiktora przy boku:razz:...dawa te dzieła tutaj :razz:....
kurde ....i jak szukamy sponsorana zakup lustrzanek czy nie:diabloti:

Posted

[quote name='bouvik']Witaj Moniczko:p

Swego czasu słyszałam od Pysiowej, że sie do mnie wybierasz pomiziać bouviki- czekam jeden dzień, drugi......a tu nic:mad:.
Babo wredna przyjeżdżaj, bo ja już pi******ca dostaje z 13 psami w domu!!!:crazyeye::crazyeye:
Cały czas tylko psy, jedzenie (psów oczywiście- bo ja nie mam czasu jeść) , karmienie szczeniaków, stymulacja i kooooopa prania. :shake:Do tego cały czas jestem sama- bo mój TZ cały czas w robocie:angryy:
Masz mój tel 606-343-055 i jak bedziesz miała czas i ochotę to zapraszam.
Pozdrawiam:cool1:

i tak jestes dzielna.....powaznie....:loveu:
i pomiziaj te slicznotki......:loveu:
ja nadal trzymam kciukaski i zycze Wam wszystkim mnostwo zdrowka:loveu: