Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hej - jestm na chwilkę i zaraz znowy wybywam z domu :mdleje: te wieczne imprezy mnie kiedyś wykończą :evil_lol:

powiem Wam tylko jedno - w moim domu wszyscy oszaleli!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wiem co się porobiło, ale moja mama jak tylko zobaczyła Elma i zobaczyła jaki on przytulas: "a może on byłby mójjjj???" :mdleje: potem moja siostra to samo - "nie oddawaj go, niech zostanie", Ojciec Dyrektor też nim zauroczony :crazyeye: I WYCHODZI NA TO, żE TYLKO JA NIE CHCę ZOSTAWIć U NAS ELMA :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Powolutku kochana :razz: Chcą Elmo? No to niech się nim zajmują, płacą rachunki itd ;) Ty możesz im poprostu od czasu do czasu z nim zostać :diabloti:

Kobieto Ty masz spełniać marzenia :mad: Elmo będzie miał dobry domek i będzie strasznie mocno kochany!!

Posted

Waszeczko,
Elmo jest przecudny...nie umiem wedlug nowych regulaminow cytowac i zalaczac zdjec mimo instrukcji Vectry........stad tez bede pisac....
przecudnie wyglada i ma bardzo wesole te oczeta....mam wrazenei ze jak mu zdjelas ten kozuch to od razu sie chlopak wyprostował...i od razu wyprostowal plecki....
jestes bardzo dzielna...i fantastycznie wygladaja z Luna...