Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']Ja się nie śmieję z uchów Elma :obrazic:
W takich uszach zakochany jest mój TZ :cool3:

są szalenie pocieszne :loveu::evil_lol:

Luna próbuje naśladować Elmowe uchi :lol:

ale daleko jej do mistrza

Posted

Nie miałam zamiaru nadrabiać, bo strasznie tego dużo, ale...matko Waszka Elmo jest boski!!! I nie do poznania! Jesteś wielka!:multi:

Posted

[quote name='malawaszka'] I WYCHODZI NA TO, żE TYLKO JA NIE CHCę ZOSTAWIć U NAS ELMA :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ja pierwsza odkryłam twoją podłą naturę, ja , ja!!!! :multi: :multi:

Posted

[quote name='Vectra']Waszko , ja jestem tego samego zdania co Twoja rodzina :loveu: :loveu: :loveu:

to Ci go przywiozę :diabloti:

[quote name='LAZY']Nie miałam zamiaru nadrabiać, bo strasznie tego dużo, ale...matko Waszka Elmo jest boski!!! I nie do poznania! Jesteś wielka!:multi:

boszzz znowu zgrubłam??? :placz:

[quote name='Maga100']ja pierwsza odkryłam twoją podłą naturę, ja , ja!!!! :multi: :multi:

:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Pysia']
Weszka cho jutro do mnie na basen ;)

utopić Oliwię :diabloti:

[quote name='HankaRupczewska']No i mamy DWA sznaucerki :p

chwilowo :eviltong:

[quote name='Doginka']A co Elmo ma w pycholku?:crazyeye: Waszka, ostrzyż mu te uchi maszynką - będą lżejsze:diabloti: i ogonek na łysolka też;)

hahahah taaa i wtedy to już wogóle nam te uszy odfruną :evil_lol: ogonka sobie nie da cholernik ruszyć maszynką :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Waszeczko ...czyżbyś wymiękała;)

nie :p

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Waszeczko,
jak decyzja co do Elma???
jest przeuroczy... a i chyba Luna go polubila......

milego dzionka....:loveu:

Elmo niedługo jedzie do nowego domku, owszem jest szalenie uroczy, czy Luna go polubiła - za dużo powiedziane, ale na pewno go zaakceptowała :lol: teraz dostały po uchu świńskim więc nie jest tak miło bo Luna swojego nie żre tylko pilnuje :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):

Elmo niedługo jedzie do nowego domku, owszem jest szalenie uroczy, czy Luna go polubiła - za dużo powiedziane, ale na pewno go zaakceptowała :lol: teraz dostały po uchu świńskim więc nie jest tak miło bo Luna swojego nie żre tylko pilnuje :angryy:

Domek już załatwiony:razz::razz::razz:
Szkoda, że jdenak nie zostaje u Ciebie;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Domek już załatwiony:razz::razz::razz:
Szkoda, że jdenak nie zostaje u Ciebie;)

noo domek już czeka i nawet wczoraj zamówił identyczne posłanko jak ma Luna bo Elmusiowi się podoba :lol: i nawet taki sam kolorek :evil_lol::loveu:
no szkoda, że nie u mnie, ale cóż - tak to miałabym już 10 psów co najmniej jakbym wszystkie miała zostawiać :roll:

AlKil napisał(a):
witaj Waszka!
Elmo jest fantastyczny!!!:loveu:

no jest boski :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']Elmo mi się własnie zrzygał na kocyk w zeberkę tym uchem:angryy::mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dlatego nie kupuję Ozzulkowi tych uchów:eviltong:

Cieszkam że domeczek się szykuje na przyjęcie Elmo:multi:
Waszeczko .....i jak ...jedzonko zamówione:razz:

Posted

Byłam i czytałam maupoludzie. Do basenu nalałam niepełno wody więc się nie bój :diabloti: Nie wypłynie :diabloti: Teraz już Oliwki nie masz ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:buuuuu .... niedobre dostawcy:mad:

karma będzie jutro najpóźniej pojutrze :razz: to kiedy wpadacie z Klockową do Pysi na basen????? :cool1:

[quote name='Pysia']Byłam i czytałam maupoludzie. Do basenu nalałam niepełno wody więc się nie bój :diabloti: Nie wypłynie :diabloti: Teraz już Oliwki nie masz ;)

noo nie boisz się wieloryba do basenu wpuścić???? :diabloti: