Alicja Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='malawaszka']tak :razz::razz:kkkurde .... Uchi są the best:multi: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='beria']Ja się nie śmieję z uchów Elma :obrazic: W takich uszach zakochany jest mój TZ :cool3: są szalenie pocieszne :loveu::evil_lol: Luna próbuje naśladować Elmowe uchi :lol: ale daleko jej do mistrza Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 czego ten mały tam szuka - tam są MOJE rodzynki!!! aaaa poszedł mi won!!! :mad: moje moje moje aaaa leję na to Quote
Vectra Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Waszko , ja jestem tego samego zdania co Twoja rodzina :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nie miałam zamiaru nadrabiać, bo strasznie tego dużo, ale...matko Waszka Elmo jest boski!!! I nie do poznania! Jesteś wielka!:multi: Quote
Maga100 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='malawaszka'] I WYCHODZI NA TO, żE TYLKO JA NIE CHCę ZOSTAWIć U NAS ELMA :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja pierwsza odkryłam twoją podłą naturę, ja , ja!!!! :multi: :multi: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 I znowu Skarabeusz :multi: Weszka cho jutro do mnie na basen ;) Quote
Doginka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A co Elmo ma w pycholku?:crazyeye: Waszka, ostrzyż mu te uchi maszynką - będą lżejsze:diabloti: i ogonek na łysolka też;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czesc Waszeczko, jak decyzja co do Elma??? jest przeuroczy... a i chyba Luna go polubila...... milego dzionka....:loveu: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']Waszko , ja jestem tego samego zdania co Twoja rodzina :loveu: :loveu: :loveu: to Ci go przywiozę :diabloti: [quote name='LAZY']Nie miałam zamiaru nadrabiać, bo strasznie tego dużo, ale...matko Waszka Elmo jest boski!!! I nie do poznania! Jesteś wielka!:multi: boszzz znowu zgrubłam??? :placz: [quote name='Maga100']ja pierwsza odkryłam twoją podłą naturę, ja , ja!!!! :multi: :multi: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Pysia'] Weszka cho jutro do mnie na basen ;) utopić Oliwię :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']No i mamy DWA sznaucerki :p chwilowo :eviltong: [quote name='Doginka']A co Elmo ma w pycholku?:crazyeye: Waszka, ostrzyż mu te uchi maszynką - będą lżejsze:diabloti: i ogonek na łysolka też;) hahahah taaa i wtedy to już wogóle nam te uszy odfruną :evil_lol: ogonka sobie nie da cholernik ruszyć maszynką :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Waszeczko ...czyżbyś wymiękała;) nie :p [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Waszeczko, jak decyzja co do Elma??? jest przeuroczy... a i chyba Luna go polubila...... milego dzionka....:loveu: Elmo niedługo jedzie do nowego domku, owszem jest szalenie uroczy, czy Luna go polubiła - za dużo powiedziane, ale na pewno go zaakceptowała :lol: teraz dostały po uchu świńskim więc nie jest tak miło bo Luna swojego nie żre tylko pilnuje :angryy: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Elmo mi się własnie zrzygał na kocyk w zeberkę tym uchem:angryy::mad::mad::mad: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 malawaszka napisał(a): Elmo niedługo jedzie do nowego domku, owszem jest szalenie uroczy, czy Luna go polubiła - za dużo powiedziane, ale na pewno go zaakceptowała :lol: teraz dostały po uchu świńskim więc nie jest tak miło bo Luna swojego nie żre tylko pilnuje :angryy: Domek już załatwiony:razz::razz::razz: Szkoda, że jdenak nie zostaje u Ciebie;) Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 madzia i medor napisał(a):Domek już załatwiony:razz::razz::razz: Szkoda, że jdenak nie zostaje u Ciebie;) noo domek już czeka i nawet wczoraj zamówił identyczne posłanko jak ma Luna bo Elmusiowi się podoba :lol: i nawet taki sam kolorek :evil_lol::loveu: no szkoda, że nie u mnie, ale cóż - tak to miałabym już 10 psów co najmniej jakbym wszystkie miała zostawiać :roll: AlKil napisał(a):witaj Waszka! Elmo jest fantastyczny!!!:loveu: no jest boski :loveu: Quote
Doginka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Szkoda, że Elmo nie zostaje:-( , ale dobrze, że będzie miał nowy domek, gdzie będzie kochany ten uszatek:loveu: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='malawaszka']Elmo mi się własnie zrzygał na kocyk w zeberkę tym uchem:angryy::mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dlatego nie kupuję Ozzulkowi tych uchów:eviltong: Cieszkam że domeczek się szykuje na przyjęcie Elmo:multi: Waszeczko .....i jak ...jedzonko zamówione:razz: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Waszeczko .....i jak ...jedzonko zamówione:razz: zamówione już w zeszłym tyg i zapłacone i czekam :mad: Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='malawaszka']zamówione już w zeszłym tyg i zapłacone i czekam :mad::diabloti:buuuuuuu....to i ja se pomacham:mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Vectra napisał(a):a gdzie zamawiałaś i co ? cibau tam gdzie Ty Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='malawaszka']cibau tam gdzie Ty:diabloti:buuuuu .... niedobre dostawcy:mad: Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Byłam i czytałam maupoludzie. Do basenu nalałam niepełno wody więc się nie bój :diabloti: Nie wypłynie :diabloti: Teraz już Oliwki nie masz ;) Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:buuuuu .... niedobre dostawcy:mad: karma będzie jutro najpóźniej pojutrze :razz: to kiedy wpadacie z Klockową do Pysi na basen????? :cool1: [quote name='Pysia']Byłam i czytałam maupoludzie. Do basenu nalałam niepełno wody więc się nie bój :diabloti: Nie wypłynie :diabloti: Teraz już Oliwki nie masz ;) noo nie boisz się wieloryba do basenu wpuścić???? :diabloti: Quote
Recommended Posts