malawaszka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 sie decyduj szybko, bo sprawy do załatwienia w Londku przyjmuję zgodnie z kolejnością zgłoszeń, a ilość miejsc ograniczona BARDZO :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:dzień dober ...Londkowa kobieto;) jak mi sie co nadarzy to ruszę się poszlajać ...teraz tylko czekam urlopa:evil_lol: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 czesc slicznotko co to w sierpniu wyrusza do Londynu:loveu: , zdjatka z Kultu całkiem całkiem..widac ze atmosfera była ok i ze udana imprezka. co do fot wspomnieniowych...u Pysi cudaczne te slicznotki z serkiem:loveu: i milego dnia panience zycze..... zarobiona Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:dzień dober ...Londkowa kobieto;) jak mi sie co nadarzy to ruszę się poszlajać ...teraz tylko czekam urlopa:evil_lol: [/FONT] dober :p [quote name='dealer']good morning:diabloti: mornin' [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc slicznotko co to w sierpniu wyrusza do Londynu:loveu: , zdjatka z Kultu całkiem całkiem..widac ze atmosfera była ok i ze udana imprezka. co do fot wspomnieniowych...u Pysi cudaczne te slicznotki z serkiem:loveu: i milego dnia panience zycze..... zarobiona ano udana udana imprezka :multi: witaj zarobiona :cool1: kurna kot nam się uczył latać :angryy: moja mama zamknęła Kaję na balkonie rano :angryy: i ta głupia pewnie polowała na gołębie :mad: przyszła pora żarcia - Fiona jest, Kajki nie ma - szukamy szukamy a tu nic :crazyeye: zawsze pierwsza do michy - kurna szwagier poleciał na dwór, woła woła pod oknami i nagle słyszy jak sirota miałkoli spod krzaka - na szczęście od niedawna pod balkonem mamy trawnik - bo kiedyś był beton :roll: był z nią u weta - nic jej nie jest ino deczko zbladła - dostała na wszelki zastrzyk przeciwkrwotoczny i śpi :roll: Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']dober :p mornin' ano udana udana imprezka :multi: witaj zarobiona :cool1: kurna kot nam się uczył latać :angryy: moja mama zamknęła Kaję na balkonie rano :angryy: i ta głupia pewnie polowała na gołębie :mad: przyszła pora żarcia - Fiona jest, Kajki nie ma - szukamy szukamy a tu nic :crazyeye: zawsze pierwsza do michy - kurna szwagier poleciał na dwór, woła woła pod oknami i nagle słyszy jak sirota miałkoli spod krzaka - na szczęście od niedawna pod balkonem mamy trawnik - bo kiedyś był beton :roll: był z nią u weta - nic jej nie jest ino deczko zbladła - dostała na wszelki zastrzyk przeciwkrwotoczny i śpi :roll:[/quote] nie no normalnie latajace koty Wasia hoduje:diabloti: dobrze ze nic jej nie jest a na drugi raz jej spadochron zaloz.... Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:mad:a było nauczyć kotecki Dyndu Dyndu:diabloti: kurna mam nadzieje ze nic kociakowi nie będzie:razz: [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']nie no normalnie latajace koty Wasia hoduje:diabloti: dobrze ze nic jej nie jest a na drugi raz jej spadochron zaloz.... założę jak mnie raczy uprzedzić, że będzie się znowu w ikara bawić :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:a było nauczyć kotecki Dyndu Dyndu:diabloti: kurna mam nadzieje ze nic kociakowi nie będzie:razz: [/FONT] nooo to własnie ta co mnie użarła i nie chciała się uczyć Dyndu Dyndu :mad: Quote
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Maga100']nieeeeee, w ogóle :diabloti: musiałaś z nim wejść garażem, bo przez normalne drzwi się nie mieścił :diabloti: jakby to był pan, to pewnie i by żałowała :evil_lol: dobrze ze w tej strej bramie sie zmiescila :cool1: weszka obetnij sie na krociutko.. moze u ciebie sie tez pomyla we plci i trafisz do pana...:evil_lol::evil_lol: osz jak fajnie bylo.. a jakiez jego zdziwienie jak on tak... mac, mac, mac.... a tu wzgorza jakies... sztuk 2 :diabloti: kurde... i na tym sie zakoczyla moja radosc :placz: Quote
Vectra Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Weszko jak mogłaś dyndnąć kotecka za okno :( :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']1. dobrze ze w tej strej bramie sie zmiescila :cool1: 2. weszka obetnij sie na krociutko.. moze u ciebie sie tez pomyla we plci i trafisz do pana...:evil_lol::evil_lol: osz jak fajnie bylo.. a jakiez jego zdziwienie jak on tak... mac, mac, mac.... a tu wzgorza jakies... sztuk 2 :diabloti: kurde... i na tym sie zakoczyla moja radosc :placz:[/quote] 1. :bad-word: 2. hahaha noo jest to jakaś myśl :evil_lol: serio serio tak Cie macnął??? :diabloti: [quote name='Vectra']Weszko jak mogłaś dyndnąć kotecka za okno :( :diabloti:[/quote] no bo ja zła kobieta jestem :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Vectra']baw się dobrze :diabloti: i będę mieć do ciebie romansa co byś mi coś w miare możliwości i czasu zobaczyła w tej anglii :cool3: buhhahhaha, Vectra zaraz ci da listę drobnych zakupów:evil_lol: :evil_lol: Lepiej już zbieraj na opłaty za nadbagaż w drodze porwotnej :evil_lol: [quote name='malawaszka']kurna kot nam się uczył latać :angryy: nic mu nie powinno być :cool1: Moja poprzednia miała lot nad kukułczym gniezdem z 4 piętra i nie było jej NIC :p [quote name='clockwork']weszka obetnij sie na krociutko.. moze u ciebie sie tez pomyla we plci i trafisz do pana...:evil_lol::evil_lol: osz jak fajnie bylo.. a jakiez jego zdziwienie jak on tak... mac, mac, mac.... a tu wzgorza jakies... sztuk 2 :diabloti: kurde... i na tym sie zakoczyla moja radosc :placz: buhahhaha :evil_lol: Nawet jak są chwile przyjemności, to krótkie i przez przypadek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']1. :bad-word: 2. hahaha noo jest to jakaś myśl :evil_lol: serio serio tak Cie macnął??? :diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ścinasz włosy ...szykujesz się na macanko ...kurcze :razz:ja mam ściete ...może skoczę gdzieś na zagrabanicę:eviltong:[/FONT] no bo ja zła kobieta jestem :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj bardzo bardzo:eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Maga100']1. buhhahhaha, Vectra zaraz ci da listę drobnych zakupów:evil_lol: :evil_lol: Lepiej już zbieraj na opłaty za nadbagaż w drodze porwotnej :evil_lol: 2. nic mu nie powinno być :cool1: Moja poprzednia miała lot nad kukułczym gniezdem z 4 piętra i nie było jej NIC :p 3. buhahhaha :evil_lol: Nawet jak są chwile przyjemności, to krótkie i przez przypadek :evil_lol: :evil_lol: 1. WYKLUCZONE!!! :diabloti: 2. moje latają z piątego :diabloti: 3. no widzisz - biednemu zawsze wiatr w oczy :placz: Alu szykuj się szykuj - jedź ze mną 7 sierpnia :razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']1. WYKLUCZONE!!! :diabloti: 2. moje latają z piątego :diabloti: 3. no widzisz - biednemu zawsze wiatr w oczy :placz: Alu szykuj się szykuj - jedź ze mną 7 sierpnia :razz::razz::razz:[FONT=Arial]:razz:a nie urosną mi włoski za bardzo do 7 sierpnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ fota w blożku:eviltong:/...ale potrzymam cie za rękę ...nie mam czerwonej torebki:evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a nie urosną mi włoski za bardzo do 7 sierpnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ fota w blożku:eviltong:/...ale potrzymam cie za rękę ...nie mam czerwonej torebki:evil_lol:[/FONT] ogolimy na świeżo :evil_lol: ino zapomnij o trzymaniu za rękę - wtedy to na pewno żaden mundurowy nie będzie nas macał :diabloti: Quote
bouvik Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witaj Moniczko:p Swego czasu słyszałam od Pysiowej, że sie do mnie wybierasz pomiziać bouviki- czekam jeden dzień, drugi......a tu nic:mad:. Babo wredna przyjeżdżaj, bo ja już pi******ca dostaje z 13 psami w domu!!!:crazyeye::crazyeye: Cały czas tylko psy, jedzenie (psów oczywiście- bo ja nie mam czasu jeść) , karmienie szczeniaków, stymulacja i kooooopa prania. :shake:Do tego cały czas jestem sama- bo mój TZ cały czas w robocie:angryy: Masz mój tel 606-343-055 i jak bedziesz miała czas i ochotę to zapraszam. Pozdrawiam:cool1: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']ogolimy na świeżo :evil_lol: ino zapomnij o trzymaniu za rękę - wtedy to na pewno żaden mundurowy nie będzie nas macał :diabloti::diabloti:za rękę mialam trzymać w samolocie ...zapomniałaś:razz: Witaj Waszko od latających kotów:eviltong: Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witaj Wasia tralalasia:diabloti: kotek ci pozazdroscil ze bedziesz odlatac i tez pooofruuuunal:razz: Quote
Elitesse Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 bouvik napisał(a):Cały czas tylko psy, jedzenie (psów oczywiście- bo ja nie mam czasu jeść) , karmienie szczeniaków, stymulacja i kooooopa prania. :shake:Do tego cały czas jestem sama- bo mój TZ cały czas w robocie:angryy: czuje sie jakbys pisala o mnie :evil_lol: Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 yyyy...przeca juz tu bylam....i co ja teraz mam napisac?:diabloti: Quote
aga1215 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='"malawaszka"'] :hmmmm: Lunetka tysz zakofana czy co? ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Waszuniu , gdzie Ty się podziewasz ? :diabloti: ja już płodzę listę życzeń :diabloti: ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka ćwiczy loty ...cóś na miare Dadal & Ikar ...wespół w zespół z koteckami Quote
Recommended Posts