Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kurna... naotwierałam okienek...i nie wiem gdzie jestem :hmmmm:

już wiem... u tej co saszta kasa i sponsoruje spodnie obcym facetom....
weszka... ja bym szła na układ- odkupie ale zmienia pan przy mnie :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem się dziwi że klienci z dziwnymi wymaganiami przychodzą;)...
Cze Waszeczko....ja w sobote jade po bilety:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

ja chciałam tylko napisać że :

za szkody wyrządzone przez moje psy NIE ODPOWIADAM :diabloti:

jak był u mnie taki facecik co necik podłączał to mu Franio obciął sznurówki , napoczął język od butów i z tyłu taki paseczek odgryzł :p
Koledze tego pana obgryzł suwaczek od kurtki :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']ja chciałam tylko napisać że :

za szkody wyrządzone przez moje psy NIE ODPOWIADAM :diabloti:

jak był u mnie taki facecik co necik podłączał to mu Franio obciął sznurówki , napoczął język od butów i z tyłu taki paseczek odgryzł :p
Koledze tego pana obgryzł suwaczek od kurtki :cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:o masz a ja spodnie dawałam do obcięcia ...i po co teraz mi je Franio pewnie wyrówna:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Żaba - ojj tak - jest przebojowa :angryy:

AlKil - niby nie z HugoBossa te spodnie ale i tak 150 jestem w plecy:angryy:

cześć dilerko :razz: nie chce takiego niszczycielskiego kompletu - co najwyżej moge sie zamienić :evil_lol:

Klockowa - jakbyś widziała tego kolesia to nie chcialabyś żeby zmieniał przy Tobie :diabloti:

ALU!!! To może kupisz i dla mnie???? :modla: przelewik zrobię z kaską i do sobotki dojdzie :razz:

Vectra - no ja odpowiadam za szkody wyrządzone przez mojego psa bo to przeca moja wina, że mam głupiego burka któy nie potrafi współżyć w windzie :diabloti: :evil_lol:

Jestem na wichurce - naprawiamy z OD mój samochód :evil_lol: paaaa lece bo jest super gorąco :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']Żaba - ojj tak - jest przebojowa :angryy:

AlKil - niby nie z HugoBossa te spodnie ale i tak 150 jestem w plecy:angryy:

cześć dilerko :razz: nie chce takiego niszczycielskiego kompletu - co najwyżej moge sie zamienić :evil_lol:

Klockowa - jakbyś widziała tego kolesia to nie chcialabyś żeby zmieniał przy Tobie :diabloti:

ALU!!! To może kupisz i dla mnie???? :modla: przelewik zrobię z kaską i do sobotki dojdzie :razz:

Vectra - no ja odpowiadam za szkody wyrządzone przez mojego psa bo to przeca moja wina, że mam głupiego burka któy nie potrafi [B][COLOR=red]współżyć w windzie :diabloti: :evil_lol: [/COLOR][/B]

Jestem na wichurce - naprawiamy z OD mój samochód :evil_lol: paaaa lece bo jest super gorąco :multi:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: ja nie wiem ale to chyba lepiej ze ona nie wspolzyje w windzie...jeszcze by sie kto zgorszyl...:cool3:

Posted

[quote name='dealer']:evil_lol: :evil_lol: ja nie wiem ale to chyba lepiej ze ona nie [COLOR=Red][I]wspolzyje w windzie[/I][/COLOR]...jeszcze by sie kto zgorszyl...:cool3:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]miałam to samo skojarzenie....ale nie chciałam wyjść z tym znów jako ta pierwsza:evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']:evil_lol: :evil_lol: ja nie wiem ale to chyba lepiej ze ona nie wspolzyje w windzie...jeszcze by sie kto zgorszyl...:cool3:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]miałam to samo skojarzenie....ale nie chciałam wyjść z tym znów jako ta pierwsza:evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

no masz... a mnie dziś mózg zawodzi... pierwszy raz nie skojarzyło sie mi :angryy: a gdzieś ktoś mnie od zbączeńców wyzwał :mad:
gdzie ona jest... eeeeee TY!!!! i mnie śmiesz nazwać zboczkiem!!! :mad::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no masz... a mnie dziś mózg zawodzi... pierwszy raz nie skojarzyło sie mi :angryy: a gdzieś ktoś mnie od zbączeńców wyzwał :mad: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]gdzie ona jest... eeeeee TY!!!! i mnie śmiesz nazwać zboczkiem!!! :mad::diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

nie zawiodl cie twoj musk:) to zamulenie dogo jest zarazliwe po prostu:razz:

Posted

[quote name='dealer']nie zawiodl cie twoj musk:) to zamulenie dogo jest zarazliwe po prostu:razz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kochana moja...[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h020.gif[/IMG] jakaż to ulga że jeszcze ktoś wierzy w moją zawartość wełbie [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/d040.gif[/IMG]
[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n025.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

bhahahhhahaa a ja celowo napisałam o tym współżyciu, żebyście miały o czym pogadać, bo przecież zawsze Wam brakuje tematów moje kochane milczące dogociółki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

samochód nie naprawiony :p w drodze powrotnej zapiekło się łożysko i musiałam zatrzymać się na parkingu prostitutkowym :shock: ale na szczęscie chyba już mają wolną majówke :diabloti: no i ni mam wozu :niewiem: został na wsi :placz:

Posted

Monika czytałas majowego Mojego Psa? Jest tam artykuł "Anioły i ..."

To o nas szczeciniankach i dogomanii. Jak pomogłyśmy pani Irenie i pieskowi Maksiowi. Ja też tam jestem wymieniona. :evil_lol:

Mogę skan mailem wysłac.

Posted

Czesc Waszko :loveu:
Będę milusia dla Ciebie dziś Misiu :loveu:
Hahah z Hugo Bossa powiadasz :evil_lol:
Luna ma wyczucie w stylach mody i projektantach
BRAWA dla tego misia :klacz:

Posted

[quote name='AnkaG']Monika czytałas majowego Mojego Psa? Jest tam artykuł "Anioły i ..."

To o nas szczeciniankach i dogomanii. Jak pomogłyśmy pani Irenie i pieskowi Maksiowi. Ja też tam jestem wymieniona. :evil_lol:

Mogę skan mailem wysłac.[/quote]

[quote name='malawaszka']Anka - nie mam i nie czytałam :shake: wysyłaj do mnie :p:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też chcem poczytać.... dawa tego skana tu- o TU na foruma... :mad:
cześć mała....
czy ty wiesz że już zostało poniżej 100 godzin?? :cool3: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hej Weszka :)
Zaraz spakuję pięcioraczki i Ju Ci je przywiezie :diabloti: Za darmo :diabloti: Wszystkie :diabloti: Nawet dodam do nich mleczarnie....
Czekasz na nie? Prawda? :evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:koffana towarzyszko podróży
W związku z wyjazdem przypominam iż pociąg odjeżdża ze stacji Dąbrowa Górnicza ....dnia 1 maja o godz 10.53....powrót 4 maja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='PIKA']cześc Waszka :multi:

podobno mam z Tobą spać :evil_lol:[/quote]
Buahahahahahahahahahaa
I z Sabą i z Intim :diabloti::evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
murwa kać.......wczoraj i dziś pisałam o wyjeździe i ktoś zapierdzielił posty
doopa doopa doopa .....................:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:*&^%^%^^%$##@#$#@$%^#@@:angryy:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
murwa kać.......wczoraj i dziś pisałam o wyjeździe i ktoś zapierdzielił posty
doopa doopa doopa .....................:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:*&^%^%^^%$##@#$#@$%^#@@:angryy:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Człowiek wejdzie tutaj, żeby się zrelaksować a tutaj takie wulgaryzmy!!! No nie ładnie, nie ładnie...:mad:

A tak poza tym to się stęskniłam za Wami! Wcale więcej czasu nie mam mieszkając na swoim. Trzbea gotować, prasować, prać, sprzatać, z psem wychodzić no i jeszcze facetowi dogadzać. Czlowiek o 20 ma dosć i pada na pysk...Buziaki!