malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 boszzz a właścicielki jak nie było tak nie ma :shake: dla przypomnienia jak ona wyglada wstawie ukradzione od takiej jednej Pysiowatej: [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/30mc148.jpg[/IMG] [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/30mc149.jpg[/IMG] :grins: Quote
Maga100 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [B]witaj, podła :cool1: [/B] [B]Wy wszystkie sprzątacie? :crazyeye: Boszsze, a ja nic a nic. NIE CHCE MI SIĘ. Nie sprzątam więc. Bo mi się nie chce :cool1: [/B] [quote name='malawaszka']ja też sie ciesze, że demolują bo to znaczy, że znowu idzie do przodu budowa :multi:[/quote] [B]oooo, znalazłaś ten worek z pieniędzmi? Bo ja wciąż szukam :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Maga100']1. [B]witaj, podła :cool1: [/B] 2. [B]Wy wszystkie sprzątacie? :crazyeye: Boszsze, a ja nic a nic. NIE CHCE MI SIĘ. Nie sprzątam więc. Bo mi się nie chce :cool1: [/B] 3. [B]oooo, znalazłaś ten worek z pieniędzmi? Bo ja wciąż szukam :evil_lol: [/B][/QUOTE] 1. witaj najpodlejsza z podłych :cool1: 2. no własnie my wszystkie NIE sprzątamy bo szukamy worka z pieniędzmi - to też ad. 3 :lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Pysia']Weszka zajęta szukaniem super kreacji na wesele :diabloti: No i romansuje....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak nie romansuje to pewnie marzy ;) I ma nas gdzieś :mad:[/quote][B][I]:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]że zapytam ....na swoje:razz:[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]że zapytam ....na swoje:razz:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] tak oczywiście Alu że na swoje - przezorny zawsze ubezpieczony :p :diabloti: noo i tak gwoli wyjaśnienia to już znalazłam :multi: znoiwu będzie mnie tu więcej - ale jeszcze buty :shock: :angryy: Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 cholera cały dzien w tv ostrzegaja przed inwazją kleszczy :angryy: :angryy: :angryy: :placz: musze sucza zakroplić Quote
Doginka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A ja złożę wszystkim życzenia , bo cholerka rozłącza mnie cały czas z netem:angryy: i mogę już nie mieć okazji przed świętami:cool3: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/98f5a50f059a19ae.html"][IMG]http://images22.fotosik.pl/85/98f5a50f059a19ae.jpg[/IMG][/URL] Quote
AlKil Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka'] noo i tak gwoli wyjaśnienia to już znalazłam :multi: znoiwu będzie mnie tu więcej - ale jeszcze buty :shock: :angryy:[/quote] a welon już jest????????:razz::razz::razz: Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]WITAJ!!! nie nadrabiałam...:p tak jak ty....:diabloti: chciałam sie przywitac.... więc sie witam!! CZEść WESZKA :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']tak oczywiście Alu że na swoje - przezorny zawsze ubezpieczony :p :diabloti: noo i tak gwoli wyjaśnienia to już znalazłam :multi: znoiwu będzie mnie tu więcej - ale jeszcze buty :shock: :angryy:[/quote][B][I]:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial]a fota.......Pysia nam zakupy pokazała[/FONT][/COLOR][/I][/B] [quote name='malawaszka']cholera cały dzien w tv ostrzegaja przed inwazją kleszczy :angryy: :angryy: :angryy: :placz: musze sucza zakroplić[/quote][B][I]:angryy:[COLOR=Red][FONT=Arial]Ozzy wczoraj miał ......1szt.[/FONT][/COLOR][/I][/B] Quote
clockwork Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]okej... ide nadrabiać... :diabloti: twoja galeryjke [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='AlKil']a welon już jest????????:razz::razz::razz:[/QUOTE] oczywiście :diabloti: biały - jak na niewinną dziewicę przystało :loveu: [quote name='Doginka']A ja złożę wszystkim życzenia , bo cholerka rozłącza mnie cały czas z netem:angryy: i mogę już nie mieć okazji przed świętami:cool3: [/QUOTE] Dziękujemy i wzajemnie :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]WITAJ!!! nie nadrabiałam...:p tak jak ty....:diabloti: chciałam sie przywitac.... więc sie witam!! CZEść WESZKA :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] cześć LENIWA BABO!!!! ja nadrobiłam :angryy: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial]a fota.......Pysia nam zakupy pokazała[/FONT][/COLOR][/I][/B] [/QUOTE] :angryy: jak to Pysia pokazała WAM???!!!! :angryy: :angryy: :angryy: to co Ty chcesz oglądać jeszcze jak ONA już to zrobiła??? :angryy: :angryy: :angryy: no i kto to jest WY??!!! :angryy: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka'] :angryy: jak to Pysia pokazała WAM???!!!! :angryy: :angryy: :angryy: to co Ty chcesz oglądać jeszcze jak ONA już to zrobiła??? :angryy: :angryy: :angryy: no i kto to jest WY??!!! :angryy:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no MY to My ........ pokazała zakupki:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no MY to My ........ pokazała zakupki:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] już jej napisałam u niej co o tym myśle :angryy: :mad: :pissed: :x :krach: :bad-word: :madgo: :chainsaw: :2gunfire: :motz: :snipersm: no to jak już WAM pokazała (cokolwiek by to znaczylo) to jak sie podoba? :shock: Quote
AlKil Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']już jej napisałam u niej co o tym myśle :angryy: :mad: :pissed: :x :krach: :bad-word: :madgo: :chainsaw: :2gunfire: :motz: :snipersm:[/quote] Bosze, jak Ty jej nawrzucałaś....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']już jej napisałam u niej co o tym myśle :angryy: :mad: :pissed: :x :krach: :bad-word: :madgo: :chainsaw: :2gunfire: :motz: :snipersm: no to jak już WAM pokazała (cokolwiek by to znaczylo) to jak sie podoba? :shock:[/quote][B][I]:cool1:[COLOR=Red][FONT=Arial]ale nie pokazała wszystkiego :evil_lol:stringów i biustonosza nie dał na fotach:diabloti:[/FONT][/COLOR][/I][/B] Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 buuahahah wyniknelo niewielkie nieporozumienie hahaha ALA wprowadzila haos :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu wybacz hahahaha :Rose: buyuuahahahha umre ze smiechu zaraz hahaha Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']buuahahah wyniknelo niewielkie nieporozumienie hahaha ALA wprowadzila haos :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu wybacz hahahaha :Rose: buyuuahahahha umre ze smiechu zaraz hahaha[/quote][B]:crazyeye:[COLOR=Red][I][FONT=Arial]ja chaos....taka niepozorna i niewinna:oops:[/FONT][/I][/COLOR][/B] Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 o masz!! i jeszcze mi orty wypomina :diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']o masz!! i jeszcze mi orty wypomina :diabloti:[/quote][B][I]:oops:[COLOR=Red][FONT=Arial]ja ............:crazyeye:komu.......:crazyeye:i gdzie[/FONT][/COLOR][/I][/B] Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 no tam powyżej - powinnas napisac tak jak ja Haos!!! a nie poprawnie zeby wszyscy widzieli jak ja źle napisałam :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']no tam powyżej - powinnas napisac tak jak ja Haos!!! a nie poprawnie zeby wszyscy widzieli jak ja źle napisałam :diabloti: :evil_lol:[/quote][B][I]:oops:[COLOR=Red][FONT=Arial]ojojojojku ....to co mam edytować:crazyeye:[/FONT][/COLOR][/I][/B] Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:oops:[COLOR=Red][FONT=Arial]ojojojojku ....to co mam edytować:crazyeye:[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] nie no już luzik - za dużo edytowania na dzisiaj by było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='malawaszka']nie no już luzik - za dużo edytowania na dzisiaj by było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :eviltong:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]i tak mi sie nie chciało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts