malawaszka Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 ehhh życie :roll: :D a co Twój TZ robi?? Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 uczy business english :lol: to moze wszedzie robic :lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 rewelka :D ja to mam obawy przed wyjazdem za granicę - cykor jestem i bałabym się że bez przyjaciół, rodziny, itd.... :oops: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ja mam rodzine daleko :wink: ..przyjaciol tez rozsianych :lol: ....zawsze tak bylo :lol: ..i mieszkalam juz w wielu miejscach-nie boje sie zmian :lol: Quote
Ka-ka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 malawaszka.....znajomych można znaleźc w różnych miejscach, zarówno nowych polskich znajomych, jak i zagranicznych.... zdziwiłabyś się, gdzie można spotkać Polaków 8) a to bardzo ciekawe, zobaczyć, jak się żyje gdzieś indziej, tak na dłuższą, niż urlop 2-tygodniowy, metę :wink: poza tym teraz są tanie połączenia, internet, tanie linie lotnicze :D można wymyśleć to tak, żeby wcale się jakoś specjalnie nie odizolowywać :D Quote
malawaszka Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 wiem wiem, że Polacy są wszędzie :lol: ale ja i tak wolę zostać tutaj :roll: Quote
daga10011 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ja bym wolala tu zostac gdyby nie ta pogoda :-? .jak mieszkalam we Wloszech to tesknilam za Polska-a jak bylam w Polsce to tesknilam za Wlochami :roll: .A teraz z czereda psow mozna zapomniec o wakacjach w egzotycznych krajach-wiec trzeba sie tam wyniesc po prostu :lol: Quote
asher Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Daga w ogóle nie myślisz o psach :roll: Przecież leony w Hiszpanii będą umierać z gorąca! :wink: Quote
daga10011 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 my chcemy ziemie nad woda kupic :lol: ...specjalnie dla nich :lol: ....marzymy o farmie agroturystycznej z konmi i leonami oczywiscie :oops: Quote
malawaszka Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 o jaaa mnie sie te marzy agro, ale to niewykonalne u nas :lol: masz już jakieś typy działek?? pokazuj foty :modla: chociaż pooglądam :lol: Quote
daga10011 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 nie mam..wszystko drogie-jedna dzialka jest na aukcji-znajomy bedzie licytowal......ziemia nad woda jest droga tam :-? ....ale najwyzej wlasne jezioro zbudujemy :lol: ..my szukamy jakies 2 hektary-w dosc uczeszczanej okolicy,ale jednoczesnie spokoj 8) ..szukamy tego od 3 lat-jak dom kupilismy to zrezygnowalismy-teraz znowu szukamy-wlasnie przez psy :lol: ....mozemy w Polsce kupic-ale....chcemy to potraktowac jak biznes-hodowla leonow,konie,lodki,dobre jedzonko-polskie,wloskie,angielskie,meksykanskie,indyjskie i chinskie 8) ..Tz bedzie uczyl-a ja bede w swoim zywiole-zwierzaki,woda i gotowanie :lol: no i moze z czasem aly fitness club-przydaloby sie :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 hah no proszę jakie plany rozbudowane - bez ekipy pracowników padniesz na pysk po miesiącu :wink: Quote
arima Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 :o :o :o co ja tu czytam???? :o Chcesz nas zostawić?!!!!! :o :cry: Quote
daga10011 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 malawaszka napisał(a):hah no proszę jakie plany rozbudowane - bez ekipy pracowników padniesz na pysk po miesiącu :wink: no jasne,ze beda pracownicy-ale gotowanie,psy i konie-moja praca :lol: ....no i silownia moze :-? ..a zatrudnimy sprzataczki,pomoce kuchenne i stajenne :lol: jak nam sie uda-moge harowac jak wol 8) :lol: bede w swoim zywiole-jak pracuje latem w swoim pubie na jarmarku-to 16 godzin na dobe :wink: Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 fszyscy poszli spać a mnie się chce pohgadać z kimś!!!!!!!!!!!!! :motz: wrrrr czy u Was - w dużych miastach - większych niż 140 tys podejrzana Dąbrowa G. :evilbat: też o godzinie 24 w knajpach puszczają piosenkę "Doobraaanocccc, dooobraaaanocccc ......" a jak piosenka się skończy to zaświecają światła, wywalają na środek knajpy odkurzacz, mopy, szmaty :evilbat: i cały ekwipunek do sprzątania i szaleją z tym między klientami???? :scream7: :scream_3: :shock: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: :boom: :ak-shot: :angryy: :motz: totalne buractwo, chamstwo i drobnomieszczaństwo!!!! to w "Klubie Muzycznym" - NIE IDŹCIE TAM LUDZIE!!!! :evilbat: :evillaug: :haha: sie zemściłam :icon_roc: :peace: Dziękuję za uwagę :shiny: :grins: Dobranoc - cierpię na chroniczny brak miejsc do odchamiania się oraz na zbyt małą ilość realnych przyjaciół :shock: fszyscy sie zestarzeli albo wyjechali :help1: :Help_2: :puppydog: :wallbash: poza tym jestem :stupid: :tard: :silly: prowadzam nocne monologi w galerii moich psów - widzicie co napisałam - PSÓW!!!! MAM DWA PSY!!!! myślałam, że nigdy nie będę miała dwóch :sweetCyb: i już mam lepszy humor :grins: Quote
olekg89 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 waszka ,a z toba wszystko dobrze????? Dzis sie moze spotkamy w Dąbrówce górniczej!!! Quote
szaraduszka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 oj Waszka, może by tak zamiast prowadzić nocne monologi za magisterkę się zabrać :roll: Ja tak czynię właśnie, potem hop na dogomanię cosik napisać (dziś na zakoconych tak jakoś po 6 rano) i można już spokojnie iść spać :lol: polecam, magisterka się idzie na przód 8) Quote
olekg89 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 zazdroszcze wam tych magisterek . w zeszłym roku zarobiłem 200zł za pisanie pracy magisterskiej mojej mamie .przepisywałem z rekopisu Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 malawaszka napisał(a):fszyscy poszli spać a mnie się chce pohgadać z kimś!!!!!!!!!!!!! :motz: wrrrr czy u Was - w dużych miastach - większych niż 140 tys podejrzana Dąbrowa G. :evilbat: też o godzinie 24 w knajpach puszczają piosenkę "Doobraaanocccc, dooobraaaanocccc ......" a jak piosenka się skończy to zaświecają światła, wywalają na środek knajpy odkurzacz, mopy, szmaty :evilbat: i cały ekwipunek do sprzątania i szaleją z tym między klientami???? :scream7: :scream_3: :shock: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: :boom: :ak-shot: :angryy: :motz: totalne buractwo, chamstwo i drobnomieszczaństwo!!!! to w "Klubie Muzycznym" - NIE IDŹCIE TAM LUDZIE!!!! :evilbat: :evillaug: :haha: sie zemściłam :icon_roc: :peace: Dziękuję za uwagę :shiny: :grins: Dobranoc - cierpię na chroniczny brak miejsc do odchamiania się oraz na zbyt małą ilość realnych przyjaciół :shock: fszyscy sie zestarzeli albo wyjechali :help1: :Help_2: :puppydog: :wallbash: poza tym jestem :stupid: :tard: :silly: prowadzam nocne monologi w galerii moich psów - widzicie co napisałam - PSÓW!!!! MAM DWA PSY!!!! myślałam, że nigdy nie będę miała dwóch :sweetCyb: i już mam lepszy humor :grins: jestes NIESAMOWITA Quote
zaba14 Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):fszyscy poszli spać a mnie się chce pohgadać z kimś!!!!!!!!!!!!! :motz: wrrrr czy u Was - w dużych miastach - większych niż 140 tys podejrzana Dąbrowa G. :evilbat: też o godzinie 24 w knajpach puszczają piosenkę "Doobraaanocccc, dooobraaaanocccc ......" a jak piosenka się skończy to zaświecają światła, wywalają na środek knajpy odkurzacz, mopy, szmaty :evilbat: i cały ekwipunek do sprzątania i szaleją z tym między klientami???? :scream7: :scream_3: :shock: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: :boom: :ak-shot: :angryy: :motz: totalne buractwo, chamstwo i drobnomieszczaństwo!!!! to w "Klubie Muzycznym" - NIE IDŹCIE TAM LUDZIE!!!! :evilbat: :evillaug: :haha: sie zemściłam :icon_roc: :peace: Dziękuję za uwagę :shiny: :grins: Dobranoc - cierpię na chroniczny brak miejsc do odchamiania się oraz na zbyt małą ilość realnych przyjaciół :shock: fszyscy sie zestarzeli albo wyjechali :help1: :Help_2: :puppydog: :wallbash: poza tym jestem :stupid: :tard: :silly: prowadzam nocne monologi w galerii moich psów - widzicie co napisałam - PSÓW!!!! MAM DWA PSY!!!! myślałam, że nigdy nie będę miała dwóch :sweetCyb: i już mam lepszy humor :grins: jestes NIESAMOWITA takie posty są niedozwolone, obrazki odciągają uwagę od treści postu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 [quote name='malawaszka'] o godzinie 24 w knajpach puszczają piosenkę "Doobraaanocccc, dooobraaaanocccc ......" a jak piosenka się skończy to zaświecają światła, wywalają na środek knajpy odkurzacz, mopy, szmaty :evilbat: i cały ekwipunek do sprzątania i szaleją z tym między klientami???? :hmmmm: A po co dłuzej siedzieć w knajpie ? Ty i tak juz masz dosyć jak widze :lol: Quote
adda Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 PIKA napisał(a): :hmmmm: A po co dłuzej siedzieć w knajpie ? Ty i tak juz masz dosyć jak widze :lol: E no, chyba malawaszka jednak nie miała dość :roll: Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 miała dość czy nie miała, ale nie uważacie że to totalne buractwo?? sprzątać kanjpę jak ludzie jeszcze siedzą??? :evil: Quote
Recommended Posts