Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka.....znajomych można znaleźc w różnych miejscach, zarówno nowych polskich znajomych, jak i zagranicznych.... zdziwiłabyś się, gdzie można spotkać Polaków 8) a to bardzo ciekawe, zobaczyć, jak się żyje gdzieś indziej, tak na dłuższą, niż urlop 2-tygodniowy, metę :wink:

poza tym teraz są tanie połączenia, internet, tanie linie lotnicze :D można wymyśleć to tak, żeby wcale się jakoś specjalnie nie odizolowywać :D

Posted

ja bym wolala tu zostac gdyby nie ta pogoda :-? .jak mieszkalam we Wloszech to tesknilam za Polska-a jak bylam w Polsce to tesknilam za Wlochami :roll: .A teraz z czereda psow mozna zapomniec o wakacjach w egzotycznych krajach-wiec trzeba sie tam wyniesc po prostu :lol:

Posted

nie mam..wszystko drogie-jedna dzialka jest na aukcji-znajomy bedzie licytowal......ziemia nad woda jest droga tam :-? ....ale najwyzej wlasne jezioro zbudujemy :lol: ..my szukamy jakies 2 hektary-w dosc uczeszczanej okolicy,ale jednoczesnie spokoj 8) ..szukamy tego od 3 lat-jak dom kupilismy to zrezygnowalismy-teraz znowu szukamy-wlasnie przez psy :lol: ....mozemy w Polsce kupic-ale....chcemy to potraktowac jak biznes-hodowla leonow,konie,lodki,dobre jedzonko-polskie,wloskie,angielskie,meksykanskie,indyjskie i chinskie 8) ..Tz bedzie uczyl-a ja bede w swoim zywiole-zwierzaki,woda i gotowanie :lol: no i moze z czasem aly fitness club-przydaloby sie :evilbat:

Posted

malawaszka napisał(a):
hah no proszę jakie plany rozbudowane - bez ekipy pracowników padniesz na pysk po miesiącu :wink:

no jasne,ze beda pracownicy-ale gotowanie,psy i konie-moja praca :lol: ....no i silownia moze :-? ..a zatrudnimy sprzataczki,pomoce kuchenne i stajenne :lol: jak nam sie uda-moge harowac jak wol 8) :lol: bede w swoim zywiole-jak pracuje latem w swoim pubie na jarmarku-to 16 godzin na dobe :wink:

Posted

fszyscy poszli spać a mnie się chce pohgadać z kimś!!!!!!!!!!!!! :motz:

wrrrr czy u Was - w dużych miastach - większych niż 140 tys podejrzana Dąbrowa G. :evilbat: też o godzinie 24 w knajpach puszczają piosenkę "Doobraaanocccc, dooobraaaanocccc ......" a jak piosenka się skończy to zaświecają światła, wywalają na środek knajpy odkurzacz, mopy, szmaty :evilbat: i cały ekwipunek do sprzątania i szaleją z tym między klientami???? :scream7: :scream_3: :shock: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: :boom: :ak-shot: :angryy: :motz:

totalne buractwo, chamstwo i drobnomieszczaństwo!!!! to w "Klubie Muzycznym" - NIE IDŹCIE TAM LUDZIE!!!! :evilbat: :evillaug: :haha: sie zemściłam :icon_roc: :peace:

Dziękuję za uwagę :shiny: :grins:

Dobranoc - cierpię na chroniczny brak miejsc do odchamiania się oraz na zbyt małą ilość realnych przyjaciół :shock: fszyscy sie zestarzeli albo wyjechali :help1: :Help_2: :puppydog: :wallbash:

poza tym jestem :stupid: :tard: :silly: prowadzam nocne monologi w galerii moich psów - widzicie co napisałam - PSÓW!!!! MAM DWA PSY!!!! myślałam, że nigdy nie będę miała dwóch :sweetCyb: i już mam lepszy humor :grins:

Posted

oj Waszka, może by tak zamiast prowadzić nocne monologi za magisterkę się zabrać :roll:
Ja tak czynię właśnie, potem hop na dogomanię cosik napisać (dziś na zakoconych tak jakoś po 6 rano) i można już spokojnie iść spać :lol:
polecam, magisterka się idzie na przód 8)

Posted

malawaszka napisał(a):

wrrrr czy u Was - w dużych miastach - większych niż 140 tys podejrzana Dąbrowa G. :evilbat: też o godzinie 24 w knajpach puszczają piosenkę "Doobraaanocccc, dooobraaaanocccc ......" a jak piosenka się skończy to zaświecają światła, wywalają na środek knajpy odkurzacz, mopy, szmaty :evilbat: i cały ekwipunek do sprzątania i szaleją z tym między klientami???? :scream7: :scream_3: :shock: :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: :boom: :ak-shot: :angryy: :motz:

totalne buractwo, chamstwo i drobnomieszczaństwo!!!! to w "Klubie Muzycznym" - NIE IDŹCIE TAM LUDZIE!!!! :evilbat: :evillaug: :haha: sie zemściłam :icon_roc: :peace:

Dobranoc - cierpię na chroniczny brak miejsc do odchamiania się oraz na zbyt małą ilość realnych przyjaciół :shock: fszyscy sie zestarzeli albo wyjechali :help1: :Help_2: :puppydog: :wallbash:

poza tym jestem :stupid: :tard: :silly: prowadzam nocne monologi w galerii moich psów - widzicie co napisałam - PSÓW!!!! MAM DWA PSY!!!! myślałam, że nigdy nie będę miała dwóch :sweetCyb: i już mam lepszy humor :grins:

jestes NIESAMOWITA

Posted

dbsst napisał(a):
malawaszka napisał(a):

jestes NIESAMOWITA

takie posty są niedozwolone, obrazki odciągają uwagę od treści postu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] o godzinie 24 w knajpach puszczają piosenkę "Doobraaanocccc, dooobraaaanocccc ......" a jak piosenka się skończy to zaświecają światła, wywalają na środek knajpy odkurzacz, mopy, szmaty :evilbat: i cały ekwipunek do sprzątania i szaleją z tym między klientami????
:hmmmm: A po co dłuzej siedzieć w knajpie ?
Ty i tak juz masz dosyć jak widze :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
:hmmmm: A po co dłuzej siedzieć w knajpie ?
Ty i tak juz masz dosyć jak widze :lol:
E no, chyba malawaszka jednak nie miała dość :roll: