malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 ojj widać widać :lol: "Boże gdzie on znowu leci - siakiś nakręcony dzisiaj i tylko go pilnować trzeba :shake: " Quote
asher Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Faktycznie, jak się przyjrzałam, to widac... A poza tym pierwsze zdjęcie nie powinno pozostawic żadnych watpliwości - ta typowo Lunetkowa mina łobuza :lol: Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 hehehehehe pewnie ma pchly kolo ogona i dlatego biega jak szalony ;) :lol: Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 asher napisał(a):Faktycznie, jak się przyjrzałam, to widac... A poza tym pierwsze zdjęcie nie powinno pozostawic żadnych watpliwości - ta typowo Lunetkowa mina łobuza :lol: hihih a widzisz - ale powoli mam dwa łobuzy i zaczynam nie nadążać :lol: a co do tych pcheł to całe szczęście że frontlinem zakropiłam zbójów bo temu pekinkowi dziś kelszcza wyciągałam, a i pchełek pewnie też u nich dostatek :-? :roll: szkoda mi strasznie tego pekinka - on by chciał być w naszej ekipie - chodzi za mną, przymila się i jest słodziachny :fadein: Quote
asher Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Najważniejsze, ze piesio nie jest katowany i głodny. A w ekipie to on juz przeciez jest :wink: Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 asher napisał(a):Najważniejsze, ze piesio nie jest katowany i głodny. A w ekipie to on juz przeciez jest :wink: nioooooooooooooooooo :D najwazniejsze ze nie chodzi glodny Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 noo on jest słodki strasznie- na początku bał się mnie bardzo ale teraz jużjak mnie widzi to lecii szybko się witać :-)) ale ma chore oczko :( wygląda jak pourazowe bielmo - na szczęście na jednym tylko ale pewnie nawet wet tego nie widział :( a w tle ssmann patrzy czy aby zbyt wielu czułości mu nie okazuję :lol: Quote
asher Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 No pewnie wet nie widział... Ale to przecież jest piesek i jeśli go nie boli, to on nawet nie zauważa, że coś jest nie tak :wink: Sama widzisz, po Bolusiu, że psy generalnie mają swoje ułomności głęboko pod ogonem :wink: Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 asher napisał(a):No pewnie wet nie widział... Ale to przecież jest piesek i jeśli go nie boli, to on nawet nie zauważa, że coś jest nie tak :wink: Sama widzisz, po Bolusiu, że psy generalnie mają swoje ułomności głęboko pod ogonem :wink: hahah no masz rację :lol: :lol: :lol: Bolut to zwłaszcza dzisiaj miał głęboko pod ogonem to że nie widzi - normalnie tak to jeszcze nie śmigał :lol: jak dziecko co to się dopiero biegać nauczyło :lol: :lol: :lol: już nawet wie kiedy dojeżdżamy na działkę :angel: i zaczyna się wspólne z Luną marudzenie :lol: szyyybciejj szyybciejjj :lol: i oba latają patyków szukają psują co się da :lol: :angel: Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 noo superancko a ja potem muszę chodzić i drzazgi zbierac :lol: i papierki bo jak cosik znajdą to wióry tylko lecą :lol: hihih goła klata :lol: Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 :lol: chyba tylko w ich dziwnym pojmowaniu porządku :lol: Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 malawaszka napisał(a)::lol: chyba tylko w ich dziwnym pojmowaniu porządku :lol: ale za to z pasja :D oddaa sie tym porzadkom ;) Quote
asher Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Na budowie sprzątasz? :o Masz dziewczyno zacięcie :lol: A teraz spadam. Ide w teren na poszukiwania Beżyka :wink: Dobranoc. Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 asher napisał(a):Na budowie sprzątasz? :o Masz dziewczyno zacięcie :lol: A teraz spadam. Ide w teren na poszukiwania Beżyka :wink: Dobranoc. sprzątam bo oni to robią tam gdzie potem samochodem jeżdżę i jak gryzą drewno na drzazgi to nie chcę opon wymieniać :-? a co to Beżyk?? :oops: :lol: znowu grypsy :-? Quote
asher Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 malawaszka napisał(a):a co to Beżyk?? :oops: :lol: znowu grypsy :-? Beżyk to bezdomny psiak, który się błąka w mojej okolicy. Dzikus straszny, panicznie boi się ludzi... :( Będziemy go próbowali złapac, ale naprawdę nie wiem, jak to rozegrać... On zazwyczaj siedzi w chaszczach w takiej półdzikiej okolicy, tam łapanka jest niemożliwa - krzaki i bagienko, jak się tam zaszyje, to klops... Dlatego podkarmiamy go z Iza Szumielewicz między blokami, żeby miec choć cień pewności, że będzie tu przychodził... :roll: No, to uciekam. papa Quote
arima Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 :angel: :angel: :angel: normalnie aniołeczek :angel: Ja też chce taką przytulanke!!!! :P Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):a co to Beżyk?? :oops: :lol: znowu grypsy :-? Beżyk to bezdomny psiak, który się błąka w mojej okolicy. Dzikus straszny, panicznie boi się ludzi... :( Będziemy go próbowali złapac, ale naprawdę nie wiem, jak to rozegrać... On zazwyczaj siedzi w chaszczach w takiej półdzikiej okolicy, tam łapanka jest niemożliwa - krzaki i bagienko, jak się tam zaszyje, to klops... Dlatego podkarmiamy go z Iza Szumielewicz między blokami, żeby miec choć cień pewności, że będzie tu przychodził... :roll: No, to uciekam. papa :kciuki: trzymam w takim razie - żeby Wam się udało :( biedna psinka - a Iza to niech na siebie uważa - Ona też po nocy się szwenda??? :roll: Quote
PIKA Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 po nocy psa lapia :roll: Przeciez psy w nocy czujniesze są :roll: Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 ale też nie ma samochodów na ulicach i pies głodniejszy może być nawet jak w dzień jadł... Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 "O rany! nareszcie zasnęła :) wiesz? miała straszną kolkę, ale dałam jej wody koperkowej - wiesz tej z apteki - to cudowny lek jest - działa niemal natychmiast! teraz cichutko bo się obudzi!" "No co się gapisz?? śpiącego dziecka nie widziałaś??? idź już stąd bo ją obudzisz :evil: " " :o O!! RANY!!! ale bąki sadzi!!! czujesz to czujesz??? jaaa!!! to ta woda koperkowa tak działa!!!" "No!! Co tak stoisz??? zrób coś z tym!!! Za co Ci płacę??!!!!" Quote
Recommended Posts