Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faktycznie, jak się przyjrzałam, to widac... A poza tym pierwsze zdjęcie nie powinno pozostawic żadnych watpliwości - ta typowo Lunetkowa mina łobuza :lol:

Posted

asher napisał(a):
Faktycznie, jak się przyjrzałam, to widac... A poza tym pierwsze zdjęcie nie powinno pozostawic żadnych watpliwości - ta typowo Lunetkowa mina łobuza :lol:

hihih a widzisz - ale powoli mam dwa łobuzy i zaczynam nie nadążać :lol:

a co do tych pcheł to całe szczęście że frontlinem zakropiłam zbójów bo temu pekinkowi dziś kelszcza wyciągałam, a i pchełek pewnie też u nich dostatek :-? :roll: szkoda mi strasznie tego pekinka - on by chciał być w naszej ekipie - chodzi za mną, przymila się i jest słodziachny :fadein:

Posted

asher napisał(a):
Najważniejsze, ze piesio nie jest katowany i głodny. A w ekipie to on juz przeciez jest :wink:

nioooooooooooooooooo :D najwazniejsze ze nie chodzi glodny

Posted

noo on jest słodki strasznie- na początku bał się mnie bardzo ale teraz jużjak mnie widzi to lecii szybko się witać :-)) ale ma chore oczko :( wygląda jak pourazowe bielmo - na szczęście na jednym tylko ale pewnie nawet wet tego nie widział :(

a w tle ssmann patrzy czy aby zbyt wielu czułości mu nie okazuję :lol:

Posted

No pewnie wet nie widział...
Ale to przecież jest piesek i jeśli go nie boli, to on nawet nie zauważa, że coś jest nie tak :wink: Sama widzisz, po Bolusiu, że psy generalnie mają swoje ułomności głęboko pod ogonem :wink:

Posted

asher napisał(a):
No pewnie wet nie widział...
Ale to przecież jest piesek i jeśli go nie boli, to on nawet nie zauważa, że coś jest nie tak :wink: Sama widzisz, po Bolusiu, że psy generalnie mają swoje ułomności głęboko pod ogonem :wink:

hahah no masz rację :lol: :lol: :lol: Bolut to zwłaszcza dzisiaj miał głęboko pod ogonem to że nie widzi - normalnie tak to jeszcze nie śmigał :lol: jak dziecko co to się dopiero biegać nauczyło :lol: :lol: :lol: już nawet wie kiedy dojeżdżamy na działkę :angel: i zaczyna się wspólne z Luną marudzenie :lol: szyyybciejj szyybciejjj :lol: i oba latają patyków szukają psują co się da :lol: :angel:

Posted

asher napisał(a):
Na budowie sprzątasz? :o Masz dziewczyno zacięcie :lol:

A teraz spadam. Ide w teren na poszukiwania Beżyka :wink: Dobranoc.

sprzątam bo oni to robią tam gdzie potem samochodem jeżdżę i jak gryzą drewno na drzazgi to nie chcę opon wymieniać :-?

a co to Beżyk?? :oops: :lol: znowu grypsy :-?

Posted

malawaszka napisał(a):

Beżyk to bezdomny psiak, który się błąka w mojej okolicy. Dzikus straszny, panicznie boi się ludzi... :( Będziemy go próbowali złapac, ale naprawdę nie wiem, jak to rozegrać... On zazwyczaj siedzi w chaszczach w takiej półdzikiej okolicy, tam łapanka jest niemożliwa - krzaki i bagienko, jak się tam zaszyje, to klops... Dlatego podkarmiamy go z Iza Szumielewicz między blokami, żeby miec choć cień pewności, że będzie tu przychodził... :roll:

No, to uciekam.
papa

Posted

asher napisał(a):
malawaszka napisał(a):

Beżyk to bezdomny psiak, który się błąka w mojej okolicy. Dzikus straszny, panicznie boi się ludzi... :( Będziemy go próbowali złapac, ale naprawdę nie wiem, jak to rozegrać... On zazwyczaj siedzi w chaszczach w takiej półdzikiej okolicy, tam łapanka jest niemożliwa - krzaki i bagienko, jak się tam zaszyje, to klops... Dlatego podkarmiamy go z Iza Szumielewicz między blokami, żeby miec choć cień pewności, że będzie tu przychodził... :roll:

No, to uciekam.
papa

:kciuki: trzymam w takim razie - żeby Wam się udało :( biedna psinka - a Iza to niech na siebie uważa - Ona też po nocy się szwenda??? :roll:

Posted

"O rany! nareszcie zasnęła :) wiesz? miała straszną kolkę, ale dałam jej wody koperkowej - wiesz tej z apteki - to cudowny lek jest - działa niemal natychmiast! teraz cichutko bo się obudzi!"

"No co się gapisz?? śpiącego dziecka nie widziałaś??? idź już stąd bo ją obudzisz :evil: "

" :o O!! RANY!!! ale bąki sadzi!!! czujesz to czujesz??? jaaa!!! to ta woda koperkowa tak działa!!!"

"No!! Co tak stoisz??? zrób coś z tym!!! Za co Ci płacę??!!!!"