Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img329.imageshack.us/img329/4696/dscf0457te5.jpg[/IMG]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]cudny bukieciek, pekne kwiaty i ten kolor milosci :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No to teraz czekamy na zdjecie tego wielbiciela Wasiuniu :loveu: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']hahahah wiedziałam, że zaraz sie będą chwalić te co jużwidziały i wyjdzie, że wszystkie :evil_lol:[/quote]
ja nie widziałam :shake: :placz: :placz: :placz:

Posted

Bukiet śliczny :loveu: Nic dziwnego, że i motyle szaleją :cool3:

[quote name='malawaszka']hahahah wiedziałam, że zaraz sie będą chwalić te co jużwidziały i wyjdzie, że wszystkie :evil_lol:[/QUOTE]

To ja się nie przyznam, że widziałam :p

Posted

[quote name='Pysia']I nie zobaczyz dopóki sobie nie kupisz anteny satelitarnej :diabloti:[/quote]
Pamiętasz tą reklamę? też mi się podobała:multi:
[B]Monika[/B] kwiaty bomba:loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Ooo Pysia ma cichego wielbiciela :roflt: :roflt:[/quote]

[B]Pączusia, hahahah. Pasuje nawet. Pysia i Pączuś :loveu: [/B]

[quote name='malawaszka']i teraz widać, KTO ogląda zdjęcia :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote]

[B]ja oglądam wszystkie :obrazic: [/B]
[B]i dlatego tak poźno odpisuję, bo czekam grzecznie aż mi sie załadują (we wsi na GPRS troche to trwa), ale ja grzecznie czekam. Potem oglądam. Każdziutkie. Ale mnie się nie docenia :placz: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Pączusia, hahahah. Pasuje nawet. Pysia i Pączuś :loveu: [/B]

[B]ja oglądam wszystkie :obrazic: [/B]
[B]i dlatego tak poźno odpisuję, bo czekam grzecznie aż mi sie załadują (we wsi na GPRS troche to trwa), ale ja grzecznie czekam. Potem oglądam. Każdziutkie. Ale mnie się nie docenia :placz: [/B][/quote]

no nie pączuś tylko pONczuś tam było tak???!!! i co?? I NIE OGLĄDAŁAŚ TYLKO POWIELASZ BŁĘDY :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']no nie pączuś tylko pONczuś tam było tak???!!! i co?? I NIE OGLĄDAŁAŚ TYLKO POWIELASZ BŁĘDY :diabloti:[/quote]

[B]wstrętna złośliwa żmijo :diabloti: [/B]
[B]wiem, że był PONczuś, ale ja się brzydzę błędami ortograficznymi, nawet jak mam je cytować, to nie mogę :angryy: [/B]
[B]podła podła podła podła [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]wstrętna złośliwa żmijo :diabloti: [/B]
[B]wiem, że był PONczuś, ale ja się brzydzę błędami ortograficznymi, nawet jak mam je cytować, to nie mogę :angryy: [/B]
[B]podła podła podła podła [/B][/quote]

phi!!! :obrazic: kiepska ojjj kiepska wymówka z tym nielubieniem błędów :shake: jak może być błąd ort w nazwie własnej - po prostu ktoś miał na nazwisko PONCZUŚ :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'][B]Duponczuś :diabloti: :diabloti: [/B]
[B]podła podła podła [/B][/quote]

buuahahah brakuje argumentów hę :diabloti: jak ich brakuje to sie za wyzwiska bierzemy :turn-l: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:czy ten Ponczuś to .................JU;)[/I][/B][/quote]
[B][I]:cool3:a ja napisałam dobrze ....to się nie zauważa:shake:[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']buhahahaha jak tu miło i rodzinnie :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

czyli jak zawsze :evil_lol: home sweet home :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]więcej mnie tu nie uświadczysz :obrazic:[/B]
[B]to ja ze szczerym sercem na dłoni, a tu kop w dupę :obrazic:[/B][/quote]

no i sie łobroź :diabloti:

[quote name='Doginka']A może to PolskiOwczarekNizinnyczuś?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

hahaha

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:a ja napisałam dobrze ....to się nie zauważa:shake:[/I][/B][/quote]

o masz! następna fochami rzuca :shake: