Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/4696/dscf0457te5.jpg[/IMG] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]cudny bukieciek, pekne kwiaty i ten kolor milosci :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No to teraz czekamy na zdjecie tego wielbiciela Wasiuniu :loveu: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 hahahah wiedziałam, że zaraz sie będą chwalić te co jużwidziały i wyjdzie, że wszystkie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='malawaszka']hahahah wiedziałam, że zaraz sie będą chwalić te co jużwidziały i wyjdzie, że wszystkie :evil_lol:[/quote] ja nie widziałam :shake: :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='aga1215']ja nie widziałam :shake: :placz: :placz: :placz:[/quote] I nie zobaczyz dopóki sobie nie kupisz anteny satelitarnej :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='malawaszka']hahahah wiedziałam, że zaraz sie będą chwalić te co jużwidziały i wyjdzie, że wszystkie :evil_lol:[/quote] hahahaha bo jest sie czym chwalic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Bukiet śliczny :loveu: Nic dziwnego, że i motyle szaleją :cool3: [quote name='malawaszka']hahahah wiedziałam, że zaraz sie będą chwalić te co jużwidziały i wyjdzie, że wszystkie :evil_lol:[/QUOTE] To ja się nie przyznam, że widziałam :p Quote
Paula Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja tez nie widzialam :placz: Weszka, daj popatrzec na psychopate :mad: :diabloti: Quote
aga1215 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Pysia']I nie zobaczyz dopóki sobie nie kupisz anteny satelitarnej :diabloti:[/quote] Pamiętasz tą reklamę? też mi się podobała:multi: [B]Monika[/B] kwiaty bomba:loveu: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 ahhhhhhhhh moje wy dogociółki lejecie miód na me serce :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='PIKA']Ooo Pysia ma cichego wielbiciela :roflt: :roflt:[/quote] [B]Pączusia, hahahah. Pasuje nawet. Pysia i Pączuś :loveu: [/B] [quote name='malawaszka']i teraz widać, KTO ogląda zdjęcia :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote] [B]ja oglądam wszystkie :obrazic: [/B] [B]i dlatego tak poźno odpisuję, bo czekam grzecznie aż mi sie załadują (we wsi na GPRS troche to trwa), ale ja grzecznie czekam. Potem oglądam. Każdziutkie. Ale mnie się nie docenia :placz: [/B] Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Maga100'][B]Pączusia, hahahah. Pasuje nawet. Pysia i Pączuś :loveu: [/B] [B]ja oglądam wszystkie :obrazic: [/B] [B]i dlatego tak poźno odpisuję, bo czekam grzecznie aż mi sie załadują (we wsi na GPRS troche to trwa), ale ja grzecznie czekam. Potem oglądam. Każdziutkie. Ale mnie się nie docenia :placz: [/B][/quote] no nie pączuś tylko pONczuś tam było tak???!!! i co?? I NIE OGLĄDAŁAŚ TYLKO POWIELASZ BŁĘDY :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='malawaszka']no nie pączuś tylko pONczuś tam było tak???!!! i co?? I NIE OGLĄDAŁAŚ TYLKO POWIELASZ BŁĘDY :diabloti:[/quote] [B]wstrętna złośliwa żmijo :diabloti: [/B] [B]wiem, że był PONczuś, ale ja się brzydzę błędami ortograficznymi, nawet jak mam je cytować, to nie mogę :angryy: [/B] [B]podła podła podła podła [/B] Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Maga100'][B]wstrętna złośliwa żmijo :diabloti: [/B] [B]wiem, że był PONczuś, ale ja się brzydzę błędami ortograficznymi, nawet jak mam je cytować, to nie mogę :angryy: [/B] [B]podła podła podła podła [/B][/quote] phi!!! :obrazic: kiepska ojjj kiepska wymówka z tym nielubieniem błędów :shake: jak może być błąd ort w nazwie własnej - po prostu ktoś miał na nazwisko PONCZUŚ :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [B]Duponczuś :diabloti: :diabloti: [/B] [B]podła podła podła [/B] Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Maga100'][B]Duponczuś :diabloti: :diabloti: [/B] [B]podła podła podła [/B][/quote] buuahahah brakuje argumentów hę :diabloti: jak ich brakuje to sie za wyzwiska bierzemy :turn-l: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 buhahahaha jak tu miło i rodzinnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [B]więcej mnie tu nie uświadczysz :obrazic:[/B] [B]to ja ze szczerym sercem na dłoni, a tu kop w dupę :obrazic:[/B] Quote
Doginka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A może to PolskiOwczarekNizinnyczuś?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:czy ten Ponczuś to .................JU;)[/I][/B][/quote] [B][I]:cool3:a ja napisałam dobrze ....to się nie zauważa:shake:[/I][/B] Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Vectra']buhahahaha jak tu miło i rodzinnie :evil_lol: :evil_lol:[/quote] czyli jak zawsze :evil_lol: home sweet home :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]więcej mnie tu nie uświadczysz :obrazic:[/B] [B]to ja ze szczerym sercem na dłoni, a tu kop w dupę :obrazic:[/B][/quote] no i sie łobroź :diabloti: [quote name='Doginka']A może to PolskiOwczarekNizinnyczuś?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] hahaha [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:a ja napisałam dobrze ....to się nie zauważa:shake:[/I][/B][/quote] o masz! następna fochami rzuca :shake: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dobranoc, motylki na noc [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dobranoc z motylami idę spać i z pieknym zapachem kwiatów :loveu: narazie one mi muszą wystarczyć :evil_lol: :hand: Quote
Elitesse Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 wstawaj Waszka !! nie ma spania do poludnia :eviltong: jeszcze cie ktos odwiedzi i co wtedy bedzie ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 bardzo śmieszne :diabloti: :eviltong: jużdawno nie śpie - arbeit kochana arbeit - teraz jade do Kato i musze kompa naprawić bo mi wentylator na procesorku siada więc paaaa Quote
Recommended Posts