AnkaG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Doginko - już wiem o twoim Gordonku. :lol: Ojcem moich dwóch suniek (po różnych matkach) jest Sasquehanna Domingo. Quote
Paula Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 AnkaG napisał(a)::-( Bozzze co ja dzisiaj przeżyłam :placz: :placz: :placz: Wspolczuwam :glaszcze: Biedna Nuka, pewnie sie wystraszyla :-( Dobrze, ze ja znalezliscie :calus: Quote
Doginka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 AnkaG napisał(a):Doginko - już wiem o twoim Gordonku. :lol: Ojcem moich dwóch suniek (po różnych matkach) jest Sasquehanna Domingo. A co wiesz Aniu?:mad: :diabloti: ;) Quote
Elitesse Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Doginka napisał(a):Może tu ktoś mi odpowie na temat paszportu dla psa?:roll: Gdzie wyrobić, czy trzeba chipować psa i czy później zgłaszam ten fakt i gdzie? I czy zdjęcie jest obowiązkowe, a jeśli tak , to gdzie je zrobić i czy z profilu, czy w całości i ile trzeba czekać? :oops: wyrobic mozna tylko u uprawnionych wetow - ich lista jest na glownej weterynaryjnej stronie chipowac nie trzeba jesli pies ma tatuaz ja u sredniakow mam zdjecia wklejone a u miniatury nie - nie jest to obowiazkowe wyrobienie paszportu kosztuje 52 zl i jest to cena urzedowa - jesli wet krzyknie wiecej znaczy ze oszust :diabloti: Quote
AnkaG Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Doginka napisał(a):A co wiesz Aniu?:mad: :diabloti: ;) No, z jakiego rodu on jest. :lol: Quote
aga1215 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Monika - gdzie zdjęcia z gór????????????? :mad: Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Weszko uważaj w twoim kompie sie zapanoszył nowy wirusik ...nazywa się Pysia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć dziewczynki:hand: Nareszcie dogo znowu działa:multi: Dzięki za odpowiedź ad. paszportu;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Weszko uważaj w twoim kompie sie zapanoszył nowy wirusik ...nazywa się Pysia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: już zutylizowałam tego wirusa pofarbowanego :evil_lol: zaraz wrzucę foteczki :multi: a przed chwilą nie było mojej galerii :crazyeye: szukałam jej przez 10 minut i NIE BYLO!!!!! ale na szczęście się pojawiłą z powrotem :multi: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 2,5 h pod górę :grins: ja i moja sis :p Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Doginka napisał(a):Jesteście bardzo podobne:loveu: to prawda :lol: bywało, że i jej znajomi czasem mnie z nią mylili na ulicy :evil_lol: ale o dziwo moi znajomi nigdy :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześc Waszka :multi: Fajna wycieczke mialas :cool3: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='PIKA']Cześc Waszka :multi: Fajna wycieczke mialas :cool3: fajną to mało powiedziane :evil_lol: było rewelacyjnie!!!! opłacało się wchodzić tak długo pod górę żeby zobaczyć te widoki oblane promieniami słońca :loveu: a potem poszaleć w schronisku :evil_lol: sponsor wycieczki :diabloti: bajka :loveu: niedziela była pochmurna ale równie piękna :loveu: Quote
PIKA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='malawaszka']fajną to mało powiedziane :evil_lol: było rewelacyjnie!!!! opłacało się wchodzić tak długo pod górę żeby zobaczyć te widoki oblane promieniami słońca :loveu: taaa widoki boskie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :crazyeye:ło jesu a gdzież to cię poniosło tak wysoko ....no ale jak sponsor to sponsor;)to trza Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:ło jesu a gdzież to cię poniosło tak wysoko ....no ale jak sponsor to sponsor;)to trza Beskid Żywiecki, Pasmo Babiogórskie - Schronisko na Hali Krupowej :p :loveu: Quote
PIKA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Posta mi tu wcięło :mad: to jeszcze jedna proba :diabloti: [quote name='malawaszka']fajną to mało powiedziane :evil_lol: było rewelacyjnie!!!! opłacało się wchodzić tak długo pod górę żeby zobaczyć te widoki oblane promieniami słońca :loveu: fajne widoki :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 PIKA napisał(a):Posta mi tu wcięło :mad: to jeszcze jedna proba :diabloti: fajne widoki :evil_lol::evil_lol: PIKA uspokój sie bo ten post sie pojawia i znika i finalnie będzie - więc niekoniecznie musisz sto razy te widoki cytować :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts