Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
:-( Bozzze co ja dzisiaj przeżyłam :placz: :placz: :placz:

Wspolczuwam :glaszcze: Biedna Nuka, pewnie sie wystraszyla :-( Dobrze, ze ja znalezliscie :calus:

Posted

Doginka napisał(a):
Może tu ktoś mi odpowie na temat paszportu dla psa?:roll:
Gdzie wyrobić, czy trzeba chipować psa i czy później zgłaszam ten fakt i gdzie? I czy zdjęcie jest obowiązkowe, a jeśli tak , to gdzie je zrobić i czy z profilu, czy w całości i ile trzeba czekać? :oops:

wyrobic mozna tylko u uprawnionych wetow - ich lista jest na glownej weterynaryjnej stronie
chipowac nie trzeba jesli pies ma tatuaz
ja u sredniakow mam zdjecia wklejone a u miniatury nie - nie jest to obowiazkowe
wyrobienie paszportu kosztuje 52 zl i jest to cena urzedowa - jesli wet krzyknie wiecej znaczy ze oszust :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Weszko uważaj w twoim kompie sie zapanoszył nowy wirusik ...nazywa się Pysia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: już zutylizowałam tego wirusa pofarbowanego :evil_lol:

zaraz wrzucę foteczki :multi: a przed chwilą nie było mojej galerii :crazyeye: szukałam jej przez 10 minut i NIE BYLO!!!!! ale na szczęście się pojawiłą z powrotem :multi:

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Waszka :multi:

Fajna wycieczke mialas :cool3:

fajną to mało powiedziane :evil_lol: było rewelacyjnie!!!! opłacało się wchodzić tak długo pod górę żeby zobaczyć te widoki oblane promieniami słońca :loveu: a potem poszaleć w schronisku :evil_lol:

sponsor wycieczki :diabloti:

bajka :loveu:

niedziela była pochmurna ale równie piękna :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']fajną to mało powiedziane :evil_lol: było rewelacyjnie!!!! opłacało się wchodzić tak długo pod górę żeby zobaczyć te widoki oblane promieniami słońca :loveu:

taaa widoki boskie :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:ło jesu a gdzież to cię poniosło tak wysoko ....no ale jak sponsor to sponsor;)to trza

Beskid Żywiecki, Pasmo Babiogórskie - Schronisko na Hali Krupowej :p :loveu:

Posted

Posta mi tu wcięło :mad:

to jeszcze jedna proba :diabloti:

[quote name='malawaszka']fajną to mało powiedziane :evil_lol: było rewelacyjnie!!!! opłacało się wchodzić tak długo pod górę żeby zobaczyć te widoki oblane promieniami słońca :loveu:

fajne widoki :evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Posta mi tu wcięło :mad:

to jeszcze jedna proba :diabloti:

fajne widoki :evil_lol::evil_lol:

PIKA uspokój sie bo ten post sie pojawia i znika i finalnie będzie - więc niekoniecznie musisz sto razy te widoki cytować :diabloti: :evil_lol: