Pysia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Elitesse napisał(a):musze kiedys TZta poprosic zeby mi zrobil zdjecie jak ja leze z psami :evil_lol: Najlepiej nago :diabloti: I wstaw do siebie :diabloti: Twoja galeria będzie miała największe wzięcie no i może w końcu na dogo pojawią się faceci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='AnkaG']Ooo znowu się kochają misie. :evil_lol: Moniko pozwolę sobie pokazac wczorajsze zdjęcie TZ-ta z córeczkami. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:poduszeczki elektryczne;) Cześć Waszeczko jak tam nocka minęła ....chyba już kawy tyle nie pijesz:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='paula_z'] Jakie niewiniatko :cool3: :grin: i taka mineczka...ja nic nie wiem:sleeping: ...nic nie widzialam:cool1: ..i nic nie zrobilam:shake: ...a ten papierek w mojej raczce...to tez nie wiem skad sie wział.....:shocked!: male dzieciaki sa cudne..bo nie udaja i sa takie naturalne... Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='AnkaG']Moniko to Lunka nie lubi się przytulać ? :crazyeye: nie :placz: tylko w nocy przychodzi i mi sięrozwala na poduszce ale przytulaniem bym tego nei nazwała :shake: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Waszeczko jak tam nocka minęła ....chyba już kawy tyle nie pijesz:razz: wczoraj jeszcze nie mogłam na kawę patrzeć :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i taka mineczka...ja nic nie wiem:sleeping: ...nic nie widzialam:cool1: ..i nic nie zrobilam:shake: ...a ten papierek w mojej raczce...to tez nie wiem skad sie wział.....:shocked!: tiaaaaaaa :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='malawaszka'] tiaaaaaaa :mad: tia....... tiaaaa..... a cos Ty mysłała???....... to sie samo zrobiło i mnie przy tym nie było.....:loveu: Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']tia....... tiaaaa..... a cos Ty mysłała???....... to sie samo zrobiło i mnie przy tym nie było.....:loveu: nooo MNIE przy robieniu Oliwkowej nie było :p :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 malawaszka napisał(a):nooo MNIE przy robieniu Oliwkowej nie było :p :evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
AnkaG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moniko jak to się nie przytula !!! Sznupek co się nie przytula ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak ty ją socjalizowałaś ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 AnkaG napisał(a):Moniko jak to się nie przytula !!! Sznupek co się nie przytula ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak ty ją socjalizowałaś ? :evil_lol: bo to jest snobek a nie sznupek :placz: zwalam to na jej niewiadome pochodzenie - tak się przynajmnije łudzę, że to nie moja wina :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='malawaszka'] tiaaaaaaa :mad: [quote name='malawaszka']nooo MNIE przy robieniu Oliwkowej nie było :p :evil_lol: ja rozumiem ze tej wersji sie trzymasz kurrczowo.....hihihihihi.... Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja rozumiem ze tej wersji sie trzymasz kurrczowo.....hihihihihi.... hahahahaha dokladnie tak :evil_lol: no i teraz co bym nie powiedziała to ona mi nie uwierzy że to nie moja córa :evil_lol: MAGA wytłumacz jej :lol: :lol: :lol: Quote
Nugatowa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dlaczego Ród Malawszkowskich ma takie piękne oczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Nugatowa']Dlaczego Ród Malawszkowskich ma takie piękne oczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :placz: :placz: :placz: ahhhhhh Nugatowa siem zawstydziłam Quote
AnkaG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 waszko a skąd masz Lunkę, bo nie znam jej historii. :oops: Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 AnkaG napisał(a):waszko a skąd masz Lunkę, bo nie znam jej historii. :oops: Lunę kupiłam u pośrednika, moje małe śledztwo wykazało potem, że pochodzi z koszmarnej rozmnażalni pod zachodnią granicą :-( a ja wtedy nie miałam pojęcia o rodowodach, hodowlach, itd - dopiero potem jak trafiłam na dogo to dowiedziałam się wszystkiego - tak to jest jak nikt w rodzinie nie ma pojęcia o kynologii :roll: Quote
PIKA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Waszka kupiosz se ruska to dopiero będziesz się miala do kogo przytulac :cool3: Quote
AnkaG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pisałaś na wątku dredzika o ZK. Zgadzam się, że to klub własnej adoracji i te przekręty na wystawach ... i słyszalam o sytuacjach krycia np. dwoma psami (więc kto jest tatusiem), krycia innym psem niż jest wpisany ... Ale na obronę muszę napisac, że ta koleżanka co jest szefem sekcji sznaucera i moja wetka (z mężem wetem) pomagają znaleźc domki sznaucerom, przynajmniej tym z rodowodem, w sytuacji gdy ktoś musi (lub chce :mad: ) oddac psiaka. I mój wet jadąc do Wrocka zabrał jamniczkę Bunię do nowego domku. do baaardzo dobrego domku. :lol: Quote
Nugatowa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='malawaszka']ahhhhhh Nugatowa siem zawstydziłam Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 PIKA napisał(a):Waszka kupiosz se ruska to dopiero będziesz się miala do kogo przytulac :cool3: noo mam nadzieję o ile mi nie wyrośnie koleny snobek :mad: AnkaG napisał(a):Ale na obronę muszę napisac, że ta koleżanka co jest szefem sekcji sznaucera i moja wetka (z mężem wetem) pomagają znaleźc domki sznaucerom, przynajmniej tym z rodowodem, w sytuacji gdy ktoś musi (lub chce :mad: ) oddac psiaka. I mój wet jadąc do Wrocka zabrał jamniczkę Bunię do nowego domku. do baaardzo dobrego domku. :lol: noo i modlę się o jak najwięcej takich ludzi :multi: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] to sie samo zrobiło i mnie przy tym nie było.....:loveu: [quote name='malawaszka']nooo MNIE przy robieniu Oliwkowej nie było :p :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja rozumiem ze tej wersji sie trzymasz kurrczowo.....hihihihihi.... [quote name='malawaszka']hahahahaha dokladnie tak :evil_lol: no i teraz co bym nie powiedziała to ona mi nie uwierzy że to nie moja córa :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: tak to jest jak się chce być na topie , a czasu na czytanie nie ma :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='mmbbaj']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: tak to jest jak się chce być na topie , a czasu na czytanie nie ma :evil_lol: bardzo smieszne:angryy: .............a my sobie z Waszeczka juz to wyjasniłysmy..dałysmy po razie:mad: i juz...... ja mam lewe oko fioletowe ona prawe....i spokoj.. Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo smieszne:angryy: .............a my sobie z Waszeczka juz to wyjasniłysmy..dałysmy po razie:mad: i juz...... ja mam lewe oko fioletowe ona prawe....i spokoj.. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='malawaszka'] a nie mowiłam.....:eviltong: Kocham Cię misiu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tylko prosba na przyszłosc...delikatniej...nie lubie brutalnosci.... i bacz wtedy zeby pasowało do makijazu...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='malawaszka'] [quote name='PIKA']A co Wy takie bojowe? :crazyeye: oj przesadzasz.......:mad: po co te wielkie słowa;) ... przeciez napisałam ze Kocham...nieustająco i na wciaz:diabloti: Waszka, prosze zdementuj te plotki ze sie nie kochamy...., przeciez to ze sie tłuczemy nie znaczy , ze sie nie kochamy...hihihihihihihihihihihi Quote
Recommended Posts