Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']napiszemy wspólnie książke...................ja mam taki plan ale co zaczynami pisac to się wkurzam bo za wolno pisze domyśli :evil_lol:[/quote]

hahaha noo dokładnie nie dałoby się spisać tych myśli które zapieprzały po mojej głowie :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
a ja dziś całą noc nie mogłam spać - to przez te Pysiowe kawy wczorajsze - położyłam się przed 1 a zasnęłam o 7.30 :crazyeye: :angryy: na godzinę bo o 8.30 musiałam juz wstać na dyżur z Oliwkową :cool1: [/quote] rany julek :roll: współczuję ...
Pysiu - czy Ty widzisz cóż żeś narobiła kobicienie? ;)

Posted

[quote name='Pysia'][COLOR=black]To mała Zmorka :p Weszka kocha Zmoreczke ;) [/COLOR][/quote]

:splat: no tak faktycznie :eviltong:

Czarnobyl bardzo ładnie :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Czy Wy się nadal kochacie? :evil_lol:

A waszka faktycznie schudła :roll: Tylko niech powie jak to zrobiła :mad:[/quote]

[B]jak to jak??zakochała sie.....nie bede dopytywac w kim czy w czym...ale jakby obiekt chyba jest nieistotny;) ;) [/B]
[B]a druga najlepsza dieta na swiecie to NŻT...a kolejna ŻP ( pomysłodawczynia tej diety jest hanka Bielicka)[/B]
[B]i cała tajemnica...:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='AlKil']Hm.... tutaj nauka języków.....:roll:
Ja kiedyś należałam do TPPR ( Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej).... Każdy w naszej klasie należał... ale teraz nie wiem czy nie powinnam się z tego powodu poddać lustracji....:hmmmm:[/quote][B][I]:multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i ja tysz i miałm legitymancję:p
Cześć nabuzowana Waszko:evil_lol:u nas przy gimnazjum jest siłownia na powietrzu...
[/I][/B]

Posted

[quote name='agabass']no ładnie człowieka trochę nie ma na dogo a u waszeczki gryzonie zaopiekowane się pojawiły:evil_lol:[/quote]

:hmmmm: jakie gryzonie???

[quote name='Doginka']Waszko hurrrrrrrrrrrrrrraa:multi: :multi: :multi: Gordon został dziś tatusiem :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Urodziły się 3 piękne suczki o 15.00. :multi:[/quote]

nooo to gratulujemy dumnemu tatusiowi i niech maluszki zdrowo i pięknie rosną :loveu: :multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jak to jak??zakochała sie.....nie bede dopytywac w kim czy w czym...ale jakby obiekt chyba jest nieistotny;) ;) [/B]
[B]a druga najlepsza dieta na swiecie to NŻT...a kolejna ŻP ( pomysłodawczynia tej diety jest hanka Bielicka)[/B]
[B]i cała tajemnica...:diabloti: [/B][/quote]

:grins:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i ja tysz i miałm legitymancję:p[/I][/B]
[I][B]Cześć nabuzowana Waszko:evil_lol:u nas przy gimnazjum jest siłownia na powietrzu...[/B][/I]
[/quote]

cześć Alu!! to nie mogłaś mi tego wczoraj powiedzieć??? skoczyłabym do tego Rybnika :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha zwracam uwagę na O. :evil_lol:
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/5079/2luty077hw5.jpg[/IMG]
[/quote]
Super minka :grin: Oliwka taka slodka, rozolutna dziewczyneczka :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']jeszcze troszku foteczek :p

Oliwkowa zafascynowana kaloryferem :evil_lol: i kwiatkami :evil_lol: biedne dziecko nie ma tego w domu :lol:
[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5727/2luty072om8.jpg[/IMG]

hahahaha zwracam uwagę na O. :evil_lol:
[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/5079/2luty077hw5.jpg[/IMG]

zmowa i zbiorowy atak na mą skromną osobę :evil_lol:
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/7851/2luty080dm5.jpg[/IMG][/quote]

Piękne zdjęcia:loveu:
Oliwcia przywołuje Cię do porządku:mad: , a skoro nie słuchasz to może trzeba przeczyścić Ci uszy:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

cześć Monisiu

z taką roześmiana Oliwkową mogłabym się pobawić :p
a to ewenement bo ostatnio doszłam do wniosku ze jakoś niespecjalnie przepadam za dziećmi ;)

Posted

[quote name='LAZY']Aleście się nagadały!!!
Żadne imię nie przypadło mi do gustu. Wybacz Pysiu:diabloti:
Oliwkowa super![/quote]
Zołza z Ciebie :obrazic:

Posted

[quote name='Doginka']Piękne zdjęcia:loveu:
[/quote]

dzięki :loveu:

[quote name='LAZY']Żadne imię nie przypadło mi do gustu.[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Elitesse']jesu jestem slepa :diabloti: dobrnelam do 7 strony galerii i nie moglam tego tematu odnalezc :evil_lol: za duzo :drinking: chyba ostatnio :eviltong:[/quote]

nie pij tyle kochana - małe dziecko masz wdomu :evil_lol:

[quote name='Gosiek']cześć Monisiu

z taką roześmiana Oliwkową mogłabym się pobawić :p
a to ewenement bo ostatnio doszłam do wniosku ze jakoś niespecjalnie przepadam za dziećmi ;)[/quote]

hihihi jak wrzeszczą to ja też nie przepadam :mad:

Posted

[quote name='mila_2']Waszka - co się dzieje ze stroną adopcji sznaucerów??[/quote]

nie wiem mila :placz: :placz: :placz: jestem załamana bo to już chyba z miesiąc nie działa, a stronę mam na prywatnym/firmowym serwerze takiego gościa - którego znam przez net tylko i teraz nie mogę się z nim skontaktować - ani na maile ani na gg nie odpowiada :placz: jak to nie wróci to stracę całą bazę i chyba się pochlastam:-(

Posted

[quote name='mila_2']zauważyłam, że to już trwa jakiś czas, ale nei śmiałam zapytać...wiesz, Boluś, [B]matura[/B] - nie chciałam głowy zawracać...[/quote]

:crazyeye: czyja matura???? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: czyja matura???? :evil_lol:[/quote]
Weszka to Ty jeszcze matury nie zrobiłaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To jak Ty chcesz prace napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Weszka to Ty jeszcze matury nie zrobiłaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To jak Ty chcesz prace napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

no własnie nie wiem :crazyeye: :evil_lol: może jak była amnestia Romana to mi cofnęli mature i mila ma jakieś tajne info :evil_lol: ;)