Doginka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sliczna niufka, tylko kto jej dał gencjanę do lizania?:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 malawaszka napisał(a):hahah noo Luna się deczko zdziwiła, ale żeby Tommy spokojnie mógł wyjść z pokoju to musiałam ją trzymać bo po co chłopaka stresować:roll: Tommy rzeczywiście jest zestresowany odkąd przeprowadziliśmy się do domu :shake: Chyba mu szkodzi nadmiar miejsca :crazyeye: Doginka napisał(a):Sliczna niufka, tylko kto jej dał gencjanę do lizania?:diabloti: :diabloti: :diabloti: Nie powiem :eviltong: Quote
Katerinas Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka'] [quote name='malawaszka'] eeee dycha jeszcze? [quote name='malawaszka'] weźmy to futro do domu :placz: :loveu: Cudowne, cudowne :loveu: :loveu: A dogoterapia bombowa :multi: waszka - musisz Oliwce niufa kupić :smile: ;) [quote name='LAZY']PIKA taką ruchliwą Oliwkę sobie spraw i odchudzanie murowane:) [quote name='PIKA']taa mam se zafundowac podobno doga i jeszcze male dziecko do tego :roll: W wariatkowie by mnie zamknęli zanim bym schudła hehehe... czyli mnie pewnie zamkną ;) jeśli sprawimy sobie szczeniora :p [quote name='malawaszka'] waszka - do twarzy Ci z niufem :smile: To co bierzesz od Pysi jak będą małe? ;) [quote name='Pysia'] Spotkanie na ubitej ziemi :diabloti: boszzz .... :-o Kto przeżył? :lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='bonita']Cześć :) Przyszłam popodziwiać fotki Dwa uśmiechnięte dziuby;) - Sjuper:loveu: Jutro tu wpadnę, to się bardziej zagłębię w galerię:cool3: Teraz trza iść spać:p witamy Bonitko i zapraszamy częściej :lol: [quote name='Katerinas'] 1. waszka - musisz Oliwce niufa kupić :smile: ;) 2. waszka - do twarzy Ci z niufem :smile: To co bierzesz od Pysi jak będą małe? ;) 3. boszzz .... :-o Kto przeżył? :lol: ad 1 nie musze - kupie jej czernysza i on będzie tak samo boski dla niej jak niuf :loveu: ad 2 nie biore :lol: z czernyszem lepiej wyglądam :evil_lol: ad 3 wszyscy dzięki naszej interwencji :evil_lol: Quote
bonita Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']witamy Bonitko i zapraszamy częściej :lol: Będę wpadać, będę w końcu jesteś moją dogo-babcią:loveu: :cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Katerinas'] Cudowne, cudowne :loveu: :loveu: A dogoterapia bombowa :multi: waszka - musisz Oliwce niufa kupić :smile: ;) hehehe... czyli mnie pewnie zamkną ;) jeśli sprawimy sobie szczeniora :p waszka - do twarzy Ci z niufem :smile: To co bierzesz od Pysi jak będą małe? ;) boszzz .... :-o Kto przeżył? :lol: Luneta reaguje już jak na nią spokojnie w towarzystwie Zmorki :) Oliwka kiedyś miała pewne obawy przed Zmoreczką ale tym razem rozmawiały sobie jak dwie kumpelki ;) Obawiam się że następnym razem nic nie powstrzyma Oliwki przed szarpaniem, kopaniem i biciem Zmorki :evil_lol: Już miała zapędy :diabloti: Jak Weszka będzie chciała to dostanie za darmo :loveu: Pod warunkiem wystawiania :diabloti: Przeżyła i Luneta i Tommy :) Tommy z gracją , powoli się wycofał a Luneta została zatrzymana przez Weszke ;) Najbardziej zdziwił mnie brak w tamtej chwili jazgotu Lunety :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Katerinas Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']Jak Weszka będzie chciała to dostanie za darmo :loveu: Pod warunkiem wystawiania :diabloti: Widzisz waszka :-) [quote name='Pysia'] Przeżyła i Luneta i Tommy :) Tommy z gracją , powoli się wycofał a Luneta została zatrzymana przez Weszke ;) Najbardziej zdziwił mnie brak w tamtej chwili jazgotu Lunety :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja myślę, że Lunetę zatkało. :lol: A może szkoda, że waszka zatrzymała Lunetę :diabloti: Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nie zwlekaj - przyjezdżaj :p Albo przyjedź jak niufolki będą miały po 7 tyg. bo wtedy słodziutkie :loveu: Daj tylko znać jakoś się postaram i zjawie. Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Katerinas'] Widzisz waszka :-) Ja myślę, że Lunetę zatkało. :lol: A może szkoda, że waszka zatrzymała Lunetę :diabloti: E tam :) Tommy tak naprawdę ma nature Zmoreczki czyli zero agresji ....Nie umie się bronić .... Wszystkie zwierzę ta jakie miałam pod swoją opieką od małego były jakieś takie nieagresywne :crazyeye: [quote name='Agga'] Daj tylko znać jakoś się postaram i zjawie. Będziesz wiedziała jak się urodzą galerii ;) Wtedy każdy jest u mnie mile widziany bo to super nauka od urodzenia dla malcy :) Czym więcej zapachów i rąk tym lepiej i potem tym lepsze charaktery ;) Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :pcześć Waszeczko ....kiełbasa jest Krakowska suszona jakbyś nie doczytała u Pysi:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Katerinas']Widzisz waszka :-) widze :evil_lol: ale ja wystawiać nie będę więc musiałabym kupić :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pcześć Waszeczko ....kiełbasa jest Krakowska suszona jakbyś nie doczytała u Pysi:evil_lol: cześć Alu - czytałam i podtrzymuję zamówienie w takim razie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 ooo jakiś gryzoń :cool1: jest taki samotny - czy mogę się nim zaopiekować??? :loveu: sesja sępiarska :evil_lol: Luna ma depresję :lol: depresja odeszła w niepamięć - żarcie ważniejsze:lol: Quote
Doginka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A co dobrego masz na depresję?:-o Skoro Lunka wyszła spod stołu to musi być dobre:diabloti: :crazyeye: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Doginka napisał(a):A co dobrego masz na depresję?:-o Skoro Lunka wyszła spod stołu to musi być dobre:diabloti: :crazyeye: mleczna kanapka :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak z malibu to też chcę trochę:diabloti: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Waszka bedzie miala niufa,:bigcool: Waszka bedzie miala niufa,:bigcool:Waszka bedzie miala niufa :bigcool: :evil_lol::evil_lol: Waszka Luneta to święta kobieta jest :loveu: Przy Sabie by ten numrr nie pzreszedl :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Doginka napisał(a):Jak z malibu to też chcę trochę:diabloti: bez malibu błeh :shake: PIKA napisał(a):Waszka bedzie miala niufa,:bigcool: Waszka bedzie miala niufa,:bigcool:Waszka bedzie miala niufa :bigcool: :evil_lol::evil_lol: Waszka Luneta to święta kobieta jest :loveu: Przy Sabie by ten numrr nie pzreszedl :evil_lol: waszka najpierw będzie miała ruska, a kieeeedyyyśśśśś małą Seti może :loveu: ale to za sto lat :p a Luneta za dużo razy dostała od kota po mordzie żeby ot tak sie na niego ładować :evil_lol: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']Luna ma depresję :lol: Hehe :D Luna ma mine jak 7 nieszczesc :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Weszka wymyśliłam imię dla Twojego ruska :grins: ............... BOLSZEWIK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: cześć chudzieńka Monisiu :p Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Nugatowa']Weszka wymyśliłam imię dla Twojego ruska :grins: ............... BOLSZEWIK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nugatowa no chyba Cię bóg opóścił :crazyeye: SSmanka i Bolszewik :shock: ja chcę żeby one się kochały więc musi być jakiś inny fuhrer :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Gosiek'] :loveu::loveu::loveu::loveu: cześć chudzieńka Monisiu :p cześć chudzieńka Gosiu :loveu: :loveu: :loveu: ja jeszcze nie całkiem chudzieńka ;) Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 malawaszka napisał(a):b a Luneta za dużo razy dostała od kota po mordzie żeby ot tak sie na niego ładować :evil_lol: aaaa to w niczym nie przeszkadza :diabloti: wręcz za taki numer to tym bardziej zjeść nalezy :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a):aaaa to w niczym nie przeszkadza :diabloti: wręcz za taki numer to tym bardziej zjeść nalezy :diabloti: ino Lun ma taki mały problem - jest wielkości kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 malawaszka napisał(a):ino Lun ma taki mały problem - jest wielkości kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to ona taka niewyrośnieta, czy te Wasze koty jakieś zmutowane ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts