Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah noo Luna się deczko zdziwiła, ale żeby Tommy spokojnie mógł wyjść z pokoju to musiałam ją trzymać bo po co chłopaka stresować:roll:

Tommy rzeczywiście jest zestresowany odkąd przeprowadziliśmy się do domu :shake: Chyba mu szkodzi nadmiar miejsca :crazyeye:

Doginka napisał(a):
Sliczna niufka, tylko kto jej dał gencjanę do lizania?:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Nie powiem :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']

eeee dycha jeszcze?

weźmy to futro do domu :placz:

:loveu:

Cudowne, cudowne :loveu: :loveu:
A dogoterapia bombowa :multi:

waszka - musisz Oliwce niufa kupić :smile: ;)

[quote name='LAZY']PIKA taką ruchliwą Oliwkę sobie spraw i odchudzanie murowane:)
[quote name='PIKA']taa mam se zafundowac podobno doga i jeszcze male dziecko do tego :roll:
W wariatkowie by mnie zamknęli zanim bym schudła hehehe... czyli mnie pewnie zamkną ;) jeśli sprawimy sobie szczeniora :p

waszka - do twarzy Ci z niufem :smile: To co bierzesz od Pysi jak będą małe? ;)

[quote name='Pysia']
Spotkanie na ubitej ziemi :diabloti:

boszzz .... :-o Kto przeżył? :lol:

Posted

[quote name='bonita']Cześć :)
Przyszłam popodziwiać fotki

Dwa uśmiechnięte dziuby;) - Sjuper:loveu:
Jutro tu wpadnę, to się bardziej zagłębię w galerię:cool3:
Teraz trza iść spać:p

witamy Bonitko i zapraszamy częściej :lol:

[quote name='Katerinas']
1. waszka - musisz Oliwce niufa kupić :smile: ;)

2. waszka - do twarzy Ci z niufem :smile: To co bierzesz od Pysi jak będą małe? ;)

3. boszzz .... :-o Kto przeżył? :lol:

ad 1 nie musze - kupie jej czernysza i on będzie tak samo boski dla niej jak niuf :loveu:
ad 2 nie biore :lol: z czernyszem lepiej wyglądam :evil_lol:
ad 3 wszyscy dzięki naszej interwencji :evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']

Cudowne, cudowne :loveu: :loveu:
A dogoterapia bombowa :multi:

waszka - musisz Oliwce niufa kupić :smile: ;)

hehehe... czyli mnie pewnie zamkną ;) jeśli sprawimy sobie szczeniora :p

waszka - do twarzy Ci z niufem :smile: To co bierzesz od Pysi jak będą małe? ;)

boszzz .... :-o Kto przeżył? :lol:

Luneta reaguje już jak na nią spokojnie w towarzystwie Zmorki :) Oliwka kiedyś miała pewne obawy przed Zmoreczką ale tym razem rozmawiały sobie jak dwie kumpelki ;) Obawiam się że następnym razem nic nie powstrzyma Oliwki przed szarpaniem, kopaniem i biciem Zmorki :evil_lol: Już miała zapędy :diabloti:
Jak Weszka będzie chciała to dostanie za darmo :loveu: Pod warunkiem wystawiania :diabloti:
Przeżyła i Luneta i Tommy :) Tommy z gracją , powoli się wycofał a Luneta została zatrzymana przez Weszke ;) Najbardziej zdziwił mnie brak w tamtej chwili jazgotu Lunety :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Jak Weszka będzie chciała to dostanie za darmo :loveu: Pod warunkiem wystawiania :diabloti:
Widzisz waszka :-)

[quote name='Pysia'] Przeżyła i Luneta i Tommy :) Tommy z gracją , powoli się wycofał a Luneta została zatrzymana przez Weszke ;) Najbardziej zdziwił mnie brak w tamtej chwili jazgotu Lunety :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja myślę, że Lunetę zatkało. :lol:
A może szkoda, że waszka zatrzymała Lunetę :diabloti:

Posted

Nie zwlekaj - przyjezdżaj :p Albo przyjedź jak niufolki będą miały po 7 tyg. bo wtedy słodziutkie :loveu:

Daj tylko znać jakoś się postaram i zjawie.

Posted

[quote name='Katerinas']

Ja myślę, że Lunetę zatkało. :lol:
A może szkoda, że waszka zatrzymała Lunetę :diabloti:

E tam :) Tommy tak naprawdę ma nature Zmoreczki czyli zero agresji ....Nie umie się bronić ....
Wszystkie zwierzę ta jakie miałam pod swoją opieką od małego były jakieś takie nieagresywne :crazyeye:

[quote name='Agga']

Daj tylko znać jakoś się postaram i zjawie.

Będziesz wiedziała jak się urodzą galerii ;) Wtedy każdy jest u mnie mile widziany bo to super nauka od urodzenia dla malcy :) Czym więcej zapachów i rąk tym lepiej i potem tym lepsze charaktery ;)

Posted

[quote name='Katerinas']

widze :evil_lol: ale ja wystawiać nie będę więc musiałabym kupić :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:pcześć Waszeczko ....kiełbasa jest Krakowska suszona jakbyś nie doczytała u Pysi:evil_lol:

cześć Alu - czytałam i podtrzymuję zamówienie w takim razie :evil_lol:

Posted

ooo jakiś gryzoń :cool1:

jest taki samotny - czy mogę się nim zaopiekować??? :loveu:

sesja sępiarska :evil_lol:

Luna ma depresję :lol:

depresja odeszła w niepamięć - żarcie ważniejsze:lol:

Posted

Waszka bedzie miala niufa,:bigcool: Waszka bedzie miala niufa,:bigcool:Waszka bedzie miala niufa :bigcool:

:evil_lol::evil_lol:

Waszka Luneta to święta kobieta jest :loveu:

Przy Sabie by ten numrr nie pzreszedl :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Jak z malibu to też chcę trochę:diabloti:

bez malibu błeh :shake:

PIKA napisał(a):
Waszka bedzie miala niufa,:bigcool: Waszka bedzie miala niufa,:bigcool:Waszka bedzie miala niufa :bigcool:

:evil_lol::evil_lol:

Waszka Luneta to święta kobieta jest :loveu:

Przy Sabie by ten numrr nie pzreszedl :evil_lol:

waszka najpierw będzie miała ruska, a kieeeedyyyśśśśś małą Seti może :loveu: ale to za sto lat :p

a Luneta za dużo razy dostała od kota po mordzie żeby ot tak sie na niego ładować :evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Weszka wymyśliłam imię dla Twojego ruska :grins: ...............

BOLSZEWIK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nugatowa no chyba Cię bóg opóścił :crazyeye: SSmanka i Bolszewik :shock: ja chcę żeby one się kochały więc musi być jakiś inny fuhrer :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
b

a Luneta za dużo razy dostała od kota po mordzie żeby ot tak sie na niego ładować :evil_lol:

aaaa to w niczym nie przeszkadza :diabloti: wręcz za taki numer to tym bardziej zjeść nalezy :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
aaaa to w niczym nie przeszkadza :diabloti: wręcz za taki numer to tym bardziej zjeść nalezy :diabloti:

ino Lun ma taki mały problem - jest wielkości kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ino Lun ma taki mały problem - jest wielkości kota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a to ona taka niewyrośnieta, czy te Wasze koty jakieś zmutowane ? :evil_lol: