sznaucerka16 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 mała waszka ciebie też zapraszam na gatkę Quote
Bila Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A może, Mała Waszka, i ze mną pogatasz:evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mała Waszka faktycznie uda się na odwyk jak to zobaczy....:drink1: Quote
Bila Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Waszunia już chyba wymiękła:lol:. Trudno Jej się zreszta dziwić:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='AlKil']Mała Waszka faktycznie uda się na odwyk jak to zobaczy....:drink1:[/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Matko :crazyeye: a o co tu [COLOR=Red][B]h[/B][/COLOR]odzi ? :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :wallbash: :wallbash: :grab: :grab: :grab: Quote
Bila Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']Matko :crazyeye: a o co tu [COLOR=red][B]h[/B][/COLOR]odzi ? :evil_lol:[/quote] Jak to o co? Przecież wiadomo, że o pieniądze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :cool3: [quote name='malawaszka']zatem zabieram swój zwierzęcy magnetyzm i spadam stąd - w końcu dziś piątek :scared: :hand: :drink1: [B][COLOR=red]a Ty gdzie???:mad: :mad: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]piateczek - prosze ponadrabiac zaleglosci...tu takie rzeczy i sprawy sie dzieja a panienka sobie wychodzi.....niedopuszczalne[/COLOR]:diabloti: [/B] :shithappens:[/quote] ......................... Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='LAZY']Sukni [B]śluben[/B] szuka:cool3:[/quote] a co to [B]śluben[/B] suknia? :evil_lol: Quote
Matagi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pamiętacie TEN topik?:evil_lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=11694&highlight=Agresywny+dog+niemiecki[/URL] [B]sznaucerka16 -[/B]zapraszam do powyższej lektury,zajmie Ci to troche :diabloti: czasu,ale nudzisz sie nie będziesz....;) :evil_lol: Quote
LAZY Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']a co to [B]śluben[/B] suknia? :evil_lol:[/QUOTE] No i daltego tak długo szuka, bo mało kto wie co to:diabloti: Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='sznaucerka16']widzialas moja prace:-)[/quote] jaką kuźwa prace? :angryy: Quote
LAZY Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']jaką kuźwa prace? :angryy:[/QUOTE] Buahahha O miłosci kochana, o miłości:) Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='LAZY']Buahahha O miłosci kochana, o miłości:)[/quote] O milości to pewnie to [QUOTE]Kocham Cię misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] strasznie się napracowała :diabloti: Quote
Matagi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :megagrin: :-D :megagrin: [quote name='PIKA']jaką kuźwa prace? :angryy:[/quote] Łomatko......zaczepiłam.....:smhair2: Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Matagi']:megagrin: :-D :megagrin: Łomatko......zaczepiłam.....:smhair2:[/quote] o co? :crazyeye: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witaj Weszko Kocham Cię misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :diabloti: Quote
Matagi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']o co? :crazyeye:[/quote] Hiiii hiiiii:evil_lol: może być,że zębami o klawiaturę:diabloti: :diabloti: :diabloti: Ojjj dawno nie było takich pracusiow na dogo......:roll: :evil_lol: Quote
beria Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='malawaszka']BO TAK!!! mam przeczucie że to właśnie TEN JEDYNY!!! :loveu: [/QUOTE] Myślałam, że piszesz o tym Pysi sąsiedzie z łopatą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszystko mi się pomieszało :smhair2: Wiem, że Waszka kocha sznaucerki, ale strach się bać, kto pojawi się tutaj jak pokocha ruski :megagrin: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Weszka...Wysyłam Ci gmailem foty po 10 sztuk niezmniejszone. Zajmie mi to jakieś 2 lata bo fot jest 204 sztuki....:cool1: Quote
Recommended Posts