Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlKil']Mała Waszka faktycznie uda się na odwyk jak to zobaczy....:drink1:[/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='PIKA']Matko :crazyeye: a o co tu [COLOR=red][B]h[/B][/COLOR]odzi ? :evil_lol:[/quote]
Jak to o co? Przecież wiadomo, że o pieniądze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:cool3: [quote name='malawaszka']zatem zabieram swój zwierzęcy magnetyzm i spadam stąd - w końcu dziś piątek :scared: :hand: :drink1:

[B][COLOR=red]a Ty gdzie???:mad: :mad: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]piateczek - prosze ponadrabiac zaleglosci...tu takie rzeczy i sprawy sie dzieja a panienka sobie wychodzi.....niedopuszczalne[/COLOR]:diabloti: [/B]

:shithappens:[/quote]

.........................

Posted

Pamiętacie TEN topik?:evil_lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=11694&highlight=Agresywny+dog+niemiecki[/URL]

[B]sznaucerka16 -[/B]zapraszam do powyższej lektury,zajmie Ci to troche :diabloti: czasu,ale nudzisz sie nie będziesz....;) :evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Buahahha
O miłosci kochana, o miłości:)[/quote]

O milości to pewnie to

[QUOTE]Kocham Cię misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]
strasznie się napracowała :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']o co? :crazyeye:[/quote]

Hiiii hiiiii:evil_lol: może być,że zębami o klawiaturę:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ojjj dawno nie było takich pracusiow na dogo......:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']BO TAK!!! mam przeczucie że to właśnie TEN JEDYNY!!! :loveu:
[/QUOTE]

Myślałam, że piszesz o tym Pysi sąsiedzie z łopatą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszystko mi się pomieszało :smhair2:

Wiem, że Waszka kocha sznaucerki, ale strach się bać, kto pojawi się tutaj jak pokocha ruski :megagrin: