Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100'][B]hahahha, a czy ON wie, że jest TUTAJ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]

[B]o matko, Waszko, trzeba ci bark nastawić.... :evil_lol: [/B][/quote]
Nie wie :diabloti:Ale mu kiedyś pokażę bo to facet z jajem ;)
To Weszka po ciężkiej kontuzji spowodowanej zabawą z łopatą ...zresztą ukochaną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']No baaaa :diabloti: :diabloti:
[IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/Weszkalopatka.jpg[/IMG]
Dobranoc :evillaug: :evillaug: :evillaug:[/quote]

jesu sikam :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Matagi']Ten tu to cieć Waszki????
[IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/30st135weszka.jpg[/IMG][/quote]
Nie no zaraz zejde na tamten świat :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='Elitesse']jesu sikam :lol: :lol: :lol:[/quote]
Nie jesteś sama :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']no chyba Cię troszeczkę poniosło moja droga bo u mnie są nadal jak były i tak samo zacinają forum :angryy: :shake:[/quote]

[quote name='PIKA']Aaaaaa

Wasia - srasia się odezwała :multi:

mnie tez blokuje :roll: i mnie informuje, że [B]skrypt jest zajety[/B] :evil_lol:[/quote]

[quote name='malawaszka']buuuahahaha Nugatowa :roflt: hahahahaha oszalały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia - [B]ZAPOMNIJ O BALKONIKU!!! a miałam Ci jutro przywieść, żeby Ci siełatwiej chodziło[/B] :diabloti:[/quote]

ufff - wreszcie mnie DG wpuściło:angryy: od pół godziny NIC - biała plama:angryy:
a se chciałam tu dychnąć:mad: chyba cuś przesadzili z tymi reklamami :hmmmm: :niewiem:

Nie mam siły :oops: czytać wszystko od wczoraj wstecz -
[B]Monika[/B] - dlaczego Edycie potrzeba balkoniku? I dlaczego Ty masz romans z łopatą?????????????? :hmmmm:
[QUOTE][IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/Weszkalopatka.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

[quote name='Pysia']Nie no zaraz zejde na tamten świat :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Nie jesteś sama :grins:[/quote]

No tak pytam.....:eviltong: do twarzy mu z tą łopatą....:evil_lol: U mnie co noc nowa dostawa śniegu,może Waszka by go wypożyczyła;) I widać,że o taki ....sercowy....:roll:

Posted

[quote name='aga1215']ufff - wreszcie mnie DG wpuściło:angryy: od pół godziny NIC - biała plama:angryy:
a se chciałam tu dychnąć:mad: chyba cuś przesadzili z tymi reklamami :hmmmm: :niewiem:

Nie mam siły :oops: czytać wszystko od wczoraj wstecz -
[B]Monika[/B] - dlaczego Edycie potrzeba balkoniku? I dlaczego Ty masz romans z łopatą?????????????? :hmmmm:[/quote]
To długa historia :diabloti:
Jezu przestań :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja juz jestem na skraju wyczerpania ze smiechu :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

[quote name='Matagi']No tak pytam.....:eviltong: do twarzy mu z tą łopatą....:evil_lol: U mnie co noc nowa dostawa śniegu,może Waszka by go wypożyczyła;) I widać,że o taki ....sercowy....:roll:[/quote]
Weszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pod " dostawą " sa Kwiaty dla Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie ...nie mogę już :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

buhahahahahah no prosze was :evil_lol::evil_lol: TZ wrócił dopiero co i na mnie dziwnie patrzy :evil_lol: :evil_lol: a ja wyje przed monitorem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AHAHHAHHAHAHHAAHA :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l:

Posted

[quote name='Pysia']Sąsiad chyba dzisiaj w pracy bo go ani razu nie widziałam :cool1:
Weszka była u mnie :multi:[/quote]

Z Łopatką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ?????????????

Posted

[quote name='Nugatowa']Z Łopatką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ?????????????[/quote]
Jutro zapytam czy zabrał ją ze sobą :evil_lol: Ciekawe jaką mine zrobi :diabloti:

[quote name='Elitesse']i znowu szczescie sie minelo :shake: :diabloti:[/quote]
Bo Weszka tak specjalnie przyjeżdza :mad:

Posted

Matko umarlam :roflt: :roflt:

[quote name='Pysia']Sąsiad chyba dzisiaj w pracy bo [B]go ani razu nie widziałam [/B]:cool1: [B]Weszka była u mnie[/B] :multi:[/quote]

Dowiedzial się, ze przyjeżdza to się boi z domu wyjśc :evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']jak tam sasiad i jego lopatka sie dzis miewaja ??[/quote][B][I]:razz:o jakie zainteresowanie;)[/I][/B]

[quote name='Pysia']Sąsiad chyba dzisiaj w pracy bo go ani razu nie widziałam :cool1:
Weszka była u mnie :multi:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyczuł Pysiowe intencje
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ale sie ubawiłam:evil_lol:
[/I][/B]

Posted

[quote name='PIKA']Matko umarlam :roflt: :roflt:

Dowiedzial się, ze przyjeżdza to się boi z domu wyjśc :evil_lol:[/quote]
Myślisz że się tą łopatą zabarykadował :hmmmm::hmmmm::hmmmm: