AnkaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 I jeszcze jedno [IMG]http://images14.fotosik.pl/76/b142d1cb61681413med.jpg[/IMG] To już masz wszystkie cztery :lol: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Maga100'][B]hahahha, a czy ON wie, że jest TUTAJ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] [B]o matko, Waszko, trzeba ci bark nastawić.... :evil_lol: [/B][/quote] Nie wie :diabloti:Ale mu kiedyś pokażę bo to facet z jajem ;) To Weszka po ciężkiej kontuzji spowodowanej zabawą z łopatą ...zresztą ukochaną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hej! BUhahahahaa Nugatowa!!!:roflt::roflt::roflt::roflt: Waszka :roflt: Quote
Matagi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ten tu to cieć Waszki???? [IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/30st135weszka.jpg[/IMG] Quote
Elitesse Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Nugatowa']No baaaa :diabloti: :diabloti: [IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/Weszkalopatka.jpg[/IMG] Dobranoc :evillaug: :evillaug: :evillaug:[/quote] jesu sikam :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Matagi']Ten tu to cieć Waszki???? [IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/30st135weszka.jpg[/IMG][/quote] Nie no zaraz zejde na tamten świat :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='Elitesse']jesu sikam :lol: :lol: :lol:[/quote] Nie jesteś sama :grins: Quote
aga1215 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='malawaszka']no chyba Cię troszeczkę poniosło moja droga bo u mnie są nadal jak były i tak samo zacinają forum :angryy: :shake:[/quote] [quote name='PIKA']Aaaaaa Wasia - srasia się odezwała :multi: mnie tez blokuje :roll: i mnie informuje, że [B]skrypt jest zajety[/B] :evil_lol:[/quote] [quote name='malawaszka']buuuahahaha Nugatowa :roflt: hahahahaha oszalały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia - [B]ZAPOMNIJ O BALKONIKU!!! a miałam Ci jutro przywieść, żeby Ci siełatwiej chodziło[/B] :diabloti:[/quote] ufff - wreszcie mnie DG wpuściło:angryy: od pół godziny NIC - biała plama:angryy: a se chciałam tu dychnąć:mad: chyba cuś przesadzili z tymi reklamami :hmmmm: :niewiem: Nie mam siły :oops: czytać wszystko od wczoraj wstecz - [B]Monika[/B] - dlaczego Edycie potrzeba balkoniku? I dlaczego Ty masz romans z łopatą?????????????? :hmmmm: [QUOTE][IMG]http://i50.photobucket.com/albums/f309/Nugatowa/Weszkalopatka.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
Matagi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Pysia']Nie no zaraz zejde na tamten świat :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Nie jesteś sama :grins:[/quote] No tak pytam.....:eviltong: do twarzy mu z tą łopatą....:evil_lol: U mnie co noc nowa dostawa śniegu,może Waszka by go wypożyczyła;) I widać,że o taki ....sercowy....:roll: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='aga1215']ufff - wreszcie mnie DG wpuściło:angryy: od pół godziny NIC - biała plama:angryy: a se chciałam tu dychnąć:mad: chyba cuś przesadzili z tymi reklamami :hmmmm: :niewiem: Nie mam siły :oops: czytać wszystko od wczoraj wstecz - [B]Monika[/B] - dlaczego Edycie potrzeba balkoniku? I dlaczego Ty masz romans z łopatą?????????????? :hmmmm:[/quote] To długa historia :diabloti: Jezu przestań :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja juz jestem na skraju wyczerpania ze smiechu :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Matagi']No tak pytam.....:eviltong: do twarzy mu z tą łopatą....:evil_lol: U mnie co noc nowa dostawa śniegu,może Waszka by go wypożyczyła;) I widać,że o taki ....sercowy....:roll:[/quote] Weszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pod " dostawą " sa Kwiaty dla Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ...nie mogę już :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Vectra Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 buhahahahahah no prosze was :evil_lol::evil_lol: TZ wrócił dopiero co i na mnie dziwnie patrzy :evil_lol: :evil_lol: a ja wyje przed monitorem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 nie mam siły nic napisać wariatki - leże i kwicze :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: v Quote
olcha Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 AHAHHAHHAHAHHAAHA :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [B]extra...ale sie ubawilam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [/B] Quote
Elitesse Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 jak tam sasiad i jego lopatka sie dzis miewaja ?? Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Sąsiad chyba dzisiaj w pracy bo go ani razu nie widziałam :cool1: Weszka była u mnie :multi: Quote
Nugatowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia']Sąsiad chyba dzisiaj w pracy bo go ani razu nie widziałam :cool1: Weszka była u mnie :multi:[/quote] Z Łopatką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ????????????? Quote
Elitesse Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia']Sąsiad chyba dzisiaj w pracy bo go ani razu nie widziałam :cool1: Weszka była u mnie :multi:[/quote] i znowu szczescie sie minelo :shake: :diabloti: Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Nugatowa']Z Łopatką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ?????????????[/quote] Jutro zapytam czy zabrał ją ze sobą :evil_lol: Ciekawe jaką mine zrobi :diabloti: [quote name='Elitesse']i znowu szczescie sie minelo :shake: :diabloti:[/quote] Bo Weszka tak specjalnie przyjeżdza :mad: Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Matko umarlam :roflt: :roflt: [quote name='Pysia']Sąsiad chyba dzisiaj w pracy bo [B]go ani razu nie widziałam [/B]:cool1: [B]Weszka była u mnie[/B] :multi:[/quote] Dowiedzial się, ze przyjeżdza to się boi z domu wyjśc :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Elitesse']jak tam sasiad i jego lopatka sie dzis miewaja ??[/quote][B][I]:razz:o jakie zainteresowanie;)[/I][/B] [quote name='Pysia']Sąsiad chyba dzisiaj w pracy bo go ani razu nie widziałam :cool1: Weszka była u mnie :multi:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyczuł Pysiowe intencje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ale sie ubawiłam:evil_lol: [/I][/B] Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='PIKA']Matko umarlam :roflt: :roflt: Dowiedzial się, ze przyjeżdza to się boi z domu wyjśc :evil_lol:[/quote] Myślisz że się tą łopatą zabarykadował :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Elitesse Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia'] Bo Weszka tak specjalnie przyjeżdza :mad:[/quote] musisz uzyc podstepu !! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Elitesse']musisz uzyc podstepu !! :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Wiesz...Ja mało podstępna jestem :roll: Ale spróbuję :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A JA SIE NIE DAM!!! :diabloti: następnym razem jadę do Pysi z Oliwkową to on też nie będzie chciał słuchać o mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts