Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a coż to za zależność??? :evil_lol:[/quote] A w zapisie :evil_lol: Nie wychodzi Ci ze są dwa takie same pliki ;) Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Pysia']A w zapisie :evil_lol: Nie wychodzi Ci ze są dwa takie same pliki ;)[/quote] bhahahahha gdzieś to wyczytała??? no nie mogę - nawet na dogomanii szukają sposobów żeby "przeskoczyć" zakazy :mdleje: Quote
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześc Wa[SIZE=4][B]sz[/B][/SIZE]ka :multi: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka']bhahahahha gdzieś to wyczytała??? no nie mogę - nawet na dogomanii szukają sposobów żeby "przeskoczyć" zakazy :mdleje:[/quote] Nigdzie nie wyczytałam ale sama zobacz ;) Tak na chłopski rozum ;) Jak zapisujesz jpg a gif to forma zapisu jest inna nawet takiego samego obrazu więc tak mi do głowy przyszło ...:evil_lol: Bo ja na tym się zupełnie nie znam ale ;) No na chłopski rozum :diabloti: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [B][I]Waszeczko ja Harleyowi dawałam na chorą wątróbkę gotowane rybki słodkowodne:razz:[/I][/B] Quote
Katerinas Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześć Waszeczko Oj... zaległości miałam dużo. Ale zdjęcia piękne. Oliwka piękniej z dnia na dzień :smile: [quote name='malawaszka']qrde no fajnie by było jakby to były zasmarkołki :shake: ale takie uczulenie jej się robi czy nie wiem co to - oszczypane cyco? :niewiem:[/quote] A zębulce jej idą? Bo jeśli się ślini i paluchy pcha do buziaka to mogą być takie krosteczki czy coś w tym stylu. Boluś, facet... weź się nooo ... nie wygłupiaj tylko JEDZ. Nie stresuj mnie... :roll: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Wa[SIZE=4][B]sz[/B][/SIZE]ka :multi: :evil_lol:[/quote] cześć, ale co w tym śmiesznego??? :cool1: [quote name='Pysia']Nigdzie nie wyczytałam ale sama zobacz ;) Tak na chłopski rozum ;) Jak zapisujesz jpg a gif to forma zapisu jest inna nawet takiego samego obrazu więc tak mi do głowy przyszło ...:evil_lol: Bo ja na tym się zupełnie nie znam ale ;) No na chłopski rozum :diabloti:[/quote] :hmmmm: bhahahaha ja chyba jednak nie mam chłopskiego rozumu :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]Waszeczko ja Harleyowi dawałam na chorą wątróbkę gotowane rybki słodkowodne:razz:[/I][/B][/quote] ale ryby generalnie na nerki są be :shake: [quote name='Katerinas']Cześć Waszeczko Oj... zaległości miałam dużo. Ale zdjęcia piękne. Oliwka piękniej z dnia na dzień :smile: A zębulce jej idą? Bo jeśli się ślini i paluchy pcha do buziaka to mogą być takie krosteczki czy coś w tym stylu. Boluś, facet... weź się nooo ... nie wygłupiaj tylko JEDZ. Nie stresuj mnie... :roll:[/quote] Kasia :calus: Oliwkowa to już ma zęby - może coś jej tam jeszcze rośnie - zresztą ona coś wiecznie mamle w tym dziobie :mad: :lol: Przekazałam Bolesławkowi kilka słów od Ciebie :razz: Quote
Vectra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześć Waszko :) odemnie też przekaż Bolutkowi że MA JEŚĆ !!!!!! Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Waszko :) odemnie też przekaż Bolutkowi że MA JEŚĆ !!!!!![/quote] sie robi!!! :evil_lol: Quote
Katerinas Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka']Kasia :calus: Oliwkowa to już ma zęby - może coś jej tam jeszcze rośnie - zresztą ona coś wiecznie mamle w tym dziobie :mad: :lol: [/quote] No mamle, mamle bo napewno jej jeszcze rosną :wink: Quote
Maga100 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka']w sumie to nie wiem, ale psy nie chciały same iśc na dwór :shake: [/quote] [B]już za minutkę, już za momencik będziesz tylko otwierała drzwi tarasu :p [/B] [B]A Boluś niech je :cool1: [/B] Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Katerinas']No mamle, mamle bo napewno jej jeszcze rosną :wink:[/quote] ooo a ja myślałam, ze ona juz ma wszystkie :oops: :evil_lol: ale to dlatego, że w gębę zaglądam jej tylko przy okazji wydłubywania psiej karmy, a wtedy zębów nie widać :angryy: [quote name='Maga100'][B]już za minutkę, już za momencik będziesz tylko otwierała drzwi tarasu :p [/B] [/quote] tiaaaaa u mnie momenty strasznie dłuuuugie są - no w sumie to drzwi mogę sobie juz otwierać :p Quote
Katerinas Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka']ooo a ja myślałam, ze ona juz ma wszystkie :oops: :evil_lol: ale to dlatego, że w gębę zaglądam jej tylko przy okazji wydłubywania psiej karmy, a wtedy zębów nie widać :angryy: [/quote] hehe... nie no... jest młodsza od Michasia więc napewno wszystkich nie ma. ;) Quote
Paula Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Czesc Monika :loveu: Ode mnie tez przekaz Boberkowi, ze ma jesc. Buziaczki dla mopikow :buzi: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 :hmmmm: wida muszę sięjeszcze podszkolić w etapach rozwoju dzieci :evil_lol: Paula - przekazane, ale nawet łba nie podniósł z legowiska :shake: zaraz wyciągam go na romantyczny spacer więc wtedy powtórzę :razz: qrcze fotek coś mało :oops: mam jeszcze kilka posprzątanych Lunek z oczami :loveu: [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/3628/dscf3735qo8.jpg[/IMG] [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/9149/dscf3736lt7.jpg[/IMG] [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/1726/dscf3737hg4.jpg[/IMG] [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/5906/dscf3738dn7.jpg[/IMG] [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/8594/dscf3739et7.jpg[/IMG] i nikt nie auważył jaką piękną ścieżke dla pcheł jej zrobiłam :mad: i Bolesławkowi też zrobiłam, ale jemu jeszcze muszę grzywkę podciąć :roflt: Quote
Doginka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześć Waszka. Parę dni mnie tu u Ciebie nie było, bo miałam włam do kompa i musiałam wzywać informatyka, żeby mi wszystko na nowo wgrywał i poustawiał, bo ja nadal nie znam się na kompie. :oops: ale już jest dobrze. Zdjęcia lunki z wyciapaną grzywką są śliczniaste:evil_lol: , a mała Oliwka nie wygląda na znudzoną:diabloti: . Smutno mi się zrobiło jak przeczytałam, że Boluś nie chce jeść i cieszę się, że pomału wraca mu apetyt(jeśli dobrze zrozumiałam):multi: Powiedz mu, że jak nie będzie jadł, to wyślę Ci w paczce mojego Rapera, a on Bolciowi wszystko z miski wymiecie;) :eviltong: . Ucałuj Oliwkę, wymiziaj pieski za uszkami i nie martw się Bolusiem - on jeszcze nie ma zamiaru uciekać za TM.Trzymam za niego kciuki:p Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Doginka']Cześć Waszka. Parę dni mnie tu u Ciebie nie było, bo miałam włam do kompa i musiałam wzywać informatyka, żeby mi wszystko na nowo wgrywał i poustawiał, bo ja nadal nie znam się na kompie. :oops: ale już jest dobrze. Zdjęcia lunki z wyciapaną grzywką są śliczniaste:evil_lol: , a mała Oliwka nie wygląda na znudzoną:diabloti: . Smutno mi się zrobiło jak przeczytałam, że Boluś nie chce jeść i cieszę się, że pomału wraca mu apetyt(jeśli dobrze zrozumiałam):multi: Powiedz mu, że jak nie będzie jadł, to wyślę Ci w paczce mojego Rapera, a on Bolciowi wszystko z miski wymiecie;) :eviltong: . Ucałuj Oliwkę, wymiziaj pieski za uszkami i nie martw się Bolusiem - on jeszcze nie ma zamiaru uciekać za TM.Trzymam za niego kciuki:p[/quote] dobrze że już jesteś :multi: a przez tą grzywkę boje się teraz podgolić uszy i łepetynkę bo wtedy będzie się baardzo wyróżniać taka grzywka :hmmmm: malutka :evil_lol: no z Bolesławkiem jest jakby lepiej - kombinujemy jak się da, żeby jadł - może jutro przywiozą nową karmę to zobaczymy. Bolo już ostrzy ząbki na przyjazd Rapera [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Boks2.gif[/img] :evil_lol: on niby taki ślepy, chory, ale dalej kozak [img]http://manu.dogomania.pl/emot/lajkonik.gif[/img] Quote
aga1215 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka'][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/8594/dscf3739et7.jpg[/IMG][/QUOTE] Lunka wreszcie odzyskała urodę :multi: - Monika - dlaczego tak długo ukrywałaś te śliczne ślipka???:mad: Monika- wymiziaj od nas Bolutka :loveu: Quote
Maga100 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [B]Boluś, to twardy chłop mówię ci.[/B] [B]Waszko, grudzien taki ciepły, to moze się jednak przeprowadź :cool3: [/B] [B]Kanapy wiem, ze już masz :p [/B] Quote
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka'] mam jeszcze kilka posprzątanych Lunek z oczami :loveu: [/quote] a gdzie Luna wsadza oczy jak ma balagan ? Do sloiczka? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='aga1215']Lunka wreszcie odzyskała urodę :multi: - Monika - dlaczego tak długo ukrywałaś te śliczne ślipka???:mad: Monika- wymiziaj od nas Bolutka :loveu:[/quote] Bolesławek miziany cały czas :loveu: Dziękujemy a ślipka ukrywałam bo :hmmmm: sama niewiem :lol: [quote name='Maga100'][B]Boluś, to twardy chłop mówię ci.[/B] [B]Waszko, grudzien taki ciepły, to moze się jednak przeprowadź :cool3: [/B] [B]Kanapy wiem, ze już masz :p [/B][/quote] hyhy kanapy to wszystko co mam :evil_lol: [quote name='PIKA']a gdzie Luna wsadza oczy jak ma balagan ? Do sloiczka? :evil_lol:[/quote] chowa za fiEranką :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='malawaszka'] [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/1726/dscf3737hg4.jpg[/IMG] [/quote] A co to za sceniak?!:loveu: :evil_lol: Jutro nowa karma, to i nowy apetycik będzie, zobaczysz!:p Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 qrde właśnie burki jadły kolację i co??? nastąpiła wielka wymiana :crazyeye: Boluś wypiął się na swoją omaszczoną karmę za to Luna miała na nią wielki ślinotok :mad: i podlazła i bezczelnie zaczęła pochłaniać Bolusiowe no to postawiłam Bolusiowi Lunkową miskę i co? i to było nawet dobre bo trochę podjadł :roll: pozwoliłam mu bo widać było że jest bardzo głodny ale coś nie pozwala mu jeść tej jego karmy :shake: bosze błagam, żeby smakował mu ten trovet :modla: Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Monika ,a ząbek go nie boli ? a może coś sobie w dziąsło zrobił ? oglądnij mu tam pożądnie morduche ... Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 no a czytać umi??? suchary chrupiące Lunkowe wsuwał - tylko swoje są be a zawsze ma nawet lekko namoczone :cool1: Quote
Recommended Posts