Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='malawaszka']bhahahaha Alu wsiadam w wehikuł i pędzę :evil_lol:o to już czekam ...stawiam wode na kawe;) Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 no co TY?!!!! przecież ja jadę MYĆ OKNA a nie pić kawę!!!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='malawaszka']no co TY?!!!! przecież ja jadę MYĆ OKNA a nie pić kawę!!!! :evil_lol:ale na rozgrzanie ;) Quote
Nugatowa Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Weszka a może wypastujesz u mnie jeszcze parkiety ? :lol: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Nugatowa PEWNIE!!!! KOMU JESZCZE COŚ POSPRZĄTAĆ??!! :p WŁAŚNIE POSPRZĄTAŁAM LUNKOWĄ GRZYWKĘ :shock: :ices_bla: :flaming: :wallbash: :siara: :scared: :grab: Quote
AnkaG Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Wpadnij do mnie 18 okien w tym 3 balkonowe podwójne. :evil_lol: Quote
Elitesse Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a ja pol dnia latalam po sklepach i jesem srednio zadowolona... niby mase rzeczy ale tego czego akurat ja chce to nie ma :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 malawaszka napisał(a):Nugatowa PEWNIE!!!! KOMU JESZCZE COŚ POSPRZĄTAĆ??!! :p WŁAŚNIE POSPRZĄTAŁAM LUNKOWĄ GRZYWKĘ :shock: :ices_bla: :flaming: :wallbash: :siara: :scared: :grab: Ja zapraszam Cię do siebie :diabloti: Coś kobieto zrobiła tej biednej psinie ? :mad: :mad: :mad: :angryy: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Anka - to do Ciebie wpadnę po drodze do Nugatowej do Krakowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie przejęłyście sie tym, że posprzątałam Lunkową grzywkę??? :placz: a jak się bałagan posprząta to go NIE MA!!! :placz: Elitesse i po coś tyle latała??? trzeba było pochodzić - z dołu lepiej widać :evil_lol: a ja zaraz sie biorę za czyszczenie akwarium :cool1: Quote
AnkaG Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Fajowo, że wpadniesz przeca masz po drodze:evil_lol: Ale brewek nie dam sprzątnąc :mad: Sprzątnij jeszcze brodkę Lunce i bedziesz miała ratlerka. :errrr: :errrr: :errrr: Quote
Elitesse Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 waszko a ty co z tym sprzataniem ? okres ci sie zbliza ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Elitesse napisał(a):waszko a ty co z tym sprzataniem ? okres ci sie zbliza ? :evil_lol: :evil_lol: wróżka cyco???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: AnkaG - brody nie tykam bo musiałabym potem popełnićsamobójstwo :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A ja raz widziałam sznaucerka, którego ogolili całego bo mial jakąś chorobe skóry. Nie miał ani brewek ani brody. :crazyeye: Quote
Elitesse Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 malawaszka napisał(a):wróżka cyco???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: nie, po prostu ja tez tak mam :diabloti: Quote
Elitesse Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 AnkaG napisał(a):A ja raz widziałam sznaucerka, którego ogolili całego bo mial jakąś chorobe skóry. Nie miał ani brewek ani brody. :crazyeye: kolo mnie we wroclawiu tez byl taki miniaturek znalzeny ktorego musieli ogolic bo koltunow nie dalo sie rozczesac :shake: wygladal jak srebrny pinczerek miniaturowy :) Quote
AnkaG Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To nie tylko moje psy jakieś dziwne bo się koopach nie tarzają ale i ja bo nie cierpię sprzatac. Może na północy to jakieś inne gatunki mieszkają ? Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 AnkaG napisał(a):To nie tylko moje psy jakieś dziwne bo się koopach nie tarzają ale i ja bo nie cierpię sprzatac. Może na północy to jakieś inne gatunki mieszkają ? e tam! ja też niecierpię sprzątać :shake: siedzę tu zamiast sie ruszyć wreszcie :mad: Quote
Vectra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 malawaszka napisał(a):e tam! ja też niecierpię sprzątać :shake: siedzę tu zamiast sie ruszyć wreszcie :mad: u mnie możesz troche ogarnąć :D Quote
Doginka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Fajnie macie dziewczyny, bo jak juz posprzątałyście to macie czysto, a ja od ok. pół roku sprzątam bałagan po remoncie pokoju i jeszcze nie udało mi się skończyć:-( :lookarou: :wallbash: :splat: I jak tu zaprosić Mikołaja w taki bałagan:x-mas: :tree1: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Doginka napisał(a):I jak tu zaprosić Mikołaja w taki bałagan:x-mas: :tree1: a myślisz, że dlaczego dostałam rózgę od mikołaja?? :evil_lol: normalnie az bym Wam zrobiła fotkę jaki mam błysk w pokoju :diabloti: ale nie zrobię hahahaha bo wtedy juz na pewno jak tu kiedyś zajrzy mój wymarzony królowiec to mnie nie zechce :roflt: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hehe :D Ja bede sprzatac 23-go :evil_lol: Dobrze, ze mam maly pokoik ;) A w ogole to spadam stad :scared: bo mam stronke 666 :baddevil: Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Nawet Wesz..ko jedna nie zauważyłaś ze3 byłam wcześniej u Ciebie i pytałam i grzywke :mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Pysia napisał(a):Nawet Wesz..ko jedna nie zauważyłaś ze3 byłam wcześniej u Ciebie i pytałam i grzywke :mad::mad::mad: zauważyłam tylko pisałyśmy w tym samym momencie :eviltong: a o grzywce już napisałam, że ją posprzątałam, a jak się posprząta bałagan to go nie ma :angryy: :placz: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 kocha to poczeka :evil_lol: atak na kępkę trawy obrażona i już jakieś pretensje :evil_lol: myślicielka :lol: gonitwa :loveu: Quote
Recommended Posts