Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']Kobieto, Ty wypuść to piwo z jednej ręki, a od drugiej odklej ruska i za aparat chwytaj :razz:[/quote]

święte słowa...ja tylko mam nadzieję, że jednak coś nam tu Waszka pokaże:evil_lol::evil_lol:

Posted

jestem, jestem - niedawno weszłam do domu, jestem tak padnięta, że nie wiem jak się nazywam no i dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tragicznej i niesprawiedliwej śmierci Bajanka :-( odechciewa się wszystkiego - świat jest szalenie, okrutnie niesprawiedliwy :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']jestem, jestem - niedawno weszłam do domu, jestem tak padnięta, że nie wiem jak się nazywam no i dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tragicznej i niesprawiedliwej śmierci Bajanka :-( odechciewa się wszystkiego - świat jest szalenie, okrutnie niesprawiedliwy :shake:[/QUOTE]

Jest Waszeczko jest...

Posted

[quote name='malawaszka']jestem, jestem - niedawno weszłam do domu, jestem tak padnięta, że nie wiem jak się nazywam no i dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tragicznej i niesprawiedliwej śmierci Bajanka :-( odechciewa się wszystkiego - świat jest szalenie, okrutnie niesprawiedliwy :shake:[/quote]
Witaj kobieto w domu :multi::multi::multi:
Smutno mi było bez Ciebie - wiesz ? :oops: I z tego smutku oświadczyłam się Ali...Słuchaj - ona dobrze gotuje i pracuje ;) Przyjmiemy ją do wspólnoty ;)
A świat jest niesprawiedliwy ...

Posted

nie mogę się otrząsnąć po tej wiadomości o Bajanku :-( mam wrażenie jakbym widziała to wszystko, jakbym tam była, tak bardzo emocjonalnie opisała wypadek Gosia Bajankowa, że jakbym się przeniosła tam i uczestniczyła...

Aguś u Bolutka dobrze - syneczek dał mi na powitanie milion śmierdziuchowatych busiaków i nie odstępuje mnie na krok teraz :loveu: bardzo za nimi tęskniłam i teraz jesteśmy znów razem :loveu: Oliwkowa czekała aż przyjadę i też się bardzo bardzo cieszyła - szalenie miłe są powroty do domu, kiedy czeka tyle kochanych istotek :loveu: pogoda jest paskudna więc tradycji nie stało się zadość, bo zawsze jak skądś wracam to najpierw idę z psami na dłuuugi spacer bo to jest to co mopiki kochają najbardziej, ale nie w deszczu :shake:

jestem pełna wrażeń - różnych, dobrych i złych

Mam cudowne wspomnienia z wyborów Najpiękniejszego Psa Wystawy - czyli BIS - emocje niesamowite, doping publiczności rewelacyjny - właściwie to publiczność wybrała - świetny sędzia mógł tylko wskazać tego właśnie psa - Bracco Italiano z Włoch - rewelacyjny pies śliczny strasznie i wszystkim się podobał najbardziej; bardzo mu kibicowałam na BISie i tak dałam się ponieść emocjom, że mało brakowało a bym się popłakała jak stanął na I lokacie :oops: strasznie musiałam ze sobą walczyć, żeby nie rozmazać makijażu :oops: śmiałam się, mówiłam że jestem nienormalna bo wzruszyłam się że wygrał pies którego widzę pierwszy i pewnie jedyny raz w życiu, a łzy uparcie pchały mi się do oczu :oops: ale zwalczyłam to i nie rozmazałam tuszu:cool1:

zdjęć - cóż wyjęłam aparat, zrobiłam kilka zdjęć na czernyszach i schowałam aparat bo zdjęcia strasznie ciemne - ja nie umiem robić zdjęć na hali - może jakbym miała lepszy aparat, ale jak zobaczyłam tych kilka fotek to odechciało mi się robić wiecej, poza tym w sobotę byłam TYLKO na czernyszach, a w niedzielę TYLKO na grzywcachi na finale (na BISie robiłam fotki wiec wstawie kilka jak coś wyszło bo jeszcze nie zgrałam, ale miałam kiepską miejscówkę:shake: ) - w sobotę chciałam przejść sie po halach, a zwłaszcza na sznaucery zerknąć, ale jak wyszłam to tak zaczęło lać, że zdenerwowałam się i obrażona na pogodę pojechałam do naszej kwatery :cool1:

Posted

[quote name='Katerinas'][B]malawaszka[/B]
Gdzieś Ty?
Ja myslałam, że po trzech dniach nieobecności nie odgrzebię się z zaległości... a tu proszę :crazyeye: pusto :crazyeye:[/quote]

no właśnie - Monika - co jest ????
sie odezwij przynajmniej..........