Pysia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Weszka dzisiaj wraca :multi: Spokojnej i przyjemnej podróży :) Quote
mila_2 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='beria']Kobieto, Ty wypuść to piwo z jednej ręki, a od drugiej odklej ruska i za aparat chwytaj :razz:[/quote] święte słowa...ja tylko mam nadzieję, że jednak coś nam tu Waszka pokaże:evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 to niech wraca szybko !! hmm a moze wolno coby mandatu po drodze nie zalapala :evil_lol: Quote
LAZY Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Hop, hop! Wróciłaś juz kochana bez mandatu na koncie???:cool3: Quote
malawaszka Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 jestem, jestem - niedawno weszłam do domu, jestem tak padnięta, że nie wiem jak się nazywam no i dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tragicznej i niesprawiedliwej śmierci Bajanka :-( odechciewa się wszystkiego - świat jest szalenie, okrutnie niesprawiedliwy :shake: Quote
Alicja Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [I]Waszeczko ...dobrze ze już jesteś[/I] Quote
LAZY Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='malawaszka']jestem, jestem - niedawno weszłam do domu, jestem tak padnięta, że nie wiem jak się nazywam no i dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tragicznej i niesprawiedliwej śmierci Bajanka :-( odechciewa się wszystkiego - świat jest szalenie, okrutnie niesprawiedliwy :shake:[/QUOTE] Jest Waszeczko jest... Quote
Pysia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='malawaszka']jestem, jestem - niedawno weszłam do domu, jestem tak padnięta, że nie wiem jak się nazywam no i dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tragicznej i niesprawiedliwej śmierci Bajanka :-( odechciewa się wszystkiego - świat jest szalenie, okrutnie niesprawiedliwy :shake:[/quote] Witaj kobieto w domu :multi::multi::multi: Smutno mi było bez Ciebie - wiesz ? :oops: I z tego smutku oświadczyłam się Ali...Słuchaj - ona dobrze gotuje i pracuje ;) Przyjmiemy ją do wspólnoty ;) A świat jest niesprawiedliwy ... Quote
Maga100 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [B]witaj, Waszko. Smutno u nas tutaj :-( [/B] Quote
aga1215 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [B]Witaj Waszko-Podróżniczko![/B] Nawet bez zdjęć........ Pisz co u Bolutka:loveu: Quote
malawaszka Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 nie mogę się otrząsnąć po tej wiadomości o Bajanku :-( mam wrażenie jakbym widziała to wszystko, jakbym tam była, tak bardzo emocjonalnie opisała wypadek Gosia Bajankowa, że jakbym się przeniosła tam i uczestniczyła... Aguś u Bolutka dobrze - syneczek dał mi na powitanie milion śmierdziuchowatych busiaków i nie odstępuje mnie na krok teraz :loveu: bardzo za nimi tęskniłam i teraz jesteśmy znów razem :loveu: Oliwkowa czekała aż przyjadę i też się bardzo bardzo cieszyła - szalenie miłe są powroty do domu, kiedy czeka tyle kochanych istotek :loveu: pogoda jest paskudna więc tradycji nie stało się zadość, bo zawsze jak skądś wracam to najpierw idę z psami na dłuuugi spacer bo to jest to co mopiki kochają najbardziej, ale nie w deszczu :shake: jestem pełna wrażeń - różnych, dobrych i złych Mam cudowne wspomnienia z wyborów Najpiękniejszego Psa Wystawy - czyli BIS - emocje niesamowite, doping publiczności rewelacyjny - właściwie to publiczność wybrała - świetny sędzia mógł tylko wskazać tego właśnie psa - Bracco Italiano z Włoch - rewelacyjny pies śliczny strasznie i wszystkim się podobał najbardziej; bardzo mu kibicowałam na BISie i tak dałam się ponieść emocjom, że mało brakowało a bym się popłakała jak stanął na I lokacie :oops: strasznie musiałam ze sobą walczyć, żeby nie rozmazać makijażu :oops: śmiałam się, mówiłam że jestem nienormalna bo wzruszyłam się że wygrał pies którego widzę pierwszy i pewnie jedyny raz w życiu, a łzy uparcie pchały mi się do oczu :oops: ale zwalczyłam to i nie rozmazałam tuszu:cool1: zdjęć - cóż wyjęłam aparat, zrobiłam kilka zdjęć na czernyszach i schowałam aparat bo zdjęcia strasznie ciemne - ja nie umiem robić zdjęć na hali - może jakbym miała lepszy aparat, ale jak zobaczyłam tych kilka fotek to odechciało mi się robić wiecej, poza tym w sobotę byłam TYLKO na czernyszach, a w niedzielę TYLKO na grzywcachi na finale (na BISie robiłam fotki wiec wstawie kilka jak coś wyszło bo jeszcze nie zgrałam, ale miałam kiepską miejscówkę:shake: ) - w sobotę chciałam przejść sie po halach, a zwłaszcza na sznaucery zerknąć, ale jak wyszłam to tak zaczęło lać, że zdenerwowałam się i obrażona na pogodę pojechałam do naszej kwatery :cool1: Quote
bigos Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 No właśnie, była na światówce i mnie nie odwiedziła:placz::placz::placz::mad::mad::mad: Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Napisz jak Ci się niufek II na BISie podobał :) Quote
Paula Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czesc Weszka :lol: Daj jakies foteczki :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 hej waszunia, nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze, ze byłas na tej wystawie :oops: a ze zdjeciami zawsze na takich halach są problemy w katowicach to samo było :angryy: Quote
Elitesse Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 co to sie dzieje zebym moja ulubiona galerie musiala odowpywac z 5 strony ?? :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 put put waszka zyjesz ty?:mad: Quote
Katerinas Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [B]malawaszka[/B] Gdzieś Ty? Ja myslałam, że po trzech dniach nieobecności nie odgrzebię się z zaległości... a tu proszę :crazyeye: pusto :crazyeye: Quote
aga1215 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Katerinas'][B]malawaszka[/B] Gdzieś Ty? Ja myslałam, że po trzech dniach nieobecności nie odgrzebię się z zaległości... a tu proszę :crazyeye: pusto :crazyeye:[/quote] no właśnie - Monika - co jest ???? sie odezwij przynajmniej.......... Quote
Vectra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Halo Waszka wracaj no tu :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts