malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 beria napisał(a):To prawdziwy raj :loveu: Chociaż moja wolałaby pewnie raj z możliwością degustacji :diabloti: hihi a i owszem była taka możliwość, ale na szczęście mopy nie gustują w ptasim guanie :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 hau hau Fstrętne ptaszysko :diabloti: a kysz! moja plaża :cool1: bo Cie Bolkiem poszczuję :diabloti: :ices_bla: syknął coś pod nosem czy mi się wydawało? :hmmmm: aaaaaaa mamooo on na mnie syczyyy :eek2: :scared: ratuj ratuj! a to głupia suka! czego ona się boi? :shock: ahh ja to jednak jestem twardzielem 8-) Quote
AnkaG Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No ciekawe jak by łabądek uszczypnął Lunke w doopalka.:evil_lol: Estka czuje się dobrze:lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 AnkaG napisał(a):No ciekawe jak by łabądek uszczypnął Lunke w doopalka.:evil_lol: Estka czuje się dobrze:lol: hahaha no ja nie chciałabym widzieć jaka by była histeria wtedy :crazyeye: :shake: super, że Estusia ma siędobrze - oby tak dalej :multi: :loveu: i czekam na jakieś foteczki przemiłych gości :multi: a najlepiej zaopatrzyć się w cyfróweczkę i założyć własną galerię :razz: Quote
AnkaG Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Synuś to jużz mi wiele razy mówił o kupnie cyfrówki, ale jakoś tak schodzi na plan dalszy :cool3: . Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 AnkaG napisał(a):Synuś to jużz mi wiele razy mówił o kupnie cyfrówki, ale jakoś tak schodzi na plan dalszy :cool3: . nie zwlekaj nie zwlekaj :razz: tyle ulotnych chwil można uchwycić i potem cieszyć oczy :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a ja myślałam ze babądzie juz wyfujneły :eviltong: ps. waszka wysłalam ci na gadu linka, zobacz co sie tam u was wyprawia :mad: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 odpisałam Ci na gg :evil_lol: ale świrusy w tym moim mieście :evil_lol: czubki normalnie sami zobaczcie :evil_lol: ja ich nie znam :evil_lol: http://youtube.com/watch?v=AThm7Yw4its&mode=related&search Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale wariaty w tej Dabrowie ;) Quote
resuruss Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Buahahahahaahahahahahhahahahahahaahha,leze i sie skrecam ze smiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie Waszka przyjezdzam do Ciebie i bedziemy szukac Sroki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 hahah czubki straszne :evil_lol: czego to łebki nie wymyślą z nudów :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']odpisałam Ci na gg :evil_lol: ale świrusy w tym moim mieście :evil_lol: czubki normalnie sami zobaczcie :evil_lol: ja ich nie znam :evil_lol: http://youtube.com/watch?v=AThm7Yw4its&mode=related&search hahahahaha dobrze ze w sosnowcu takich nie mamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka'] a kysz! moja plaża :cool1: bo Cie Bolkiem poszczuję :diabloti: :scared: ratuj ratuj! hehehehe... Lunka jest boska :lol: :lol: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No to jutro jedziemy na wycieczke...Będzie masakra z tyloma psami :diabloti: Quote
Katerinas Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka']ale świrusy w tym moim mieście :evil_lol: czubki normalnie sami zobaczcie :evil_lol: ja ich nie znam :evil_lol: http://youtube.com/watch?v=AThm7Yw4its&mode=related&search buahaha ... ale czad :lol: :lol: [quote name='malawaszka'] ja ich nie znam :evil_lol: taaaa? :razz: :lol: Quote
Doginka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :evil_lol: :crazyeye: Hahahaha niezły ptaszek z tego Sroki:diabloti: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):No to jutro jedziemy na wycieczke...Będzie masakra z tyloma psami :diabloti: Pomięszały mi się galerie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To miało być u mnie ;) No ale mogę Wam powiedzieć że jutro jedziemy na spacer ;) Weszka z terrorystami, ja ze Zmoroszelmami i rav z SH- Luką :p:p Będzie wesoło...SH i Luneta :diabloti: Do tego Szelma :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Katerinas napisał(a):hehehehe... Lunka jest boska :lol: :lol: ona durna a nie boska :evil_lol: Katerinas napisał(a):taaaa? :razz: :lol: yhyy :p Doginka napisał(a)::evil_lol: :crazyeye: Hahahaha niezły ptaszek z tego Sroki:diabloti: hihih ot taki skowronek radosny :lol: Pysia napisał(a):Pomięszały mi się galerie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To miało być u mnie ;) No ale mogę Wam powiedzieć że jutro jedziemy na spacer ;) Weszka z terrorystami, ja ze Zmoroszelmami i rav z SH- Luką :p:p Będzie wesoło...SH i Luneta :diabloti: Do tego Szelma :diabloti: :eek2: oby tylko krew się nie lała to bedzie dobrze :cool1: mam nadzieję, że Bolesławek nie zestresuje się za bardzo :oops: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 malawaszka napisał(a): :eek2: oby tylko krew się nie lała to bedzie dobrze :cool1: mam nadzieję, że Bolesławek nie zestresuje się za bardzo :oops: Kazdy ma swojego bzika ;) Ja mam Szelme :evil_lol: Ale jak TZ nie pojedzie to jej nie wezmę ;) Wiesz ze ona normalnie spokojna na spacerku jest :) Ale licho wie jak zareaguje na szałaputa - Lukę ;) Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):Kazdy ma swojego bzika ;) Ja mam Szelme :evil_lol: a ja mam dwa małe bziczki :p Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Byłam u Was :p Dobranoc :hand: ooo witaj Hanko droga - dawno Cię u nas nie było :mad: Quote
PIKA Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :scared: ratuj ratuj! O jaka Luneta odważna :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 PIKA napisał(a):O jaka Luneta odważna :evil_lol: szalenie i dziś też dała pokaz swojej odwagi :mad: byliśmy na super spacerku z Pysią, Jej TZ i Zmoroszelmami i z Ravkiem z Luką (SH) - Luka chciała się bawić a Luna wpadała w histerię :placz: ale i tak było fajnie :multi: musimy się częściej z Luką spotykać to może się mopy oswoją :razz: :loveu: Quote
Pysia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 malawaszka napisał(a):szalenie i dziś też dała pokaz swojej odwagi :mad: byliśmy na super spacerku z Pysią, Jej TZ i Zmoroszelmami i z Ravkiem z Luką (SH) - Luka chciała się bawić a Luna wpadała w histerię :placz: ale i tak było fajnie :multi: musimy się częściej z Luką spotykać to może się mopy oswoją :razz: :loveu: Nie było wcale tak źle ;) Histeria trwała krótko a na dodatek Luneta na samym początku okazała się super odważna bo podeszła do Szelmy i się z nią przywitała :crazyeye: Z wrazenia nie byłam w stanie nic powiedzieć :evil_lol: Quote
Recommended Posts