malawaszka Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 mieszkania mieszkaniami, na szczęście są jeszcze domki na wsi :loveu: a fotki i tak trzeba wklejać :lol: no i to by było na tyle bo images nawalił :angryy: edit: może coś jeszcze się uda Quote
Katerinas Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='malawaszka']mieszkania mieszkaniami, na szczęście są jeszcze domki na wsi :loveu: a fotki i tak trzeba wklejać :lol: ooo... łyska :smile: boszzz... jakbym pojechała nad jakieś jeziorko :roll: [quote name='malawaszka'] Szczęśliwy Bolutek i zadziorna Lunka ;) Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ale bowsko :loveu: waszeczko czy to Pogoria:razz: Quote
Maga100 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='malawaszka'] i tak nie tak bardzo jak w Wawce, gdzie moja koleżanka kupiła malutkie mieszkanko na Tarchominie - około 50 m kw chyba za 250 tys :shake: to albo miała wielkie szczęście, albo to było jakiś czas temu :roll: Ja najlepiej wiem, jakie są teraz ceny mieszkań... Poniżej 300tys trudno znaleźć cokolwiek, co by nie było kawalerką w bloku z wielkiej płyty :shake: Domy w okolicach Warszawy też rosną, ale wciąż jest róźnica. W tej cenie, co my kupiliśmy nasz, znajomi kupili 60 m2 mieszkanie (nie nowe) na Żoliborzu... Quote
Hanna R. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Monika , czy to ta sama Proszowska, która napasła Pepsi szkłem ??? Zdjęcia z nad jeziora śliczne są . Quote
Katerinas Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Monika , czy to ta sama Proszowska, która napasła Pepsi szkłem ??? . :-o :-o bosze..... Quote
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Maga100']to albo miała wielkie szczęście, albo to było jakiś czas temu :roll: Ja najlepiej wiem, jakie są teraz ceny mieszkań... Poniżej 300tys trudno znaleźć cokolwiek, co by nie było kawalerką w bloku z wielkiej płyty :shake: Domy w okolicach Warszawy też rosną, ale wciąż jest róźnica. W tej cenie, co my kupiliśmy nasz, znajomi kupili 60 m2 mieszkanie (nie nowe) na Żoliborzu... ja pisałam o mieszkaniu w bloku z wielkiej płyty :diabloti: sprawdzam ceny w ofercie conajmniej raz na tydzień i czekam aż jeszcze zdrożeją :cool3: Quote
Paula Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witaj Weszko :lol: Mizianko dla mopikow :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ja sie chyba musze wybrac z kundlem nad ta pogorie :loveu: Quote
aga1215 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witaj Monika! Widzę, że korzystacie z uroków tegorocznej jesieni :multi: fajnie nad tym jeziorem macie :lol: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Weszka a może byśmy tak pojechały jutro na tą całkiem nową Pogorie? Wiem jak tam się chodzi juz :eviltong: Quote
Doginka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cześć Waszko:lol: dawno tu nie zaglądałam. Dzisiaj to zrobiłam i co widzę?:crazyeye: Boluś w łabedzia się przemienił:diabloti: Quote
AlKil Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witaj Waszka!!! Nadrobiłam Wasze gadulstwo i o mało mnie szlag nie trafił po poście Pysi...takie ceny domków....!!!!:placz::placz::placz: A zdjęcia z nad wody fajowskie!!!!!! Całuski dla psiaków!!! Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Doginka']Cześć Waszko:lol: dawno tu nie zaglądałam. Dzisiaj to zrobiłam i co widzę?:crazyeye: Boluś w łabedzia się przemienił:diabloti: Boluś łabędziem :mdleje::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: [quote name='AlKil']Witaj Waszka!!! Nadrobiłam Wasze gadulstwo i o mało mnie szlag nie trafił po poście Pysi...takie ceny domków....!!!!:placz::placz::placz: A zdjęcia z nad wody fajowskie!!!!!! Całuski dla psiaków!!! O Matko !! Nie wiedziałam że prawie się przyczynię do kogoś śmierci :evil_lol: Quote
PIKA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czesć Waszka :multi: Skąd Ty tego labędzia wytrzaslaś? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Katerinas']ooo... łyska :smile: o widzisz a nie wiedziałam co to za ptaszyska :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']ale bowsko :loveu: waszeczko czy to Pogoria:razz: tak :p Pogoria III [quote name='Maga100']to albo miała wielkie szczęście, albo to było jakiś czas temu :roll: to było niewiele wcześniej jak przyjechałam do Wawki - bo to u niej byłam właśnie, to nowe (ale odkupione od kogoś - fajnie zrobione) mieszkanie na Tarchominie na nowym osiedlu strzeżonym, z którego nam odholowano samochód :evil_lol: , na parterze z fajoskim wielkim balkonem :loveu: ale może metraż mi się pomylił :niewiem: [quote name='HankaRupczewska']Monika , czy to ta sama Proszowska, która napasła Pepsi szkłem ??? tak :angryy: [quote name='madzia18sosnowiec']ja sie chyba musze wybrac z kundlem nad ta pogorie :loveu: dawaj dawaj zrobimy konfrontację dwóch histeryczek :evil_lol: [quote name='aga1215']Witaj Monika! Widzę, że korzystacie z uroków tegorocznej jesieni :multi: fajnie nad tym jeziorem macie :lol: ano fajnie, tylko w lasku śmierdzi niemożliwie ptasim guanem :angryy: [quote name='Pysia']Weszka a może byśmy tak pojechały jutro na tą całkiem nową Pogorie? Wiem jak tam się chodzi juz :eviltong: jutro czyli dzisiaj? [quote name='Doginka']Boluś w łabedzia się przemienił:diabloti: ano takie to moje brzydkie kaczątko :evil_lol: [quote name='PIKA']Czesć Waszka :multi: Skąd Ty tego labędzia wytrzaslaś? :crazyeye: to Boluś przecież :eviltong: Quote
Paula Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Czesc Weszko :lol: Jak zdrowko snupkowej rodzinki? :cool3: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 cześc Paula :loveu: :hmmmm: jak zdrowie - chyba ok! chociaż Bolo jakiś słabszy ostatnio jest, ale jak jesteśmy w plenerze to bryka i nagle odzyskuje siły jak tylko mu smycz odpinam :evil_lol: on chyba symuluje jak jest na smyczy :mad: ale na osiedlu go nie chcę za bardzo puszczać, bo muszę wtedy caly czas gadać do niego i uważać, żeby nie wszedł w kogoś bo kiedyś już dostałam zjebke, że jak mój pies śmiał wejść w nogi jakiejś lafiryndy, a jak jej powiedziałam, że on niewidomy to jej sie głupio zrobiło i poszła, ale nie lubie takich sytuacji :angryy: a w przyszłym tyg chyba muszę zrobić Boberkowi badania znowu i już się boje:oops: sznupaki w raju śmierdzącym guanem :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dobra kobieto ;) Dzisiaj to juz za późno ale w niedziele jak będzie ładnie to rano możemy pojechać ;) Rano czyli tak kole 11 ;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 nie wiem czy do Kielc nie pojadę :razz: bo mam okazję jechać i nie prowadzić więc kuszące :evil_lol: tylko nie wiem jeszcze czy Mamcia mi się mopikami zajmie :cool1: Quote
Nugatowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 sznupaki w raju śmierdzącym guanem :evil_lol: Ale Bolutek coś wą****e :eviltong: :eviltong: Wasiu i co Ressia wręczyła kubecek za 30 euro :lol: :lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nugatowa napisał(a):Wasiu i co Ressia wręczyła kubecek za 30 euro :lol: :lol: :evil_lol: nie :evil_lol: w życiu bym nie mogła niczego przełknąć z takiego kubka :lol: Quote
beria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='malawaszka'] sznupaki w raju śmierdzącym guanem :evil_lol: To prawdziwy raj :loveu: Chociaż moja wolałaby pewnie raj z możliwością degustacji :diabloti: Quote
Recommended Posts