malawaszka Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 widziałam dogi niem. w Halti więc na Leony na pewno też są :D Quote
Katerinas Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 malawaszka - Rzeczywiście u Luny nawet nie widać, że ma halti :D My też kupiliśmy Gajce. Sprawdziło się i jestem zadowolona. Kupowałam w Karusku. :) Quote
Matt Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Buahaha a ja caly czas myslalem ze to jakas podpucha z tym halti :D I ze Luńcia na fotkach wcale go nie ma :wink: Nie no jak tak to super!!! :D Quote
malawaszka Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 tak tak Matt - to taka ściema :lol: :wink: a teraz cd retrospekcji, siadamy wygodnie w fotelach, przymykamy powieki i rozmyślając o czymś przyjemnym cofamy się do 4 września 2004 :fadein: Wyjazd nad Jez. Żywieckie - przepiękne zresztą :wink: To ulubione zajęcie Luny w samochodzie - poznajemy zapachy :fadein: No - jesteśmy już na miejscu - Luna nie mogła się doczekać, kiedy pójdziemy do wody 8) Aaa co to za potwór - ja się z tym nie będę bawić :o Nooo chodźmy już chodźmy Aaale się pić chciało Aahaha zimna ta woda, alee co tam - raz się żyje :lol: ooo pobiegam po pomoście :P trochę łapki między deski wpadają :-? ależ jestem piękna co?? c.d.n. Quote
malawaszka Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Pańcia zabrała mnie na przejażdżkę wodnym rowerkiem :D Noo ruszajmy już Na takiej żaglówce też kiedyś popływam Pozwiedzam trochę ten pojazd Siedziałam potem u Pańci na kolanach :P Aaahahah a to moja mina z dzieciństwa (malawaszka :wink: ) Ooo zaczyna się przepiękny zachód słońca: i już prawie ciemno Quote
Pasavera Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 ja kce wkacje ja kce wakacje ja kce takie ladne zdjecia :D Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Waszunia normalnie rozpływam sie przy takich fotach!!!! A luncia widze wykfalifikowany pies do sportów wodnych ;) Ja chce już wakacjeeee!!! Albo chociaż maj, żeby mozna było na łódeczki!!!! Quote
Marta-m Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 niom dopiero zauważyłam Lunkową galeerie :wink: :lol: Super foteczki, Lunka jest śliczna i taka slodka :angel: :angel: :angel: Quote
mrowka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='malawaszka'] ależ jestem piękna co?? :roflt: hahaha swietne zdjecie :lol: :lol: No pewnie, ze jest pieknaa!! Ohhh to z Pancia najlepsze!! Ohhh.. A ja mam pytanie czy Lunka nie chciala wyskoczyc z rowerka i zaglowki? :hmmmm: Normalnie sie zachowywala? Bo zastanawiam sie nad wakacjami i tak mysle co z Mejkiem..... :roll: Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 nie zauważyłam takich zapędów, ale na wszelki wypadek trzymałam ją na smyczy jakbu jakiegoś ptaka zobaczyła i zapragnęła zapolować :roll: :lol: z moim poprzednim psem też pływałam trochę na łódkach i zawsze był na smyczy dla spokojności :wink: ale wiem, że są kapoki dla psów :D i wtedy jak wyskoczy to nic mu nie bedzie - no chyba że żaglówka szybko pomyka :o :-? Quote
anetta Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 ach...och... Dziekujemy Ci za te zdjecia :D Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 mam jeszcze trochę w archiwum lata więc niech się rozchmurzą nasze oblicza :D wrzesień foty ze spacerku nad nasze jezioro Pogoria :D uwielbiamy wodę 8) mmm najpierw się trzeba napić aaale jestem zadowolona ze spacerku no rzuć już ten patyk rzuć Hurraa do wodyyy Mam go i wracam No i znowu mi zabrała patyk - ups zapomniałam włożyć futro :oops: Nie oddam go już - aaa co tam na golasa sobie pobiegam :lol: Brzydale z tych sznauci jak są mokre, nie?? :lol: Quote
Pasavera Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 A jaka Lunetak mokra :angel: :loveu: :angel: Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 ono takie jakieś wielkie na zdjęciu wyszło tylko :lol: ale za jakieś dwa latka będziemy mieć wm ieście kilka razy większy zbiornik :angel: :angel: :angel: to dopiero będzie frajda :D Quote
daga10011 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Alez Lunka ma frajde :D :D :D .Z badylem jak biega-taki dlugi jak i ona :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 malawaszka napisał(a): za jakieś dwa latka będziemy mieć wm ieście kilka razy większy zbiornik :angel: :angel: :angel: to dopiero będzie frajda :D A Ty z czego się cieszysz jak w ugory idziesz :o Quote
malawaszka Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 ale nie aż tak daleko te ugory :lol: Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Jaki chudzielec!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Katerinas Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='malawaszka']No i znowu mi zabrała patyk - ups zapomniałam włożyć futro :oops: :lol: Ale mokry potforek :lol: Mokre długowłose psiaki wyglądają czasami strachotnie :lol: Mam takie zdjęcia mojej Gajki :lol: To był potwór z Loch Ness :lol: Quote
Katerinas Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='malawaszka']Katerinas - pokaż :angel: Stworzyłam oddzielny topik co by Ci galerii nie zaśmiecać :wink: Doklei tam swoją Lunkę :D "Psy w kąpieli :)" http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21222 Quote
mrowka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Dzieki Waszkomala ;) hahaha jak Luncia tu wyglada :lol: :lol: suuuuuper :angel: a gdzie nowe zdjecia? :evilbat: Quote
Recommended Posts