Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jak to ? Siedzi Lunka nad notatkami, nad mapą, przygotowuje sie teoretycznie nooo, zdolna jest :o :o :o

A moje tylko śpią, śpią, śpią - a potem podgryzają koniom ogony. .. No , ładnie sobie wychowaliśmy nasze dzieci mniejsze :-?

Posted

daga a słyszałaś jak się sznaucer mini wydziera??? :o :lol:

Hanka - owszem trafił mi się wyjątkowo uczony egzemplarz :roflt:

pochłania wiedzę całą sobą

a na widok konia to by chyba zawału dostała :roll: :lol:

:lol:

Posted

hahaha...foty z atlasem sa za...iste :lol: :lol: :lol: ..nie slyszalam mini sznaucera-ale leony potrafia tez niezly jazgot narobic :wink: ..zwlaszcza Dali-bo gala nie szczeka-ona wogole to wzorzec rasy pod wzgledem charakteru :D ..

Posted

Pojechaliśmy z tym atlasem na 1,5 godzinki nad morze do Sopotu - niestety na molo z pieskiem nie wolno wchodzić, zle za to na plażę wolno (sic! 0X )

pozujemy na plaży

aaaaaaaaaaa ja kcem latoooooooooooooooooooo

Posted

no dobra chwilowo przestajemy pokazywać retrospekcję z naszego życia i troszkę fot dzisiejszych - chciało by się powiedzieć jeszcze gorących, ale niestety są zimne bo śniegu po kolana :lol:

noooo chodźmy już... gdzie ta winda??? :roll:

ale się wleczesz pańcia

chyba się nie doczekam tej polany

lecę po Ciebie

Posted

huurraaaa nareszcie się dowlokła :lol: noo dawaj te kulki dawaj, wcale nie jest zimno już nie przesadzaj :multi:

jeee nareszcie szaleństwo, skaczemy, biegamy, gdzie ten śnieg no gdzie :lol:

mam cię

Posted

debeściaku - to była 7 godzinna podróż więc mozna jej wybaczyć chwilową niedyspozycję :wink:

a teraz cd spacerku dzisiejszego :D

dawaj ten śnieg...

bo cię załatwię....

już lecę....

noo wystraszyłaś się ha! moje śnieżki

zjem cały śnieg tego świata :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']no dobra chwilowo przestajemy pokazywać retrospekcję z naszego życia i troszkę fot dzisiejszych - chciało by się powiedzieć jeszcze gorących, ale niestety są zimne bo śniegu po kolana :lol:
noooo chodźmy już... gdzie ta winda??? :roll:
O rany... :lol: Ufoludek? Czy co? :lol:

Jest jeszcze opcja, że malawaszka testuje najnowszy psi gadżet - soczewki kontaktowe w różnych kolorach dla psów :lol: