Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 PIKA napisał(a):weź kolo ratunkowe to nie będziesz musiala wołac:pwoda z basenu już wypuszczona ;) Quote
Pysia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pwoda z basenu już wypuszczona ;) Tym bardziej :diabloti: Quote
resuruss Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Pysia napisał(a):Jak sie zaraz za sprzątanie nie wezme to nigdzie jutro nie pojade :cool1: A mam taką niechec ....Na sprzątanie oczywista :diabloti: Cioteczko!!!!Ja sie bardzo ciesze ,ze sie widzimy jutro :loveu: Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Waszko, gdzie jesteś?? :shake: Chciałam się u ciebie zaansować :shake: a ciebie niet :shake: Quote
Hanna R. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 No i ja też się ansuję :razz: Okropnie piękne zmajstrowałaś fotki tych swoich SS-manów . Okropnie piękne ! :loveu: Quote
malawaszka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 jestem :eviltong: byłam tu i tam :p w Rybniku i nie znalazłam Ali :angryy: chowała się przede mną, nie było jej na środku basenu :shake: Quote
Maga100 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='malawaszka']jestem :eviltong: byłam tu i tam :p a gdzie? :p Quote
malawaszka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 nosz napisałam przecież że w Rybniku, a potem na wsi po moje dzieciaczki :loveu: Quote
Maga100 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='malawaszka']nosz napisałam przecież że w Rybniku, a potem na wsi po moje dzieciaczki :loveu: usiłowałam nawiązać konstruktywny dialog :roll: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Maga100']usiłowałam nawiązać konstruktywny dialog :roll: :evil_lol: No i upłynęło całe dziesięć minut .. To za długo jak na przyzwoity konstruktywny dialog :evil_lol: Chiba poniosłaś porażkę ... :p :p :p Quote
Maga100 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Chiba poniosłaś porażkę ... :p :p :p dialog upadł już na wstępie :shake: a naprawdę miałam dobre chęci, ale nie da się, no nie da się :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 a teraz nie dostaję powiadomień i dlatego dyskusja umarła :angryy: w sumie to chyba i tak by umarła bo od piątku mam problemy z myśleniem :roll: ze słonkiem i pod słonko Quote
aga1215 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='malawaszka'] ooo, masz jarzębinę? ;) Sztucerki wybierają się na "giganta":crazyeye: ;) :loveu: Quote
malawaszka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 a mam :grins: zauważyłam ją dopiero pod koniec tego lata :p a działke mamy już hohooo 3 lata :evil_lol: Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 cześć "ze słonkiem" zdecydowanie bardziej mi sie podoba :p cudne kolorki... takie cieplutkie.... Quote
Pysia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witaj kobieto ;) Dlaczego nie możesz myśleć od piątku? Alkohol Ci szare komórki wypalił? :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Gosiek napisał(a):"ze słonkiem" zdecydowanie bardziej mi sie podoba :p cudne kolorki... takie cieplutkie.... noo ja też zdecydowanie bardziej wolę ze słonkiem - a jak zachodzące to juz wogóle :loveu: Pysia już Ty sie lepiej nie odzywaj boś sprzątała zamiast z nami super dzionek spędzić :shake: Quote
Vectra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześć Monia :multi::multi: Jak tam SSmany się mają :cool3::cool3: Quote
Alka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Gosiek napisał(a):cześć "ze słonkiem" zdecydowanie bardziej mi sie podoba :p cudne kolorki... takie cieplutkie.... chciałam właśnie tak napisać :p cześc kochani!:multi: Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 oj tak - popołudniowe słonko ma najpiękniejsze ciepłe barwy - takie najbardziej lubię :multi: a kwiaty jakie są wtedy piękne i fotogeniczne :loveu: Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 ceść babeczki :loveu: SSmany żyją :razz: i dobrze się mają :cool1: kurde niby jets to dogo ale mi muli :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 a na wystawce poznałam takiego przystojniaka :evil_lol: Quote
mila_2 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='malawaszka']a na wystawce poznałam takiego przystojniaka :evil_lol: Malawaszka - mamy podobny gust jak widzę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jeśli to dodatkowo kombi to ja mdleję;) Quote
Recommended Posts