malawaszka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 ORMOwiec śpi :eviltong: nie dostaniesz go :eviltong: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka'] fot by Carragan :loveu: :razz:a Maluszek nie zbierał kasiory za pozowanie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 nie bo Maleństwo kocha sie przytulać i pozować :loveu: :loveu: :loveu: to maleństwo tysz :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka'] a ja chcę TAKIE MALEŃSTWO:loveu: :loveu: :loveu: - tylko, żeby ONO ZAWSZE było TAKIE MALEŃSTWO ;) Quote
mila_2 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka'] fot by Carragan :loveu: miło poznać, Waszko:):) Quote
PIKA Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Waszka czy Oliwka kiedyś sie nie śmieje? :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='PIKA']Waszka czy Oliwka kiedyś sie nie śmieje? :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak płacze zapewne;) Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 nie śmieje się jak wychodzę bez niej z domu, jak idę do ubikacji, jak jest głodna, jak się obudzi i nikogo nie ma w pokoju, itd... :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka'] Witaj Waszko :multi: Nareszcie wpadłam obejrzeć twoje sztucerki! Fajne są! Jak mieszkaliśmy w Chrzanowie to strasznie takiego chciałam mieć!:loveu: [quote name='malawaszka'] piękne, cudowne, moje ukochane bajkowe buczyny :loveu: Oj tak, tak! Można się nimi zachwycić :loveu: Takie piękne bukowe lasy poznałam dopiero na południu! Cudowne są! Zazdraszczam spaceru!:lol: [quote name='malawaszka']Oliwkowa też biegała po lesie :cool1: A kto jest Oliwka :loveu: ....?:cool3: Bo nie jestem w stanie przedrzeć się przez całą galerię w poszukiwaniu odpowiedzi:oops: PS. Czy masz już wyniki Bolusia? Co z nim?:roll: Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Olwika to moja córusia :loveu: no dobra siostrzenica :placz: ale mówi do mnie mamo :evil_lol: no dobra do siostry też :eviltong: Bolusiowe wyniki miały być dziś koło 16 ale wetka nie mogła się dodzwonić do lab. więc ma do mnie zadzwonić jak tylko je rano dostanie :kciuki: Mila mnie również było miło :lol: ;) Quote
olekg89 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Własnie za krótko byłas na zlkocie , bo nawet nie miałem czasu sie przywitać. Tylko moje"o Waszka" Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Olek miałeś dużo ciekawsze zajęcie niż witanie się ze mną :evil_lol: Quote
Paula Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Czesc Waszka :razz: (Mam sie witac czy nie :hmmmm: :diabloti: ) Trzymam kciuki za wyniki Bolusiowe :kciuki: Super foteczki :multi: straż ss :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 możesz się witać bo oprócz tego posłodziłaś :evil_lol: :p noo a straż SS zawsze na posterunku :eviltong: Quote
bigos Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dzień dobry:multi::multi::multi: Piękne foty:p Bardzo milo było Cię poznać:p Quote
Pysia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Czesc paskudo :eviltong: Bede dzisiaj w DG około 17-tej :) Musze troche w mieszkaniu posprzątac bo tam ponoc masakra :razz: Wpadnij :) Quote
olekg89 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A co niby miałem lepszego do roboty? A pysi to wogóle nie widziałem . Quote
Pysia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 olekg18 napisał(a):A co niby miałem lepszego do roboty? A pysi to wogóle nie widziałem . No i stałam sie niewidzialna :placz::placz::placz: A pamietam dokładnie moment jak mowiłeś" O! Waszka "... Quote
mrowka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dziś powinnaś być królową, wypoczywać cały dzień. Komplementów słuchać dużo, wszystko na skinienie mieć. Nawet, kiedy spojrzysz w niebo i wypowiesz tę chce mieć dzisiaj będziesz miała wszystko, bo to jest twój dzień. :drinking::knajpa::cunao::drinking::BIG::new-bday::tort::new-bday::BIG: Wszystkiego naj naj naj najlepszego Waszkomala!! :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG: :drinking: :cunao: :knajpa: :drinking: Quote
Vectra Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 oooo to impra u Waszki :multi: :multi: :multi: :multi: [SIZE="7"]100 Lat Monika :beerchug: :new-bday: :tort: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
malawaszka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Dzięki dziewczynki :loveu: :multi: a ja dostałam na urodziny wyniki Bolusiowe :shake: i nie jest dobrze cholera - nie tak miało być :placz: mocznik - 84 mg/dl (norma <54) tydzień temu miał 94,3 kreatynina - 2,1 mg/dl (norma<1,8 ) tydzień temu miał 2,14 czyli prawie nie ma poprawy :placz: i do tego ma białko w moczu Białko w moczu - w prawidłowym moczu nie stwierdza się obecności białka. Białko w moczu może być wynikiem choroby nerek, a także wynikiem domieszki krwi pochodzącej z dróg moczowych (np. po ataku kamicy nerkowej) oraz dużej ilości bakterii w moczu. jutro jedziemy na usg nerek i może będzie wiadomo od czego to wszystko :-( Quote
bigos Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: A Bolusiowi życzymy szybkiego powrotu do zdrowia Quote
LAZY Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Bardzo mi przykro z powodu Bolusia, ale te wyniki nie są mocno podwyższone. Mam nadzieje, ze z nerkami nie jest źle. Quote
malawaszka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Dziękuję Bigosku i Laz :loveu: Laz to prawda wyniki nie są tragiczne, ale po tygodniu leczenia jest bardzo mała maluteńka poprawa - kreatynina prawie wogóle nie spadłą a liczyłam na więcej:shake: , zobaczymy jutro co usg pokaże - ponoć czynników może być sporo, no zobaczymy, to ciągłe czekanie mnie wykończy :oops: a pomyśleć, że ten poprzedni wet kazał 3 miesiące czekać i nic nie robić :angryy: Quote
Recommended Posts