Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

STO LAT WASZKO MŁA

:new-bday::BIG::BIG::drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

[quote name='malawaszka']nie śmieje się jak wychodzę bez niej z domu, jak idę do ubikacji, jak jest głodna, jak się obudzi i nikogo nie ma w pokoju, itd... :evil_lol:
to zrob jej zdjęcie jak się nie smieje :evil_lol:

Posted

Witaj Moniko :loveu::loveu::loveu:
Aby spełniły się Twoje wszystkie marzenia :loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIE!!!

Głowa do góry. Bolutek jest stary. Pomyśl na jakie choroby cierpi stary człowiek? Na milion!! Ale zyje wiele lat z tymi chorobami. Pamiętaj że u młodego psa każda choroba jest poważna a u starszego jakoś one nachodzą na siebie a psiak zyje i żyje.... Głowa do góry bo Boluś jest twardy zawodnik !!:p:p:p

Posted

Dziękuję Vectra - ja byłam też wypić za swoje zdrówko teraz - jedno piwko i do domu, jakoś wogóle nie mam nastroju urodzinowego - chyba za stara już jestem i przerzucę się na świętowanie imienin tylko :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakoś wogóle nie mam nastroju urodzinowego - chyba za stara już jestem i przerzucę się na świętowanie imienin tylko :roll:
Mam podobnie :lol: Ale dopiero od niedawna, jak byłam w Twoim wieku, to jeszcze świętowałam :p ;)

Waszko, będzie dobrze!!!! Sama popatrz, porównaj sobie "chorego" Bolusia i "zdrową" Sabinę ;)

ps. choć sączę łyskacza, to Twojego, ani Bolusia zdrowia, wybacz, nie wypiję, bo przy każdym lyku tak starsznie się krzywię, że aż nie wypada wznosic toastów :lol: ;)

Posted

asher napisał(a):
Waszko, będzie dobrze!!!! Sama popatrz, porównaj sobie "chorego" Bolusia i "zdrową" Sabinę ;)

no właśnie to że on się bardzo dobrze czuje daje mi nadzieję - sępi całymi dniami jeszcze berdziej niż zwykle bo dostaje minimalną ilość mięska żeby jak najmniej białka było - no i nie wiem jak będzie trzeba przejść na karmę nerkową to chyba oszaleję w domu z nim bo to kompletnie wyjałowione żarcie :shake: a on tak kocha papusiać dobre mięsko :placz: no i nie iurka już tak dużo, nie pije więcej - kompletnie nie wygląda na chorego psa!

krzywionych toastów nie kcemy :eviltong: staruszko co to "jak była w moim wieku jeszcze świętowała" :diabloti:

a za tekścik po angielsku tyż dziękujemy - ale nie chce mi się tłumaczyć bo tak na surowo to nie rozumiem zbyt wiele :p

Dzięki Paula i Kara :loveu:

Posted

Najlepsze życzenia urodzinkowe, zdrówka dla całej rodzinki, jak najszybciej młodego ruska w łóżku i spełnienia wszystkich marzeń !!! :Rose: :Rose: :Rose:
Twoje zdrowie :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

malawaszka napisał(a):
no niee Kara po kim jak po kim, ale po Tobie się nie spodziewałam takiej reakcji - sciurki uwielbiasz :razz: ale wiem wiem to nie to samo - ja i to i to wolę tylko na fotkach :lol:

A sciurki to ssaki, a pajaczki juz nie:eviltong: Bleh nie lubie pajaczkow :roll:

Posted

och Waszko moja najulubieńsza, czyżbym się spóźnila z życzeniami? :hmmmm:
nie, to pewnie inni się pospieszyli :grins:
a wiec niech się dzieje co chcesz :bigok: